Ako riešiť, keď dcéra počuje susedov pri sexe?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako by ste riešili, že by vaše dieťa malo počúvať sex susedov? Sused nado mnou si zase po 4 rokoch ku sebe nasťahoval bývalú. predtým som mu sama napísala, že aby si ju trošku stíšil, že mám tu dole dieťa ( vtedy 7r) ..... teraz je tam zase tá istá osoba,včera sme ich museli počúvať, teda len ju... dcérka mi príde domov ( mám striedavú ) a toto nebudem tolerovať,aby ona toto počúvala. mám napísať priamo tej babe? predtým sme sa zdravili..
@dennissa16 dobre...ale to neznamena, ze ina zena si to takto neuzije.
a ze pokial nepada omietka a nie je to 24/7, tak mame obe proste smolu
@7miriam77 na dedine sú ľudia zrobení od roboty to len v meste je sex pánske huncutstvo😛
A možno túto ženu to rajcuje, že ju počujú ostatni.
@dekys neboj sa teraz sú zase v ošiali za chvíľu to bude lepšie.A nepomôžes si môžeš jej povedať, napísať aj tak to bude ignorovať.Ja som to zažila so susedmi na šťastie sa im narodilo dieťa a konečne bol kľud😉ale zase som sa budila na nočný plac
Milujem komenty o tom ako by nik nezil v panelaku, zato dedina a dom je uplny blahobit kde dementa suseda mat nemozes a ani ranne,nocne budenie.
MI-LU-JEM 😃😃😃😃😃
Zrazu kolko tolerantnych a chapajucich 😄 neviem kto ma zaujem pocuvat zensku ktora reve na pol cinziaku pri sexe. A chudatka deti ked v noci nemozu spat ale musia toto mat od susedov. Panicka by sa mala uvedomit, sexovat sa da so zvukmi aj bez toho aby si druhi museli davat stuple do usi.
Napis odkaz, hod do schranky. Ak nepomoze tak verejne na nastenku vo vchode.
@ivik4 aj ja 🙂) 30 rokov som bývala na dome teraz v byte - úprimne na byte mám viac súkromia - nikto nikoho nerieši, nespehuje, nekonentuje, neklebeti...
Na dome - ranný budíček v podobe Repete hitov v dedinskom rozhlase, traktory, cinrkularky a o dementnych susedoch (mimochodom nemusí to byť sused hneď vedľa ono problémy vie robiť aj dement 5 domov vedla) by som tiež vedela rozprávať hodiny...
Život na dome je súkromie iba pokiaľ máš susedov tak min 300 m od domu inak je to rovnaké súkromie ako v paneláku a ani 2 m vysoký betónový plot súkromie nezaručí lebo aj tak sused všetko počuje.
@44janica44 suhlasim.
byvala som aj v dome, aj v byte...za najhorsie mozne byvanie povazujem teraz tie nove satelitne dediny, pozemok 4 are, dom postaveny tak,ze si mozete so susedom kyvat pri ranajkach...a ked pijes na terase vino, tak sused xisti, aku odrodu mas naliatu 😀
zo zaciatlu super - paradna partia, deti sa spolu pohraju...o rok prvy manzelsky trojuholnik, o dalsieho Pol roka zistis, ze suseda je psychicky labilna a sedi u vas pat dni v tyzdni a vyplakava 😀
susedove deti sikanuju tvoje, zeny sa furt hadaju7 a superia, ktora ma krajsiu vyzdobu 😀
Jooooj, ja si dobre pamatam ine temy podobneho stylu, ako ludom vadi hlucny sex u susedov a zastavali sa autorky. Ale trosku ibym stylom sa napise prispevok a uz je to okeeej a vadna je autorka. Toto forum uz nie je co byvalo veru. Ked sa tu aj poradilo, aj pochopilo.
@monikkatt vieš čo,som matka troch detí,ale úprimne by mi vadil buchot a vreskot deciek jazdiacich na odrazadlach nadomnou a podobne radostné akcie. A inak aj v dome to bolo fajn,keď som dala malého spať na záhradu v kočíku a vedľa si puberťák púšťal na záhrade hudbu a mal kamošov. No hold smola. To len k tým domov vs panelák. Takže naozaj povedať niekomu,kto sexuje vo vlastnom byte,že je hlupana,je také zvláštne. ja beriem tiež matere,čo majú decka ako polobohov,ktoré majú právo na všetko a ostatní sa môžu aj poserkat...ako hlupane. Ja by som možno s úsmevom posepla susede,že kata,celkom vás je počuť,stistw decibely,nechce sa mi teraz riešiť sexuálnu výchovu. To je asi tak všetko.
@nyusika 🙂) presne lebo život medzi 4 stenami paneláku je fuj fuj ale život medzi 4 stenami plotu s trávnikom 4m² je baječný 🙂
Za mňa naj kombinácia byt a na víkendy nejaká chata na samote u lesa - lebo to je ozaj súkromie. Alebo teda dom ale sused ozaj ďaleko aspoň tých 300 m.
@monikkatt nie su tolerantni a chapajuci. Ale taki isti ako ta suseda 😁 aj my sme taku mali. To bol des. Jak jelen v ruji. A v lete sa az ludia pod oknami obzerali, ze odkial to ide. To neprajem nikomu. Nic prijemne. Ale ocividne sa to tuto ludom asi paci pocuvat.
Neboj sa, 11r.uz ma o sexe celkom slusny prehlad,aj ked ti to nepovie. Moja ma 10 a nestacim oci vyvalovat,co v skole preberaju.
ja si myslím, že ti susedia si to neuvedomujú a keď ich taktne napomenieš budú sa hanbiť ...a určite s tým prestanú.
@majusik1304 ale uvedomuju. Kazdy pricetny clovek si uvedomuje ako v bytovke vsetko naokolo pocut. To su len povahy, ze ja ja ja jenom ja a ostatnych mam u prdele
A potom je tu ešte riesenie a la Emefka, že nechám odkaz vo výťahu
Prosím slečnu/pani zo 6steho poschodia aby pri večerných a nočných radovánkach stiahla Decibely a nesexovala na cely panelák
PS: v paneláku žijú deti, dôchodcovia a chorí na srdce tým takéto akcie nerobia dobre na srdce
Nehovorím že je to ideálne, ale ak to inak nepojde tak …
Každý tu spomína noc, no v príspevku ani slovo o rušení nočného kľudu🤣
mne by taký sex neprekážal iba v prípade že by som tou babou bola ja 😜 inak je to extrémne otravné 🙄 tak ako neprdíme a negrgáme na verejnosti, proste slušné vychovanie 🤷
@maciatkolulu ja som ale nikoho hlupanou nenazvala.
A porovnavat hru a dupot deciek cez den ked su aj ine ruchy okolia a sexovanie zenskej v ruji ked je noc a vsade ticho je take no podla mna neporovnatelne.
Ano a v dome a na zahrade zas treba tolerovat hudbu, kosenie, pilenie.. a podobne "sprijemnujuce" zvuky
Ale stale si myslim ze sexujuca suseda na pol baraku je najhorsia, hlavne pre deti. Suhlasim s tym ze by som jej to medzi recou spomenula 😁
My sme mali tiez takych susedov ale mali sme s nimi spolocnu obyvackovu stenu takze v noci som ich nepocula. Az raz som bola chora, lezim cez den v obyvke ked tu zrazu strasne vzdychy. Kukam co sa deje, odkial to ide a potom mi doslo ze to susedia. Som sa len zasmiala ale chudera suseda ktora byva nad nimi a maju spolocne stupacky a male deti 😄 ta im bola neraz klopat a dohovarat
@44janica44 nie, nie je dom život v blahobyte a baječný, ale keď sa dá tak radšej budem počúvať susedovho stekajuceho psa ako vstávať v paneláku s tým, že sused už prazi cibuľu a smrdí mi z toho wc, počúvať ako sused ráno chrachle do umyvadla, pocut každé slovo z wc, kúpeľne plieskanie dverí, vytahovych dverí atď...jednoducho v byte je to súkromie nemožné
Nechápem komentáre, že či majú prestať sexovať. Prečo by mali? Nech pokojne sexujú, koľko chcú. Ale nemusia snáď pri tom vrieskať na celý barák! Dospelý sa na tom pousmeje, dieťa ale nevie, čo si má myslieť a môže sa napríklad aj báť (v závislosti od veku dieťaťa a od toho, čo za zvuky tá osoba vydáva. Lebo niektoré vreštia, jak podrezané prasa, bez urážky.)

@mnamko chovajú sa zvieratá, ľudia sa správajú, neviem aká je to hlučnosť niekomu vadí aj splachnutie záchoda.