Ako riešiť, keď sa nepáčim vlastnému mužovi?
Baby , čo robiť keď sa nepáčim vlastnému mužovi? Neviem sa s tým zmieriť, mám z toho depky 😔 .áno povie mi to normálne do očí, že sa mu nepáčim..
Ja by som sa na rovinu spytala, ci moj vzhlad je jediny problem, ktory v manzelstve mame. Lebo ak vam to financie umoznuju, tak je najmensi problem ist kazdy mesiac na vlasy, nechty, madero, kozmetiku, pedikuru, epilaciu, botox, kyselinku, zaplatit si 4x do tyzdna trenera a krabickovu dietu. Deti su uz v podstate samostatne, kojit, vstavat k nim v noci a menit plienky im netreba, volny cas kym ty sa budes venovat sebe, im isto zmysluplne a rad vyplni on. Jaj a gazdinku k tomu, lebo tazko sa upratuje a vari ked zrovna sedis v salone na procedure, ze 🤷♀️ a bohvie, ci nebudes musiet skratit uvazok v praci, aby si teda vsetko stihala.
Otazne je, ci toto je naozaj to, co vyriesi vase manzelske problemy, alebo je v tom nieco uplne ine… ja by som mu asi s kamennym ksichtom povedala, ze v poriadku, nech si teda najde reprezentativnu kocku, rozvediete sa, vyplati ta z polovice bsm, deti do striedavky, pri ktorej vzhladom k nepomeru prijmov bude este platit vyzivne a vybavene. Hadam mu nebudes stat v ceste za stastim 🤷♀️ a aby som nezabudla - o rozvod mozes poziadat aj ty, on nemusi ani suhlasit ani nic podpisovat.
Tak potom si ťa ozaj nezaslúži. Sám seba považuje za škratu a chudáka. A sám sebe nahovára to čo hovorí a utvrdzuje sa v tom. Nemôžeš takéto správanie k sebe akceptovať.
To nie je o vzhlade, ale o chemii, o voni, o sebadovere, o slobode ducha a o hodnotach.
Nemyslim si, ze kadernicka, vizazistka a fitnes donutia tvojho muza milovat ta taku, aka si.
To ty nemozes ovplyvnit, to musi on... ak mu na vasom vztahu zalezi.
Ty mozes ovplyvnit seba. Porozmyslaj nad tym, ktory sen si si nesplnila a spln si ho, ale nemyslim taky, ze si kupis novu kabelku..🙂
Zvol si ciel, pre ktory budes musiet vystupit zo svojej komfortnej zony a dotiahni to do konca. A ked to dokazes, pozries sa na svojho slabeho muza, ktoremu sa pacia lytka inej zeny a budes vediet, co robit.
Autorka, píšeš, že sa sama sebe nepacis, tak čo čakáš od manžela?
@hopsas prepac ale kvoli chlapovi, ktory mi hovori, ze som skrata a tlstana a neviem co by som si ani jeden vlas na hlave nevyrovnala 🤷♀️ toto co si napisala mozno plati v normalnom fungujucom vztahu, kde tiez muzovi poviem, ze tie tricka z vysky uz by mohol vyhodit a on mi povie, ze sa mu paci, ked si dam opatky ale pre takehoto hnupa...ten to teda rozhodne neoceni
@oliolijanka obávam sa že vysoké % chlapov má na prvom mieste vzhlad , potom neviem ako kto a až potom ide sloboda ducha a podobné veci
tak to mne nepovedal ani ked som mala 11 kg po pôrode a ja sama som sa citila ako mamut strapata, nemotorna atd ...
@sara07 Podla mna to chlapi nevedia definovat. Oni si myslia, ze je to vyzor, ale ak by si mali vybrat, tak budu radsej milovat, na rukach nosit o desat kil tazsiu zenu, ako nejaku idealnu krasavicu, ktora by cele dni vulgarne nadavala obsluhe v restike(napr.).
Aaale, prosím ťa. Neber si to k srdcu.
1. Popracuj na zvýšení sebavedomia.
2. Odpovedz: Máš problém s očami. Jedz viac mrkvy. Ani ty sa mi nepáčiš. (Určite má brucho, chlpy kdekade, zlé zuby.)
3. To, čo si o mne myslíš, sa ma netýka. Je to jeho myšlienka, jeho problém. Ty sa páčiš sama sebe. Oblečieš si to, v čom sa cítiš dobre, namaľuješ sa, ako to tebe vyhovuje. Vlasy ti upraví prípadne vietor.
4. Ty si taká, aká si. A presne taká aká si, si OK. Nie si predsa chameleón, aby si menila farbu kvôli niekomu. Buď sama sebou. A on nech sa naštuduje pozitívne hodnotenie iných.
Čóóó? Ty ešte aj do roboty chodíš?? On proste nie je normalny! Vymen si to s nim, chod len do roboty on nech berie dovolenku hneď mesiac. On bude robiť to co ty, domacnost deti, starat sa o seba a ty mu na oplátku povieš, ako na hovno vyzerá zanedbané. Ale tvoji kolegovia sú fakt fesaci oproti jemu!
@oliolijanka vyber maju vyzor a potom ide ostatné, zase pekná žena nemusi byt vulgarna alebo mat slovnik ako kočiš alebo byt blbá a podobne , môže byt proste pekná a normálna
Mojmu hovorim, ze som jeho vizitka. Vyzerala som luxusne, ked som sa starala sama o seba. Teraz som na materskej a ak chce reprezentatívnu zenu, tak nech stráži deti, aby som mohla ist do fitka a nech cvaka kozmetiku, esteticku medicinu a oblecenie. Urob si cas, zaplat si starostlivost a spokojnost bude obojstranna.
Keď ti toto povie “fuchtla , škrata, tlstota”, ty čo povieš? Pretože takto sa normálny muž k žene nespráva. Zaslúžiš si lepšieho. A nech si nemyslí, že kolegyne v kostymcekoch by chceli takého úbožiatka čo hovorí týmto štýlom matke svojich deti.
Postav sa pritom pred zrkadlo a sebavedome povedz že si sexi ženská! A že keď sa to jemu nezdá, môžeš mu panvicou drbnut po hlave, nech je aj škaredý, ked už je blby a nech si ide za takou, ktorej mentálna úroveň jeho slovníka vyhovuje.
A keď začne nabudúce, tak si len povzdychni “tak vieš, život s chudákom je ťažký, už nemôžem vyzerať ako modelka, hádam by som mala vymeniť chlapa”
S človekom ktorý ti takto hovorí ta pekný život necaka. Hlavne keď to okopírujú deti 😟 toho sa radšej zbaviť.
Pokiaľ maš moc male detičky je to ťažke ale keď budu väčšie budeš mať aj viacej času treba začať fitko venovať sa sebe budeš ak viac pozitivne naladená tomu ver a ak maš pocit alebo chceš schudnuť tak smelo do toho uprav trocha jedalniček a budu hneď vysledky držim palčeky nech si spokojná hlavne ty sama 😉
Treba si reálne sadnúť, prebrať ,či je to len tým vzhľadom alebo tam nie sú city z jeho strany a nevie ako z toho vykorculovať, tak ti to povedal na rovinu
Aj keď tak ti poviem, nie je na škodu,že to povie na rovinu a neťahá ťa za nos .aká si pre neho príťažlivá a spať chce s tebou raz za 2 mesiace.
Porozprávajte sa.mo]no sa naozaj dozvieš viac
@pe_mi on sa rozprávať veľmi nechce, ozaj som to viac krát skúšala , aj som sa ho pýtala či má má rád a povedal že prečo by ma mal mať rád , takže tak na otázku dostanem vždy ako odpoveď otázku..naozaj som to skúšala viac krát
Autorka slovo ucta ti nič nehovorí? Načo si s takým chlapom? Či preto lebo ste manželia a deti a nemáš kde ísť? Toto je najčastejšia výhovorka, chlap sa nezmení môžeš schudnúť aj 20 kilo a si pre neho len obyčajná handra podľa toho správania, ja by som nestrácala tak drahý život s takým debilom reálne vážne skús sa zamyslieť či sa ti to páči a chces takto žiť navždy, tie deti to tiež vidia a tak isto skvele sa potom budú správať k svojim partnerom jedna nádhera
- autorka, si si istá, že keď by si schudla, že by to stačilo? Dosť pravdepodobné by bolo, že potom by bolo potrebné mať vyrysovanú postavu, neskôr parádny účes, make-up, nádherné šaty, lepšiu prácu, krajší domov, vždy niečo...keď začne narastať túžba po lepšom, po inom a prestane fungovať vďačnosť a spokojnosť, môžeš navonok byť 110% aj tak ešte niečo by bolo potrebné vylepšiť. To je pasca porovnávania a závisti. .....Plus strašne sa dnes pestuje vonkajšia krása. Ale čo je pod ňou už nikoho nezaujíma. ....Minule som stretla pána - dôchodca, trošku sme sa rozprávali. Ako sa má, atď. Klasika - plávanie na povrchu. Povedal, že je starý a najhoršie na tom, že aj jeho žena je už škaredá a stará. Mal to byť žart, ale ja som mu povedala, že je to jeho žena a zostarla spolu s ním a že na svete je veľa ľudí, ktorí by radi povedali, že mali šťastie zostarnúť s niekým. Vytreštil na mňa oči. Potom sa rozhovoril. Povedal, že je s ňou od strednej školy a vyše 40 rokov v manželstve, že je to žena jeho mladosti. Nakoniec ju už oslovoval aj menom predo mnou. Proste iný pohľad na vec, menej povrchnosti a verím, že šiel domov a pozrel sa na ňu inými očami. ..... Nič sa navonok nezmenilo, len uhol pohľadu a myslím, že aj @slovakboy niečo podobné zažil a aj všetci, čo zápasíme v živote o dobré vzťahy.
@jumama zľakol som sa. Uvedomil som si rozumom (nie hlavou), že to nie je správne, že prídem o rodinu, že asi to nie je normálne čo mi nahovára hlava a pocity. Potreboval som to logicky pochopiť. A necítil som sa dobre psychicky, v zrkadle som videl smutný výraz a manželka bola cudzia. Nepáčil som sa sám sebe, asi lebo som zrazu začal mať šedivé vlasy a riedli mi. Asi som to nejako zrkadlil do nej to neviem. Príčinu doteraz úplne nepoznám ale to ani netreba. Veľa som vtedy cestoval neustále časové posuny, stresy, malo som spal alebo som spal nepravidelne. Začal som hľadať na internete podobné osudy mužov. Uvedomoval som si rozumom, že to asi bude môj problém, keď doteraz všetko bolo dobré a manželka sa nezmenila. Že to musí nejako súvisieť s tým že už nie som fešák a že nespím. Na internete jeden psychológ alebo psychiater vysvetľoval, že muži sa ľahko zamilujú do mladšej krajšej ale že keď to nasledujú, vždy sa všetko opakuje znovu. Zamilovanie vyprchá, a začínajú všetky starosti od znova. Okrem toho som sa dozvedel niečo o zamilovaní počas excitácie mozgu. Vysvetľoval to napríklade, kedy ide muž po napnutom lane nad priepasťou a do toho mu podá ruku iná žena. Mozog sa zamiluje ani to nechce. Pritom je to postavené na uvoľnení zo stresu. Ja som niečo podobné prežíval na cestách. A ešte som čítal alebo počul v tom čase, že láska nezaniká len tak ľahko, len pocit odíde. Tak som si to rozumom všetko dal dokopy a hoci sa mi manželka nepáčila, šiel som s ňou na výlet, nosil som jej kvety, spomínal som na pekné chvíle z minulosti, ona trpezlivo čakala, trpela ale neodsudzoval ma. S dotyčnou dámou som prestal udržiavať kontakty a len som jej písal ako ju obdivujem. Povedal som si, že zamilovanosť k nej pretavím do platonickej lásky. Prial som jej všetko dobré a myslel som na ňu v dobrom. Našťastie nás oddeľovala diaľka. Energiu mužskú som sa rozhodol dať manželke, či už niečo cítim alebo necítim. Keď človek trpí ľahšie robí rozhodnutia umŕtvujúceho charakteru. Umŕtvil som pocity k inej a pomaly sa začali objavovať pocity k manželke. Postupne sa začali vytvárať nové zážitky a väzby. Každá milá činnosť nechala niečo pekné. Nebolo to zo dňa na deň. Tú dotyčnú mám stále rád ale len platonicky a nie som do nej zamilovaný. Nemám s ňou žiadne predstavy ani sny. Ale kedykoľvek si spomeniem, vždy s úctou ako keď obdivuješ nejakú osobnosť slávnu. To mi pomohlo aj stúpnuť vo vlastných očiach, odpustiť si, prijať sa. Všetko sa vrátilo tak ako ma byť. Treba ale sa neustále snažiť a nezanedbat vzťah. Práve na mňa manželka volá, že zase konikujem a ideme na návštevu. Tak idem.
Ze škrata a tlstota 🙄 ved nech si nájde štíhlu, reprezentatívnu, krásavicu a nezahadzuje sa s tebou. Aj tebe bude lepšie bez neho, ten si ťa váži ako nič...
@dharmasanata ale čo má robiť, keď majú deti? To sa ľahko povie.
Autorka prepáč, ale tento chlap nestojí za to, aby si kvôli nemu niečo menila. On o teba nemá záujem, uráža ťa, neváži si ťa. Možno už má inú vo výhľade, preto sa tak správa. Správa sa tak dlhšie, alebo to začalo po zmene práce?
Co sa stane z manzelky po 25.rokoch❓tucny kamarat. 🤣
Tolko vtip. To nie tvoj problem, lebo ako pises +8kg.
Niektori chlapi neznasaju starnutie svojej polovicky, taki nech si najdu o 10.r.mladsiu,nech chudiatka netrpia. Clovek holt starne a ked nemame tvoje foto, aku ta poznal a aka si teraz, tazko povedat. Na nom sa urcite zub casu nepodpisal🤣
Aj ten topkrasavec Gylenhaal vyzera akosi groteskne...
Dnes ma sokovala SisaS. v robe s holych chrbatom, uz by ho nemala ukazovat...
Tak to naozaj nie je chlap na manželstvo. Keďže uviazol niekde v puberte. tak jedným uchom dnu druhým von. Ja by som mu povedala na rovinu "abi ty mme, ake milovala som ťa preto preto aký si a nie preto ako vyzeráš .

Chod teda za nejakoi naozaj dobrou kadernickou, nech ti poradi, co s ucesom, chod do nejakeho vizazostickeho salonu, kde ti poradia, ako sa malovat. Len im povedz, ze potrebujes sa namalovat rychlo, lebo mas dve deti. A skus zatial cvicit aj doma alebo sa s nim dohodni, ked mas teda schudnut, lebo toto sa mi zda, ze prekaza aj tebe, nech ti da priestor ci na behanie, ci na posilku, pripadne nejaku inu aktivitu, ktora by ta bavila ( plavanie, joga, pilates...). Ak sa elegantne obliekas, tak to by som asi neriesila, jedine sa pozrela, ci nemas nejaky satnik len v 2-3 tmavych farbach, mozno by to chceli ozivit.
Ako mne tiez moj pinda za oblecko, ale tak zas ked som doma, varim, upratujem, tak asi to nebudem robit v kostymoch a normalnych pulovroch a ako som bola chora, tak som bola v pyzame. A viem, ze sa mu nejake nepacia rifle a tie zas mam najradsej ja. Ale obleciem si aj saty niekedy a mam nove neriflove nohavice, tak to mal radost. Lenze ja sa potrebujem citit pohodlne.
Este otazka - chce s tebou spavat? Aj nad tym sa treba zamysliet. Ak nechce s tebou spavat, to uz je zle... Moze aj niekoho mat...
A on ako vyzera? Upravenu, stihly, elegantny, taky, zenoho zien by sa za nim obzrelo?