Ako riešiť konflikt so svokrou a nezamestnaným manželom?
Ahojte, dievčatá, poraďte mi, čo mám robiť. Mám manžela a dvojročného syna.
Mám však problém – manžel je už rok bez práce a ja sa snažím nejako to ťahať sama, aby sme mali peniaze. Svokra je však proti tomu, že chodím do práce, vraj mám byť doma so synom. Ale ako môžem zostať doma, keď pomaly nemáme čo jesť? Dostávam rodičovský príspevok, z ktorého platím všetky potrebné výdavky, a neostáva mi ani cent. Nemôžem si dovoliť nič, ani malému kúpiť sladkosti, stále si musím požičiavať peniaze.
Môžem za to, že chcem mať lepší život? Môžem za to ze manzel nechce robiť ?
Čo by ste urobili na mojom mieste?
Ďakujem za kazdu radu
Milá svokra, budem doma. Budeš mi platiť účty? Tvoj syn nepracuje a nechce. Takže budeš nás živiť? Ak nie, tak šalap.
Ďalšie, prečo tvoj muž nechce pracovať?Prečo si s tým ok?Je chorý?
@martina202223 Už by som bola rozvedená.
Kopla muža do ...tam...a živila iba seba a syna...svokra je tvoj najmenší problém.! Keby za niečo stala,tak syna vytrepe do roboty.
Rok je bez prace? Predpokladám že mladý a zdravý chlap…
Zlata moja, už dávno si mala byt zbalená a preč. Mala si mat ba súde podané o výživné prw dieťa a aj seba
A by si videla ako by ho mater Hnala do roboty
V tomto súhlasím so svokrou, ty sa máš venovať dieťaťu, teraz kým tá najviac potrebuje a henten hnily pako by mal dvihnúť rit z gauca a ísť makat
Odidi od neho
Mila svokra, kedze ste vychovali leniveho a nezodpovedneho chlapa, co nevie uzivit rodinu, tak musim ist do prace.
Pred dietatom bol zodpovedny a pracovity???
Zase téma založená kvôli C a pointa je v bode A. Ďalšia využívaná submisívna žena, dobráčka.
@katkaseiner neviem ci nechce robiť alebo nevie si najst robotu
Ale svokra je naša susedka tak každý deň dôjde za malým tak vravela este v lete že není spokojná stým ze idem robiť lebo detia potrebuje mamu
Ale riešenie problému nenasla ,a vína je moja že som si tak naučila manžela 😆
@martina202223 ale riešenie problému máš hľadať ty a manžel, nie svokra
Ty si mýliš pojmy a dojmy
@martina202223 No,v prvom rade by som pána veľkomožného okamžite vyhnala do roboty,nie, že by som ťažko horko rok ťahala domácnosť sama. Už včera bolo neskoro. Že ho hanba nefackuje.
Svokra rieši teba,a svojho synáčika nie? Tak nech namiesto neho prispieva do rozpočtu, keď pomaly nemáte ani čo jesť.
Normálne sa mi tlak zdvihol.
@enmery niesom s tým ôk každý deň sa kvôli hádame
Ale bohužiaľ žiaľ odísť nemam kam
@martina202223 podnajmy zmizli z povrchu zemského?
@stanulienkat no z časom som sa dozvedela ze je trosku leniví ale pred tým pracoval mal dobrú robotu
@martina202223 krízové centrum? Kým tam budes tak požiadať o socialny byt
Ako sirota (keďže nikoho nemáš) s malým dieťaťom budeš uprednostnena pred množstvom žiadateľov
@janinah bohu žiaľ podnájom nezvládnem
@martina202223 ja ťa nechcem urážať, ale to si vážne taká submisívna trúbka, že nevieš poslať svokru do riti s tým, že nech si dá do poriadku synáčika, ktorý už roka doma hnije a ty musíš ťahať celú domácnosť?!
A nevieš poslať do riti takého muža, ktorý nemá robotu napriek tomu, že sa má starať o svoju rodinu?! Prečo si ho neupracuješ alebo prečo od neho neodídeš?? Riešiš tu svokru, ale radšej si rieš mužíčka a vaše dlhy.
@pribinak mam rodičou ale sú ďaleko a bez povolenia manžela neviem zobrať syna do tretej krainy a rodicia nevedia mne pomôcť lebo majú zdravotné problémy
Takže ty zarábaš a odísť nemáš kam od ccta, ktorý leží na gauči?To je vtip? Šak Ti nič neprispieva do rozpočtu. Bez neho by si vyžila dokonca lepšie, lebo výdavky naňho by opadli.
@martina202223 do tretej krajiny? Na cudzinku máš podozrivo dobrú slovenčinu
Ale do krízového centra ísť vieš
Tretia krajina?Troll. Slovenčina top. Troll. Že vás to baví.
@martina202223 svokra je suseda, odist nechces. Posli muza s dietatom na ranajky, obed, veceru k svokre, zabal dozicky nech aj tebe donesu a kukaj telku a oddychuj. Ved mama ma byt s dietatom, tak svokra povedali😵💫
Ked sa jej nepaci, ze jej zivis syna, nech vas zivy ona, truba stara. Keby mu hladala robotu, radsej pindat bude👽
Tak ty mas doma chlapa neschopneho najst si rok pracu a svokre vadi, ze chces ist do prace 😵💫 neviem, ci sa smiat alebo plakat
Tak začni s tým z akej tretej krajiny.
@martina202223 bývate kde?
U svokry?
Ak áno, tak z čoho budete platiť bývanie keď prestanete chodiť so práce?
A ak nebyvaš u svokry, tak prečo chlapa nezbalíš. Hoc mu dať na prvý mesiac na ubytovňu,, a buď si nájde za mesiac nejakú fusku alebo nech si sedí na ulici..
@enmery ano som Ukrainka ďakujem snažím sa veľa čítať a písať
A svojmu synacikovi nehovori svokra nic ? 🙄

to akoze manzel si za rok nevie najst pracu ci pracovat nechce? lebo to je sakra rozdiel...povedz svokre ze manzel by aspon na brigadu mohol zbehnut...a ak nie, kludne aj ona obcas moze navarit a priniest...len na margo toho ze ty mas byt doma