Ako riešiť konflikty v rodinných vzťahoch?
10. feb 2024
Je okej ak sa somnou prestala baviť krstná kvôli tomu,že som jej neprišla na 40ku kvôli tomu, že som mala ťažké skúšky a nedalo sa mi vycestovať a zúčastniť sa? Naše vzťahy ochladli už rokmi cez koronu... no myslela som ze ma pochopí. Ospravedlnila som sa jej pred jej narodeninami ale jednoducho škola je moje priorita momentálne a nemohla som za to, že to dali na dátum den pred mojou skúškou. Doteraz sa somnou kvôli tomu nebaví, a ani nebola na žiadny sviatok ani moje narodeniny...
Predošlá
Strana
z3
@cacianka nemajú vysokú, v mojej rodine ju nema takmer nikto tak je to pre nich iné
@cacianka dakujem za pekne zhrnutie mojej témy
@lilstar111 len neviem či som to pochopila k veci alebo som sa sekla, v niečom či celkom
Predošlá
Strana
z3

Ak som dobre pochopila, tak už nejaký čas pred oslavou mala krsná k tebe dosť vlažný vzťah a odtazity prístup. Ty si sa snažila, aj si jej s detmi pomohla, len to že zasahovala nemiestne do vzťahu a rozvodu tvojich rodičov nastrbilo atmosféru.
Po mesiacoch vlaznosti ťa odrazu pozvala na oslavu, bez drobnej snahy zistiť či ti termín vyhovuje, a keď si sa ospravedlnila že neprídeš, aj si zagratuloval slušne, tak nasledovala odmlka a dusno. A k tomu nevkusné poznámky jej rodiny na tvoju adresu.
To všetko vypovedá o jej povahe a charaktere, nie o tvojej. Ona je staršia, ona má vedieť ako sa správa krstný rodič ku krsňaťu, ako ho má viesť, podporovať a chápať. A to že teraz ťa jej rodina ignoruje, je ich vizitka. Naozaj mám pocit, že ich frustruje tvoje vzdelávanie, a hlavne čo si tým dokazujes. No to že chces mať vzdelanie, dobrý štart pre pracovný trh a úspech v živote. To sa u niektorých osôb ťažko akceptuje, mmch aké vzdelanie majú oni ?