Ako riešiť neveru a jej následky vo vzťahu?
Ahojte.Predstavte si situáciu.....
Dvaja vo vzťahu 16rokov,dve deti(8 a 5r),9rokov zasnubeni.Pred asi 2rokmi ju podviedol so svojou susedou,ktorá je vedľa nich na záhrade.Nevedno koľko to spolu ťahali, ale išla na neho cez deti.Dotycna (podvedena) si to až potom uvedomila.Ona na to potom prišla,na tu neveru.A samozrejme následky sú decko.Teraz ten chlap povedal ze to decko nezaprie a bude pomáhať, keď bude treba a opýtal svojej partnerky,či to bude akceptovať. Ako by ste sa zachovali vy?
Podvedena sa s tým nevie zmieriť a nechce sa deliť o neho.Konfrontovali by ste tu "slecnu" ?Samozrejme už uvažuje nad odchodom od neho aj s detmi,lebo toto uz asi nedá....A ta štetka ma co chcela,zase pojde cez decko.....Je to pre ňu veľmi ťažké,zradil ich všetkých a teraz ju postaví do role macochy.....
Urcite ju nekontaktuj, lebo nic s tym nevyriesis a ako si predstavuje stretavanie s dietatom, v jej pritomnosti, alebo si ho bude bravat a co byvanie, ostali by ste tam byvat, tu je viac otaznikov, aby sa nasla odpoved.
@betulinka1 presne tak....krásne však?co sa ja ešte nedozviem.....
Je si istý že dieťa je naozaj jeho? Testy otcovstva si dal spraviť (pri takejto žene jeden nikdy nevie).
@tamitamitami A keby nebolo, tak čo? Pohodička, zostávame spolu, veď sa vlastne nič nestalo?
Stale pises to decko…ale to je predsa jeho dieta presne ako tie vase a ma pravo sa s nim stretavat….
Zájdi si do manželskej poradne (aj keď nie ste). Dostaneš i “iný” odborný pohľad… hmm 😉
@h2 Jasne že nie to som už napísala v komentári vyššie.
Ale autorka vie o nevere už dlhšie (vyzerá že cez to sa bola ochotná preniesť) a jej hlavný problém ktorý rieši je že z nevery je dieťa.
Nikoho by som nekonfrontovala, o neho by som sa určite nedelila, poslala by som ho do ...za ňou ...určite by som nebojovala o blbca, ktorý ma podvedie a ešte si aj zarobí dieťa 🙄
Mám z tvojich príspevkov pocit, že s ním chceš tak či tak zostať. Nebodaj aj svadba nakoniec bude?? 🙄 uvedomuješ si, že aj keď mu budeš brániť stretávať sa s dieťaťom, tak to dieťa bude mať napr. potom nárok na majetok po otcovi? čiže ak by ste sa vzali a mali spoločný majetok, dediť bude aj to "nechcené" dieťa?
On ťa podvádzal, vedela si o tom, no aj tak si s ním zostala. Teraz si sa dozvedela o dieťati a jediné tvoje "rozhodnutie" bude, aby on to dieťa nenavštevoval? to vážne?
Pred uznaním otcovstva treba spraviť testy DNA. Ako píšu niektoré ženy,možno spí s hocikym...
@tamitamitami vsak autorka pisala, ze preto jej to prislo cudne, lebo to dietatko sa velmi podoba na jej deti. Takze otcom asi je on.
Mňa zaujalo ako sa do toho vzivas ako to riešiš a staráš sa.....je to ich život a nech sa oni rozhodnú čo bude ďalej a ako s touto situáciou naložia.... Myslím že sa staráš do ich života viac ako by si mala.
@mira0611 Nespoliehala by som sa na podobu, malé deti sa často krát podobajú. Myslím že dať spraviť test otcovstva je to najmenej čo v tejto situácii môžu spraviť.
Ty s ním chces zostať,však. Omg,nerob najväčšiu chybu svojho života
Jasné, že s ním ostane...nemá strechu nad hlavou, byt je jeho, má plat 800 eur...takže pohodlnejšie je s ním ostať a trápiť seba a aj deti...veľa šťastia prajem.
@ann092 Asi nemá kam ísť, byť je jeho a ona má len 800 eur príjem, čo pri dnešných cenách nájmov je ozaj málo.
Takého chlapa by si som teda nechcela. Nech si ide
Si v teda poriadne blbej situacii, ale ty nemas byt, ani peniaze, ani manzela, ani poriadne platenu pracu. V tejto situacii by som chlapovi povedala. Dobre, dokaz mi ze nas milujes a vezmi si ma 😁. Milenku by aj rozdrapilo. Ale nie, to je blbost. Ale kazdopadne nemas kam ist, zostan tam, zacni si odkladat, zacni mysliet na buducnost bez neho, osamostatni sa. Nepustaj deti s otcom ku nej, urcite bude chciet aby sa deti poznali a jej decko poznalo aurodencov. Ale bude to aj vtedy ak sa rozidete, na to sa priprav. No.. drzim palce.
A teba co drží pri tomto chlapovi???
ja by som chcela vidiet ako sa bude tvarit svokra, ked sa dozvie, ze ma dalsie vnucatko.
A viete co,on stale planuje s nami zivot.je to velmi zaujímave.....vraj nech neodidem,hmmmm.....zaujimave.že my sme pre neho vsetkým.....som mu na to povedala,ci aj vtedy sme boli,ked ju prašil....
Vraj,aby som vydrzala.....neviem načo....a som mu povedala,že ma zradil a velmi a aj nase deti a teraz ked už viem o vsetkom,aj to,že to dieta je jeho,tak ju može zase prasiť a nemusia sa už skrývať.....ani neviete ako fyzicky mi je zle......
a to kedy to oznami svokre a svokrovi,oni su rozvedení,svokor ma už inú rodinu tiež a ako to povie nasim detom a kedy.....bude to zaujímavé.....sa pochvaliť....
ja mam mamu daleko 160km,takže kvazi som tu sama,ked sa to tak da povedať.....

Toto ti tajil? Ved s nou musel ist na matriku a dat vyhlasenie o otcovstve. 🙈🙈🙈 vazne toto je co za chlapa