icon

Ako riešiť nezhody s partnerom kvôli súkromiu?

veronika25311
25. aug 2024

Ahojte, chcela by som vediet vas nazor na nasu podla mna nie velmi dobru situaciu.
Takze s priatelom som 7 rokov a pred rokom sme postavili dom na pozemku, ktory dostal od jeho mami.
Pozemok je rozdeleny na 2 casti jedna je priatelova a druha cast je bratova. Dom sme financovali spolocne takze kazdy ma polovicu.
Problem je ze som tu stavat nechcela lebo moja buduca svokra je velmi akcna ale spravila som to kvoli priatelovi, vzdy snival o tom ako si tam raz postavi dom ale samozrejme pod podmienkov ze sa s rodicmi porozprava ze nebudu stale u nas.
Samozrejme prislo leto a stale su na druhej casti pozemku co by nebol problem lebo to nepatri nam ale priatel je ako vymeneny vobec ho nespoznavam. Stale sedi pri nich pritom ma kopec svojej roboty ked pridem domov tak ani sa velmi neponahla za mnou dnu len mi povie ahoj potom pridem dnu. Nic ine len mi stale dakto vyklepkava na dvere sprav mi kavu, daj mi to , urob mi to proste mam pocit ze mame narusene sukromie su tu kazdy jeden den. Som z toho uz zufala. Priatelova mama chcela kluce od nasho domu no nedovolila som to pretoze raz im nechal priatel kluce poza moja chrbat ale jeho mama nam umyla riad a zvesala oprate pradlo ktore sme mali na susiaku takze nemal na vyber a musel mi to povedat strasne som sa nahnevala, vlastne oni prisli skontrolovat ci je dom v poriadku tak si dali kavu ked nie sme doma. S priatelom sa stale hadame on nechce byt zly tak nic nepovie.

Strana
z3
betulinka1
26. aug 2024

@veronika25311 nie priatel nechce byt zly, to ho iba obhajuješ. Ked ma kopec roboty, normalny chlap nevysedáva s matkou a nevykecava sa. Cize tu je problem tvoj priatel a nie jeho matka. Akoze, ked moj otec príde k nam kŕmiť nasho psa, ked sme na dovolenke tiez si da kavu. Nevidim na tom nic zle. Od nas maju kluce aj svokrovci aj moj otec. Mozu prist kedykolvek aj ked nie sme doma, ze napriklad potrebuju sa napiť alebo cakaju na lekara alebo cokolvek. Takze predpokladam, ze ta ťaží viac situacii ako len tie co si opísala. Lebo pri normalnych vztahoch v rodine, to tak normalne funguje, ze maju medzi sebou vsetci kluce. Cize musis si urcit hranice. Normalne si sama sebe spis, co je problem a preco. Nehadaj sa!!! Ries veci v klude. Sadni si s priatelom a pokecate si o svojich predstavách, najdite kompromis aby ste si povedali co Ano a co nie. Potom si v klude sadni so svokrovcami, povedzte si co Ano a co nie. Vypočujte si ich pohlad na vec. Ak to nespravis, budes mat stale nejake “vojny” .

domkakvet
26. aug 2024

@juliacenc velmi vystizny komentar napisala tato autorka a tebe nic ine nezostava iba to, ze ta vyplati a mozes si vydychnut, alebo to bude este horsie, lebo toto nema daleko od byvania so svokrou.

salfusco
26. aug 2024

Rady cudzich zien sú na nezaplatenie...uz vela ludom znicili vztahy

gribka1
26. aug 2024

@salfusco Koľkým? Ako?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3