Ako riešiť ošiaľ z manželovho nového kamaráta?
Ahojte
Prosím o radu a navrátenie zdravého rozumu. Alebo možno seba uvedomenie.
Mám 30 rokov som vydatá celkovo vo vzťahu s mužom 10 rokov. Deti nemáme.Manžel je dobrý muž.Jemu to dobro ide až z očí. Nikdy som neriešila žiadne psychické či fyzické násilie. Nikdy som ho nevidela opitého. Nikdy si nevypisoval s inými ženami.Je zodpovedný ,spoľahlivý na muža aj dosť chápavý voči mojim ženským náladám.
Zarába celkom slušne na slovenské pomery popri práci prerába dom,ktorý sme si kúpili a dáva mi všetko čo je v jeho silách. Problém nastal keď sa spoznal skrz jeho záľubu s novým kamarátom a mňa s ním zoznámil tiež. A ako to chodí prebehla medzi nami chémia. Ten muž je o 14 rokov starší ako som ja. Je slobodný a bezdetný. Má úspešnú prácu jeho mesačný príjem je vyše 8 tisíc eur. Má autá v hodnote 70 tisíc eur. Áno viem opísala som čo všetko má a vyznieva to asi divne. Len tu je to čo mi ničí vzťah s mojím manželom. Od toho prvého stretnutia s dotyčným na neho neustále myslím. Opantala má predstava ake by to bolo mať takého úspešného muža ako je on ,že možno ten život s ním by bol ľahší a lepší. Že on je lepší ako môj manžel. Začala som nepriamo vyčítať mužovi prečo on nie je takým chlapom prečo nemá toľko čo má jeho kamarát a prvý krát za celých 10 rokov vzťahu som videla ,že môj muž je zo mňa sklamaný dokonca mi povedal ,že od kedy sa zo mňa stala taká mrcha.Zamilovala som sa do toho druhého ten pocit, že má priťahuje ,že ja priťahujem jeho plus všetky tie kvality ,ktoré na ňom vidim ,jeho úspech a zabezpečenie ma vnútorne ničia.
@marianarem ľahší a lepší v tom ,že už nemusím nič riešiť po finančnej stránke ,pretože je to pre mňa únavné ...
No neviem 44 ročný, bohatý chlap, bez ženy, bez deti, bude vadny
Tvoj muž má pravdu..si úplná mrcha, a svojho aktuálneho muža si nezaslúžis už len preto čo si napísala..ty si sa nezalubila do jeho kamaráta,ale do predstavy že by si pri ňom mala život na vyššej nohe..a veľmi sa mu čudujem že ťa nekopol do zadku..ale to bude asi tým že je taký dobrak
@mimi131 Jasne, takze to nie je o tom druhom chlapovi, ale o tom, ze si vycerpana z riesenia financii a chcela by si mat uz od toho pokoj. To chapem, kto by nechcel, proste si sa zasnivala. V sucasnom zivote nie je sanca, ze by sa financna situacia mohla zlepsit?
ja by som sa citila bezpecne aj pri 2000 e zarabajucom muzovi 😂 tam bude iny problem u teba
Tak to co ti napisala @dzulli1980 si zober k srdcu a okamzite nanho zabudni! Po case by si trpko zistila preco bol slobodny a bezdetny a btw z tych prachov by si neuvidela ani cent!!! Mozno prvych par mesiacov kym by ta nenamotal a potom by sa to velmi rychlo stoplo. Ospravedln sa priatelovi a bud rada ze si rada
Ty si zasluzis tak akurat preplieskat z jednej strany aj druhej aby si sa prebrala. Nevies co zo sebou, byt tvojim muzom kopnem ti do zadku a zatvorim dvere za tebou, spravas sa ako pubertiacka. Tomu druhemu mozes chvilu posluzit ako hracka ale neboj nebude to na dlho a ostanes sama bez penazi ,bez muza s holym zadkom. Vecsinou take love story tak koncia.
@mimi131 čiže 44 ročný úspešný, bohatý a sám a bezdetny. Kontrolka mi blikla hneď ako som si tieto jeho úžasné vlastnosti prečítala. No asi nie je až taký úžasný keď je stále sám... To ty ale teraz cez tie ružové okuliare nevidíš. Potrebujes padnúť na hubu lebo si nevážis co máš. Mužovi vylož karty na stôl, pobal sa, rozveď a začni nový život, kým ešte nemáte deti a netráp muža, nezaslúži si to. Ci by bol tento chlap lepší alebo nie, ti nikto nepovie... Buď zariskujes alebo nie. Len si zváž o co všetko môžeš prísť. Tak ale môžeš získať 8tis€ mesačne 🤑🤑🤑 ak je toto tvoja priorita, do toho. Snáď budeš konečne spokojná...
@mimi131 no poviem to tak, ze je dovod preco je taky uspesny a bohaty slobodny. A dovod bude nejaky velky hacik. Podla mna zabudni na neho. Je to taka pestra rybka. Mozno je to co vztahu podivin, ze by partnerku doslova utyral tym, ze ma svoje zaujmy a nehodla da prisposobit. Alebo nieco ine. Ako to neni len tak. Mam expriatela, peniaze ma, ale po Pol roku vztahu by si utekala
Napiš,keď tvojmu mužovi dôjde trpezlivosť a kopne ťa do zadnice...je tu kooopa žien,ktoré hneď budú mať záujem sa s dobrým chlapom zoznámiť.
Tebe želám presne to,čo si zaslúžiš.....padnúť na hubu.
Sorry,píšem,čo cítim.
Autorka, stačí jedna autonehoda a je z hodiny na hodinu po "kvalitách", v každom smere, ktorý vydiš, ako bonus na Tom chlapovi.Nerob, hlúposti a váž si muža, ktorého máš, lebo skutočné kvality vidím práve v ňom.
@mimi131 ale to že ON toľko zarába neznamená že bude nejaké € dávať tebe 😁 alebo ti kupovať drahé veci a brat ta po dovolenkách 😁 poznám človeka čo má 14 nehnuteľnosti a rozišiel sa s priateľov lebo veľa jedla 🤣😁 proste drž groš. Stále sú to jeho peniaze a je na jeho zvážení do čoho bude "investovať". Možno sa s tebou len pobaví a pošle ta do kelu lebo môže mať taku ako si ty na každý prst 10, čo hľadí na peniaze a ty si rozbijes manželstvo kvôli ničomu.
@mimi131 nehnevaj sa na mňa ale .. spamätaj sa.
Máš dobrého muža. Nepije,nebije ťa, pekne sa k tebe správa. Vieš koľko žien hľadá dobrého muža? Koľko žien by si takého muža vážilo? .. vidno že si ešte nezažila po svojom boku poriadneho debila 🙂
@mimi131 este si predstav, ze tento prispevok by si nepisala ty, ale citala by si ho od nejakej inej...ty spokojna s tym pokladom, kuknes na neho, citis vdacnost za neho a rozmyslas o com tá zena pise ,mozno by ta napadli take myšlienky ako nas tu, mozno by si tiez tej dáme nerozumela a klepala si po hlave, ze co blázni...ci?
@mimi131 Ako môžeš tvrdiť, že ho priťahuješ? Chce ťa len pretiahnuť, keď vidí, že si z neho "mokrá"🙈