icon

Ako riešiť podozrenie z nevery alebo klamstva vo vzťahu?

28. feb 2025

Ahojte,

Rada by som sa s vami podelila o moju skúsenosť s partnerom. Sme spolu 9 rokov. Mali sme nejaké krízy a podobne ale vždy sme to nejak ustáli a prišli na to že nevieme byť bez seba. O tom som ale nechcela.. dlhšie mám pocit že niečo predo mnou tají, neviem či môže ísť priamo o neveru alebo len v niečom klame. Vždy keď sa ho opýtam či sa mi nechce s niečím zveriť povie nie, alebo keď nepriamo naznačim, alebo sa opýtam či nerobí niečo "nekalé" hneď na mňa vyskočí či tým chcem niečo povedať alebo trochu zvýši hlas a podobne.. čo sa mobilu týka má ho celý náš vzťah zamknutý a s mobilom v ruke je odjakživa stále. Tak podľa tohto to nejak neviem zhodnotiť.
Ako mám reagovať keď takto na mňa vybehne?

Strana
z3
diaszoky
1. mar 2025

Urobila
Si chybu teraz to uz bude len zatlkat

janka_23
1. mar 2025

Ale však už si mu o svojich pocitoch hovorila aj predtým a dopadlo to rovnako. Prečo si čakala iný výsledok? Teraz už len musíš čakať kým sa to prevali samé. Ak sa teda naozaj niečo deje a nie su to len tvoje dohady.

vikiki29
1. mar 2025

Tak prečo mu nepovieš nech ti ukáže ten telefón. Veď ak nemá čo skrývať… 🤷‍♀️

autor
1. mar 2025

@vikiki29 položil ho na stôl a povedal že som ho sklamala v tom že mu neverím

zuzanita1609
1. mar 2025

A odomkol ho? 😉 To je tiež "gesto", zablokovaný mobil na stôl a ranené ego ako fras 😁

autor
1. mar 2025

@zuzanita1609 ani som sa do neho nepozrela, ale myslím že odblokoval

autor
1. mar 2025

@zuzanita1609 ale ak tam aj niečo bolo je to určite vymazané od včera

zuzanita1609
1. mar 2025

A prečo si nepozrela??? Teba baví samú seba týrať vyše roka,či o čo ti vlastne ide? Už sa strácam,čo ty vlastne chceš žena...

zuzanita1609
1. mar 2025

To je tiež pravda...no ništ,toto nemá riešenie... vzdávam ale drž sa,nech to už dopadne akokoľvek.

ismarela
1. mar 2025

Ja mám skúseností až až 😁 hlavne, žiadny muž sa nikdy neprizná k nevere. Aj keby čo bolo. Aj keby si ich prichytila pri tom. Budú zatĺkať a zatĺkať. Pýtať sa tu nemá význam. Keď chceš naozaj niečo zistiť, musíš mu prelustrovat telefón. Pozriet aj archivované chaty, skryté chaty, skryté albumy…tajne mu dať do auta odposluch, tých mini zariadení je teraz na trhu naozaj dosť…držím palce

Strana
z3