icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

lakebabe
10. mar 2024

@karolinakr 😄😄😄

domi2425
10. mar 2024

a keby ich nosi aj kazdy den tak ziarlis ze jej chlapi kukaju este aj na rit🤣ci iba pri tebe by mala povolenie nosit ich ? ja tiez nosim len doma, lebo tie pohlady su mi neprijemne🤷🏻‍♀️

pluss
10. mar 2024

už prišla? už ste sa porozprávali?

miadi
10. mar 2024

@domi2425 presne Ja ich nosim len doma -potom sa nemusim stazovat na nedostatok sexu 😆niektore leginy su ok a ine su hrozne. Nedavno stala oproti Mne mama v detskom centre a leginy svetlej farby o 2c mensie nez by mali byt totalne zarezane v pipne mega camel toe .Mozno Keby nesedim Tak si to nevsimnem ale bolo to rovno Mne pred očami .. Asi mà male zrkadlo ked tak ide medzi ludi.

minka201
10. mar 2024

@autor Vedel si, že legíny nikdy nenosí? Ze žiadne nemá? Ze sa jej nepáčia? Myslel si si, že ju úprimne potešia? Alebo si ich kúpil iba preto, lebo tebe sa baby v leginach páčia a tajne si dúfal, že ju na ne nahovoris? Nemyslím to v zlom 🙂

1gramofon
10. mar 2024

@katkami123 mne keby toto ktokoľvek robí tak sa zlaknem a utekám, nie je to zdravé. Keby spolu bývali tak jej zákaze sa pekne obliekať aby ju nikto iný nechcel? A prečo vie co koľko stalo, ved to nie je za jeho peniaze

1gramofon
10. mar 2024

@minka201 ale ved on si zisťoval koľko stala ta vakcína. Pokiaľ to bolo za jej peniaze, nie jeho, tak ho do toho nič nie je. Pričom on si tiež mina svoje peniaze, napr dovolenka za 2700e. Nie sú manželia, nemajú spolu hypotéku, sú spolu len pol roka. On si ju chce ukontrolovať, ale nemá ako, keď spolu stále nie sú.
Skus sa na to pozrieť tak, akoby slo o teba. Zostala by si s ním, posielala mu bločky a nechávala sa zdrbat lebo nechceš minút 2700e za dovolenku? Alebo za legíny, v ktorých sa necítiš dobre, lebo je v nich rozkrok obtiahnuty a nemusí sa ti tam hádam ktokoľvek pozerať... Alebo ze nechceš voňavku, z ktorej ta boli hlave, smrdí ti....
Správa sa majetnicky, chce ju kontrolovať akoby nemala rovnaké právo sa rozhodovať a žiť, ako ma on. Ja sa nečudujem, že o ňom niektoré ženy píšu v takom zmysle, pretože sama som názoru, že potrebuje psychológa

adka_bh
10. mar 2024

A predstavila ta už rodine? Bol si u nej doma nap.cez vianočné sviatky? Či je to len také stretávanie na káve v BA keď je v škole?
Mne z toho príde že ste skôr o niečo bližší kamaráti ako legulerny pár. Je vôbec rada keď ta vidí?
My keď sme randili s mužom takto ako vy tak sme boli stále na sebe nalepený aj na tej káve a bozky boli stále a všade, sme sa nevedeli jeden druhého dočkať.

minka201
10. mar 2024

@1gramofon Ona mu spomínala, že si platila vakcínu a on neveril , že bola taká drahá, tak mu poslala bloček.
Ja sa ho vôbec nezastavam. Ja by som s chlapom, ktorý odo mňa po pol roku očakáva sex ako moju povinnosť, nezostavala. Ja nechápem, prečo sa s ním nerozide. Načo je dobré, že mu vesia na nos, kto všetko ju obletuje, ako jej píšu 45 roční chlapi s drahými autami, ako ju vozí jej kamos na bmv a vyzdvihuje, aký je vysoký, aké to je pre ňu sexi 🤦. Nechce s ním stráviť noc, hoci on chce zaplatiť hotel (nemusia mať sex, keď má zdravotný problém).. Ale očividne jej veľmi nechýba, nechce sa s ním aspoň potulit. Tu je zjavné, že ona ho má úplne na háku. Áno, je dosť možné, že dôvod je to, že tento chlap sa jej znepáčil svojimi hlupimi poznámkami. Asi cíti, že ju má ako krásnu a žiadanú trofej... Ale PREČO SA S NIM NEROZIDE?

minka201
10. mar 2024

@1gramofon A ty by si sa ako cítila, keby ti priateľ s úsmevom rozpráva, aké kocky ho balia v práci, ako mu vypisujú baby krajšie od teba, ako veľmi by ho chceli. A mal by kamarátku o 15 kíl chudsiu a 5 rokov mladšiu od teba a začal by ti rozprávať, že sa ti páčia presne také štíhle ako je ona, že je to veľmi sexi... A ty by si bola priemerná baculka. A keby mu napíšeš, že mu prinesieš koláč, tak by ťa stopol, že netreba, že už mu ta kamarátka sľúbila domáci od nej. A chválil by sa ti, že mu prišla výplata, tak si nakúpil nové oblečenie a neviem co... A keby si ku navrhla, nech za tebou pricestuje, povedal by, že nemá na naftu si auta.. Ako by si sa cítila?

domi2425
10. mar 2024

@miadi 🤣🤣niektorym zenam to je prijemne, pripadne si to neuvedomia alebo ja neviem.. najhorsie su take tie lacne co cele presvitaju a zvliekaju sa🤦🏻‍♀️nechapem co to maju niektori chlapi za zmyslanie ze je ok rozpravat zene co si obliect a co nie, ale som rada za nu ze je natolko sebavedoma ze to ma v riti a nenosi ich len preto lebo on chce😆

1gramofon
10. mar 2024

@minka201 ja sa jej v tomto vôbec nezastávam a úplne prvy komentár som aj pisala, že to nie je v poriadku. pokiaľ je vo vzťahu tak toto, podľa mna, by nemala mať za potreby. Nech jej to lichotí, to už je na nej, ale na čo je dobre mu to vešať na nos si môžem domyslieť, ale kto vie co tým sleduje. Asi nie je spokojná, inak si to neviem vysvetliť.
Podľa mna s nim už možno ani nie je, len on to možno nechápe, lebo to dievča ho akoby nechce vidieť a ani sa jej nedivím

lakebabe
10. mar 2024

@1gramofon ja si myslím, že ho ma uplne na háku. Ma okolo seba dosť chlapov co jej vedia prejaviť pozornosť odviezť ju zaplatiť jej. Jeho podľa mňa už len ticho toleruje lebo je zakompexovany a žiarlivý egoista

autor
10. mar 2024

@domi2425 ja netvrdim, že ich ma nosiť do školy. Ale napr dnes prišla vlakom, mohla si ich dať, ale ona aj z toho vlaku prišla v nohaviciach slušných, svetri a kabate

autor
10. mar 2024

@adka_bh ešte som nebol u jej rodiny, vedia však o mne, ked je so mnou a zavolajú, povie im, že je so mnou

minka201
10. mar 2024

@1gramofon Ja si to tiež myslím... Oni dvaja idú mimo seba.. Jeho hrozne zoziera, že síce oficiálne chodí s takou kockou, ale nevie si ju udržať... A vôbec by som sa nečudovala, keby sa jej páči niekto iný.

minka201
10. mar 2024

@autor Teraz ste spolu?

domi2425
10. mar 2024

ach boze🙃V zivote nikdy by som nesla do vlaku v leginach, uz som ti to napisala vyssie ale ty si ozaj nechapavy. Vies kolko krat som zazila obtazovanie ? A to som ani tie leginy nemala na sebe. Nechapes ake to je pre zenu ist sama po stanici🙏este pre atraktivnu, aj celkovo.. po ulici, hocikde.
Ako dopadlo stretnutie dnes ?

autor
10. mar 2024

@minka201 ja som sa jej pytal, či sa jej ten kamos páči. Stroho povedala, že nie. Ze ved sa poznajú 5 rokov a keby chcu, su spolu, čo nie su. Či je v tom ešte niekto dalši, to neviem. Ona predomnou v podstate žiadneho chlapa nechvali, nehodnoti.

autor
10. mar 2024

@minka201 práve som ju odprevadil k internatu, boli sme sa najesť.

autor
10. mar 2024

@domi2425 porozpravali sme sa. Zobral som ju na peknu večeru, kupil nakoniec kyticu tulipanov za 40 EUR. Vyzerala spokojne, ked som sa jej pytal, čo sa deje, povedala mi, že je pre ňu ťažké sa zalubiť, lebo že si prešla ťažkým rozchodom a síce už je ok, ale že stále je opatrná aj v našom vzťahu. Pýtal som sa aj na to libido, povedala mi, že má nejaký problém, lebo že nemá chuť na sex, hoci nikdy predtým taký problém nemala, skôr naopak. Že nevie, ale netúži po tom...snažil som sa ju počúvať maximalne, byt tu pre nu, ale ona potom povedala, že už chce ísť na internat, že je unavena z cesty

miadi
10. mar 2024

A vy ste uz mali sex? Mozno len s tebou ju to nebavilo.. a Preto sa do toho nehrnie. Ak si v sexe sebec..

karolinakovac
10. mar 2024

No neviem, keď som bola mladšia prvá výhovorka ked som niekoho nechcela bola že som sa ešte nedostala z rozchodu..pritom to tak nebolo vôbec len som dotyčnemu vtedy nevedela povedať na plné ústa pravdu že neni môj typ.

naneta258
10. mar 2024

Nezažila nejakú zlu skúsenosť s chlapmi čo sa týka sexu? Že nema takú chuť.

lakebabe
10. mar 2024

@naneta258 skôr si myslím ze ju on vôbec nepritahuje fyzicky. Keby bola zamilovaná a chcela s nim byt išla by s ním na hotel ako jej nukal. Slušne si odbila večeru a išla si oddýchnuť k sebe

karolinakr
10. mar 2024

@karolinakovac som zamerana na karieru v momentalnej faze života ti nemam čo ponuknuť, chcem sa zamerať na seba ..preložene -__odpaľ, nepáčiš sa mi

karolinakovac
10. mar 2024

@karolinakr ďakujem za tip 😄

asocial
10. mar 2024

Vidis, ona do teba nie je zamilovaná, nemá s tebou potrebu tráviť cas, berie tá ako kamoša.. toto je koniec a agoniu by som nepredlzovala. Keď som mala 20, bola som podobná ..

autor
10. mar 2024

@miadi mali, jasne, na začiatku normalne...ona sex ma rada, len či po nom netuži s niekym innym

autor
10. mar 2024

@naneta258 nie, to nie, sex ma rada, s byvalym si o tom aj pisali, fotky, experimentovali...teraz vraj nema také obdobie