icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

karolinakr
9. mar 2024

Cesta do Viedne ozaj stoji 20 vlak 20 spät, metro 5+5, bus kolko? 3, 4 eura suma summarum 58eur zaokruhlime 60
Prišla by 4x60= 240
Zarobí 500 ak vôbec
500-240= 260eur
a z toho ma žiť?
Dneska spraviš 2 nakupy v obchode po 3 veci a päťdesiatka je fuč. Taka je pravda o Slovensku

karolinakr
9. mar 2024

Radšej by som obetovala frajera ale z 200eur by som nežila, to nestači ani na drogériu

grof_monte_christo
9. mar 2024

Netrafil si sa jej do vkusu a neber to osobne. Tiež by som si neobliekla niečo, v čom sa necítim a nedala by som na seba vonu, ktorá mi nesadla, bolela by ma z nej hlava.

januska12323
9. mar 2024

Slečna si dobre vybrala, takého ťuťka len tak nenájde. Vieš prečo ti to hovorí? Lebo jej nezáleží na tom ako to zoberieš, si len jeden z mnohých. Ak nájdeš gule a rozídeš sa s ňou do týždňa bude mať nového frajera.

anos18
9. mar 2024

Však čo si sa neopýtal, aké je to očkovanie? Ale napr.proti HPV vírusu stojí dávka okolo 120 eur a ak sa nemýlim, sú potrebné tri. Veď sa nerozprávate? Nezaujíma ťa, čím sa dala očkovať? Asi sa o ňu naozaj málo zaujímaš.

eva112014
9. mar 2024

@autor Napíšem to tak za kvalitu treba aj zaplatiť. Príde taký, ktorý rád zaplatí. Ver tomu! Bez ohľadu na to, či ti to povie, alebo nie. Nájdi si seberovnú, menej krásnu. Nebudeš riešiť jej nápadníkov, nebudeš žiarliť.

autor
9. mar 2024

@grof_monte_christo ok, uznavam, ona leginy nenosi, kupil som jej ich nech ma na sport, do lietadla...vone viem, ake ma rada, ale chcel som aby mala aj inu, niemusim jej kupit predsa to, čo povie, že sa jej paci, či?

autor
9. mar 2024

@anos18 jaj vlastne ano, HPV to bolo, mala poslednu davku, ja som zabudol na nazov, ona mi to vravela...

karolinakr
9. mar 2024

Ja si nemyslim, ze je extra povrchna..Studuje farmaciu a to je tažka škola, hlupa nebude, pekna, čiže oblubena, ona sa nestrati v živote. Teraz na to nema, tak sa ti to hanbi povedat
Ja som taketo veci neriešila, chalan ma bol zobrať autom, bolo vybavené...Musiš sa prispôsobiť jej finančnym možnostiam
Nie si ochotny jej prispiet na vlak, tak proste musiš počkat, kym na to bude mať .Vieš to takto realne zhodnotiť? Lebo peniaze su obmedzenie a prekážka zrejme, nie, že ta ma na haku

simca06022011
9. mar 2024

Teba je vies co do toho, za co dava svoje peniaze. Túto vetu si zapamätaj. Zíde sa ti vo vzťahoch. Ty nie si ten co ma žene diktovať ako svoje peniaze ma minut. A duplom nie ak ide o zdravie.
Veľmi počítaš. Kludne môžeš rátať s tým, ze príde nejaký co si ju vážiť bude na viac a vymeni ta. A nie nemusi byt zlatokopka vobec.Ty vypocitavas co platis, co nenosi a ze cestu nemas zadarmo :D ja som v živote na seba nič od.svojho chlapa na seba nedala. Veľmi rýchlo sme si vysvetlili, že ak veľmi chce kupovať tak mu ukážem co. Inak si veci kupujem sama, lebo mu to vadilo. Môj to pochopil. My sme si to vydiskutovali po prvých spoločných Vianociach, vy ste spolu krátko a ona ti veľa veci nepovie podľa mna, aby sa ta nedotkla.
Proste ak s nou chceš byť sadnem do auta, vezmeš ju k sebe a vybavená vec. Ak nechceš, nemusíš. Pôjde k rodičom.

anos18
9. mar 2024

Napríklad, ja neznášam, keď mi niekto kúpi niečo, čo nepotrebujem. Haraburd mám doma dosť, to nech mi radšej kúpi lístok na koncert (na hudbu,ktorú mám rada), alebo kvalitnú kávu. No ale to som ja. Ty by si mal vedieť, čo ju teší, alebo sa jej opýtať, čo by ju potešilo

autor
9. mar 2024

@anos18 tak snažil som sa trafiť do vkusu

anos18
9. mar 2024

To nie vždy dobre vypáli 😁

karolinakr
9. mar 2024

toto si nevyčitaj
čim ďalej, tým viac mi pripadá, že ona je ako chudobna pribuzná pri tebe a ty jej to vytýkaš

iwesska
9. mar 2024

Napisem ti to narovinu. Vas vztah nema buducnost. Ona vazny vztah teraz nepotrebuje,chce byt obletovana,obdivovana a niekde tam dalej ma frajera, s ktorym si obcas vyplni cas. Si si ju vysnival ako Madonnu,vsetko je na nej dokonale,ale vzhlad nie je vsetko,to vidis aj sam. Najdi si babu, kt.bude na tebe aj zalezat,nielen taku,ktoru budes vystavovat ako figurinu vo vyklade a vo vnutri budes nestastny.

autor
9. mar 2024

@karolinakr chudobna nie je...maju velky dom, rodičia su slušni a pracuju...ako vravím, ona dostala napr psa za 50 tisic korun, ked niečo potrebuje, rodičia jej daju, kupia, nie su žiadni chudaci

oranzovyvevericnik
9. mar 2024

´´niemusim jej kupit predsa to, čo povie, že sa jej paci, či?´´
to mozu robit len ludia, ktori nie su vztahovacni a nebudu sa citit ublizene, ze sa darcek nepaci.
Len to nie je tvoj pripad...

simca06022011
9. mar 2024

Jasne, ze jej musíš kúpiť to co sa jej páči! Ved hádam jej chceš radosť urobiť.

@iwesska toto som si myslela podľa.prveho príspevku ale zmenila som názor v diskusii :D jedine co mi ostalo z neho je, ze si musí.najst iný typ ženy.

simca06022011
9. mar 2024

Rodicia majú. Rodicia. Nie ona. Tebe len tie eura lietajú pred očami. Aši nie je taká že bude pýtať na somariny a rozmery len tak peniaze.

karolinakr
9. mar 2024

Ja nehovorim, že jej maš všetko platit, ale ked kurnik zarobim 3000, budem sa srať kvôli dvacke?
Ty ju chceš vidiet, ty preto niečo sprav

grof_monte_christo
9. mar 2024

@anonym Tema vône ... na toto som ja dosť citlivá, mam zopár čistých parfémov priamo z Paríža a nie, nedala by som si vôňu, ktorá by sa mi nepáčila, ale priateľovi áno. Vôňa je niečo, s čím sa my ženy identifikujeme a musí nám sadnut.

1gramofon
9. mar 2024

Nemusíš jej kúpiť to co povie ze sa jej to páči??! A nemáš ju ako ukontrolovať?!!!!!
A ešte ju s jej platom, študentku, voláš na dovolenku za 2700, no ona neochotna zla priateľka nechce ísť...
Si ty normalny? Ty máš strašne hlúpucke myšlienkové pochody, len ty a znova ty. Po tomto neviem co na tebe vidí, ale snáď sa spamätá a nájde si aj múdrejšieho a aj sebavedomejsieho, ktory nebude vyplkavat na modrom kroniku, že si ju nevie ukontrolovať 😂😂😂 a prečo ona nechce tie legíny nosiť, prečo si nedá voňavku, ktorá jej nevonia? Nevďačnica jedna

khr2016
Autor odpoveď zmazal
iwesska
9. mar 2024

@simca06022011 Hej,tiez ako citam jeho dalsie prispevky mam pocit,ze problem je na oboch stranach. On potrebuje bohynu,ktora ho bude za vsetko chvalit,obletovat ho,plnit vsetky zelania a on ju bude mat "pod kontrolou". Ona potrebuje obdiv a slobodu. Zbytocne trapenie tento "vztah".

ankare
9. mar 2024

Skús ju chvíľu nekontaktovat a nechodiť za ňou. Že ako často Ťa vyhľadá ona. A možno vtedy zistíš, že všetko iniciujes Ty.

grof_monte_christo
9. mar 2024

Zaujímalo by ma, ako sa vám dvom podarilo dať sa vôbec dokopy 🤷

domi2425
9. mar 2024

Mimo vsetkeho co si popisal na zaciatku o nej, stacilo mi ked si zacal o sebe🤣Ze sa ma za tebou stale trepat vlakom do Viedne. Presne takeho som mala exa, stale len prid za mnou a ja spravim program. Potom som si nasla chlapa co isiel 2 hodiny autom, prisiel vecer a rano musel zase odist do prace. Ale prisiel, lebo chcel. A nie par km z Viedne do BA, mas problem ju ist zobrat ked chces s nou travit vikend? 😂Myslim si ze ona ta tym podpichovanim a recami chce iba naviest na to aby si zacal sam od seba vyvijat iniciativu ale ty si nejaky zadubeny ze ti to proste nedochadza. Moj muz tiez ziarlil na zaciatku a velmi, ale ked on bol ochotny ist za mnou 2 hodiny, tak ja som bola ochotna nepridavat fotky na IG a vyhladavat len jeho pozornost, lebo mi stacila. Jej tvoja pozornost nestaci a ani sa necudujem🤷🏻‍♀️

grof_monte_christo
9. mar 2024

A ak chces chodiť na takéto drahé dovolenky, ktoré si majú ženy same hradiť, tak sa neobzeraj po študentkach, ale najdi si zenu po 30, ktora ma rozbehnutu karieru a moze si to dovolit. Na to, že jej rodičia peniaze majú, zabudni.

minka201
9. mar 2024

Toto je taký paradox modrého koníka... Partnerka hovorí priateľovi, ako ju balia iní muži, ako s ňou stále flirtujú... Tu jej to skoro všetky schvaľujete. Vraj je dobré, že mu to hovorí, že je úprimná.
A pred pár dňami tu tiež jedna žena písala, že povedala partnerovi, že ju v práci balil kolega a že jej chlap teraz žiarli. A tej ste tak nakládli, že až. Vraj načo mu to hovorila, že takéto veci by si mala žena nechať pre seba, že čo sa teraz čuduje,keď sa mu s takým chváli 🤦 Takže dvojitý meter. Podľa toho, či tému založí muž alebo žena.

blonde_bella
Autor odpoveď zmazal