Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?
Dobry vecer.
Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!
Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?
Co s tym?
Dík
a prečo jej nedávaš komplimenty?Ona ich chce od teba,nie od tých cudzích....asi preto ti o tom hovorí,že si myslí,že ti to konečne docvakne...
Je mlada a este asi ani nepripravena na vztah.
@domkakvet mne tvrdi, že vzťah chce a túži po tom...
@rozculena aj sa snazim jej ich davat, ale vzdy mam pocit, že moje komplimenty su jej nic moc
čo jej ty čo máš platiť?..........a sme doma.............ty chceš,aby s tebou išla,ale má si to zaplatiť???????? boha,sa jej čudujem,že vôbec má o teba záujem ešte.....
@anonym Ohľadne tých komplimentov si ešte raz prečítaj príspevok od moonlight1210, aj 3x ak treba.
Vztah moze chciet a aj tuzit po nom, ale nemusi si ani ona sama uvedomovat, ze este nie je na vazny vztah pripravena.
@karolinakr ona nie je zlatokopka.
Ty co koment to perla. Prepac uplne mi ides na nervy od tusim 3 strany kde si zuril ze 6h mala na to ze citala cely den knihu.. studentka na intraku .. ked mohla dat 20ci skor 40e hore dole na vlak dofrcat za tebou aby si mal sex .. a rodicia by jej mohli dat 2700 nech mozes mat snou sex v exotike. Aka je trapna ze nema ani na Dubai. Uff ty si mešuge. Vychadza mi ze Si lakomy ( setris na byt no na dovcu mas 2700) a jej ze rodicia kupili psa.. za 50 tisic co snimi zije v cechach. Toto ze si vobec spomenul.. take blbosti splietas ze sa cudujem co na tebe vidi? Kupil si jej leginy a vonavku ktore sa pacili tebe lebo by z teba ubudlo Keby si respektoval jej vkus. A este sa ofucujes ze to nemalo uspech. 😀Ved ty ju vobec nemas rad. Taky disrespect z teba ide pri kazdom komente o nej co ona povedala.. ze drdlala ze na intraku mà spolubyvajucu nie je tam sukromie. Ved to len povedala fakt. Si lenivy a lakomy a len sa na nu stazujes Lebo neskace ako ty piskas. Moj muz bol na zaciatku vztahu zalubeny tak ze kazdy vecer po praci jazdil ore mna do druheho mesta kde ta vzdialenost je ako Ba a Vieden .. a skoro rano mà vozil spet. Lebo sme chceli byt spolu vzdy ked sa dalo. Ty jej ani komplimenty nevies dat a tie su zadarmo aj na to si skupy. Strasne ziarlis si majetnicky ale aby si nieco urobil pre lasku to nie. Seba vidis ako Dar Boha ženam a kritizovat vies len ju. Som este nestretla takyto exemplar co ho vytoci ze zena si radsej citala knihu Akoby dofrcala vlakom za nim. Uz radsej nic nepis Lebo v uvode si ju vselijak vykreslil no cim viac pises tak len seba zhadzujes.a stym ockovanim co riesis ?? Ty si lakomec este aj na frajerkyne vlastne € ze si moze dovolit starat sa o svoje zdravie ked to mala dat na vlak do Viedne a Dubai. Toto nie je laska z tvojej strany. Uplna sebeckost lakomost lenivost Ja sa necudujem ze sa ti “ malo “ venuje Ja sa cudujem ze to stebou este neukoncila. Rob nieco so sebou Lebo ty vobec nie si material na vztah !
že ty neveríš,že za očkovanie dala tolko peňazí,je tvoj problém....bože,ty si jeden zakomplexovaný chudák....dávno by som sa na teba vykašľala....
Narcisticky pychopaticka osobnost....a ona velmi vie dobre blikaju jej kontrolky...
ty si si ju mozno vysnival, ale ona teba urcite nie.. mozes byt rad ze ti este nieco naznacuje a snazi sa o komunikaciu, ina by sa na teba uz davno vysrala
Mal si okrem nej už nejakú priateľku? Mne to pripadá, že si nejaký nechápavý a keď sa rozidete (čo sa určite rozídete) ani vtedy ti to nedôjde.
Ze ta vobec napadlo ze dospely zarabajuci chlap sa chces natiskat do jej internatnej izby. To si ju nemozes zobrat k rodicom do svojej detskej izby Ved si z Ba .. ked uz si lakomy dat na hotel ta detska izba je zadara a Snad tam nespi este tvoj mensi brat ? Ale na internat kde je jej spolubyvajuca si vazne chcel ist na noc ? Ona nema ziadne vyhovorky len ti slusne vysvetluje . Ty nebudes na jej levely Nie len vizualne ale mentalne a ty to vies . Preto tak velmi ziarlis problem nie je krasa ženy ci jej charakter. Problem si ty. Tvoja ješitnost malost tvoje komplexy nizke sebavedomie.
@januska12323 mal som 3 vážne vzťahy pred nou
@miadi v BA mam rodinu, ale rodičov nie...myslel som vzdialenejšiu rodinu
@miadi Ja v BA nemam nič ako nehnutelnost. Do cca polroka idem kupovat ešte len byt, potom ju samozrejme zavolam a môžeme traviť čas vo velkom byte nie u nej na intraku
@rozculena dnes som jej nato znova pytal a ano poslala mi blok z lékárne, ze tolko realne platila...takže ano, uznal som jej ze ma pravdu...
Ako k tomu ta spolubyvajuca pride ? Ze by tam bol cudzi chlap v noci ako sa mà ona citit bezpecne komfortne ? Nehovoriac o tom ze vsetko bude počut, .Ved tvoja priatelka by z toho mala len neprijemnosti. Aj keby si tam len “ spal. “ su urcite pravidla internat nie je hostel.By som na tvojom mieste zhanala lacne auto a frajerku si vozila. Tu dovcu by som zrusila s kamosom a sla by som na lacnejsiu s priatelkou. Ja som mojho muza zobrala do NY Este sme spolu boli len 4m Lebo mal narodky a chcela som mu dat lepsi darcek a tiez som do toho NY chcela ist tak ci tak., zaplatila som aj jeho letenku . A Keby sme sa rozisli nebrala by som to ako vyhodene $ . Lebo ked niekoho milujes toto neriesis a doprajes druhemu kolko sa da.
@lakebabe Ved ked frajerka nie je jeho priorita a este sa hneva ze on nie je jej priorita. Ved Keby mali ozaj vztah tak do tych ciech k jej rodicom by mohli ist aj spolu .. ona studuje nie uplne lahku VS pracuje popri tom tak mà dost busy zivot este aby sa trepala vlakom do Viedne. Jasne ze radsej ide k rodicom a za psom co dostala na vianoce . Ale jemu vyhovuje nemat auto to by bol len extra vydavok platit parkovne poistku atd jemu staci mhd metro pesibus a frajerka ked miluje Tak nech dofrci vlakom.
a dnes sa zase chová ako vždy...majú oslavu babky, niekde v nejakom hoteli tam u nich, pridala si fotku na FB, kde ma taký kostým elegantný, žiaden vystrih, ani kratke nič, len tie šialene vysoké topanky a pridala to pred 27 minutámi a už tam ma 15 komentov, z toho 9 od chlapov, aká je nádherná, etericka, užasna....nechápem, to nestači dať like?
@miadi auto plánujem tiež, len ešte nie je priorita

ale vidis s nim ide na tu kavu, s tebou spava. Vies, ona ti je verna, skutocne ma teba ako frajera a jeho ako kamarata resp.inych ludi ako kamaratov...ale mal by si robit nieco preto, aby ste boli spolu viac aj intimne aj na tej kave, niekde vonku...stale bude dostavat komplimenty, ved bud rad, ale aspon vas vztah bude naplnenejsi.