icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

katkami123
9. mar 2024

“ som jej hned povedal, že nie som nejaky sugar daddy, aby som bol odkazany jej platiť dovolenku”

- všetko sa dá povedať inak, taktne, slušne, zvlášť, keď tvrdíš, ze ju miluješ a je to vraj žena tvojich snov. Ak s nou jednas ako arogantné hovädo, necuduj sa, že nie si jediný. Ona nie je odkázaná na teba, pochop to. A už vôbec nie na blbečka, za ktorým sa ma trepať niekde spojmi. Tam máš.

nops
9. mar 2024

Neverím,že toto je reálny chlap.Podla mňa to založila žena a parádne sa baví ako to tu rozvírila.OMG

karolinakovac
9. mar 2024

"Nebudem jej platiť dovolenku nie som sugar daddy"
Máte teda vzťah, alebo len nezáväzný pomer? Pretože príde mi dosť nevhodné tu spomínať sugar daddy, to je definícia chlapa ktorý vyslovene sa odpláca ženám za s*x nejakými drahými darmi a luxusnými dovolenkami ( ktoré jej aj tak nedávaš).
Hovoríš o nej ako o zlatokopke, ale aké zlato by u Teba kopala, keď máš pravidlo 50/50?
Pripomínaš mi strašne môjho kolegu, od ktorého chcela frajerka pozvanie na večeru, ale odbil ju slovami že nech si ide za Borisom Kollarom, že ona hľadá takých..Ja neviem ale tento vírus 50/50 sa mi strašne hnusí. Chlapi sa neboja požiadať ženu o hocičo, aby sa s nimi vyspala, venovala v intímnej oblasti, tak prečo by žena nemala mať vysoké nároky na muža?

katkami123
9. mar 2024

@domkakvet
Takze podľa teba je tento vymletý výkvet pripravený na vzťah? Veď sa k nej chová otrasne. A v dnešnej dobe, chlap, aby bol bez poriadneho auta? A stretnutia jedine, aby si mohol užiť. Veď z jeho strany nie je ani štipka lásky, obety. Cely čas hovorí iba o sebe, obyčajný sebec, aký je on chudák, pritom ju dáva na úroveň prostitútky, že jej nebude platiť za sex dovolenkami? Pritom jej ani cestu za ním nepreplatí a to je študentka? No tlieskam tomu s loboutienkami, ten toho blba elegantne prebil.

domkakvet
9. mar 2024

@katkami123 napisala som, ze on neviem, lebo som nevedela posudit a necitala som vsetky komentare, tak ze podla tohto, nie ani on nie je pripraveny na vztah.

daaaaaska
9. mar 2024

Autor mám z celej diskusie pocit že tvoja priateľka je jedna tolerantná, trpezliva,inteligentná,múdra mladá krásna dáma. A ty totálny chuj ktorého treba obchádzať obklukov. Buď si istý že ak v tomto budes pokračovať nechá tá čo nevidieť.

timurkvakin
10. mar 2024

...a na svoju, Tebou tak vychvalovanú garderóbu, peniaze má?

timurkvakin
10. mar 2024
drago12587
10. mar 2024

Začiatok konca.. je zavysla na pozornosti, nikdy nebudeš dosť dobrý " v porovnani so stovkami inych" ... Je jedno ako velmi sa budeš snažiť, vždy budeš superiť s inymi pričom samozrejme každy bude mat niečo lepšie ako ty, samozrejme aj niečo horšie..verim, že na svete su len dva druhy žien.. ( bez ohladu na vyzor) .. 1) žena ktora ma vysoke moralne hodnoty, intelekt a akykolvek flirt okamžite bez problemov odbije 2) narcisticke ženy ktore su zavysle na pozornosti, svojom vzhlade ( bez ohladu na to či su pekne alebo nie, potrebuju pozonost vela chlapov aby same seba utvrdili, že maju vždy na vyber) .. instagram plny polonahych fotiek, nonstop prezera kto jej dal srdiečko, s každym chlapom trocha flirtuje aby mala vždy " založny plan" na to ak by to s tebou nevyšlo. Hovori ti o tom kolko chlapov ju chce , aby si sa o nu bál a vo všetkom vyhovel lebo si lahko nahraditelny. Ak si po začati vztahu s tebou nezablokovala všetkych s ktorymi flirtuje , nemysli to s tebou važne a neplanuj s nou buducnosť. ( Už vidim tie prispevky žien ktore budu tvrdiť, že je to sebecke manipulovanie a kontrolovanie ak by si mala žena zablokovat chlapov s ktorymi flirtuje :D )..no presne o tom je vztah..vo vztahu nemožeš využivat benefity single života.. ženy su v tomto iny level, väčšina ma vo vztahu založne plany vo " friend zone" , typkov ktorí čakaju na tvoju chybu... Jasne, pre každu ženu je velmi lahke ziskat pozornost od chlapov, štatisticky aj podpriemerne vyzerajuce ženy maju tisic- nasobne viac pozornosti ako nadpriemerne vyzerajuci muži :D .. s tym nespraviš nič, ide len o to, či ti dá pocítiť, že ty si jej budúcnosť alebo ti bude denne na nos vešat mena všetkych chlapov ktori jej dali kompliment.. ja som svojim priatelkam nikdy nehovoril, ked somnou ženy flirtovali, pretože všetky ženy som okamzite odbil a prerušil kontakt ak to zašlo za moranu hranicu.. ako by sa asi citila kebyže jej hovorim každy den " Janka z prace my každy den hovori aky som skvelý, že sa dobre obliekam, že vidno ako cvičím, ...haha zlato predstav si Zuzka mi povedala že ak by chcela mat s niekym deti, tak somnou...Bože ta Lucia ma nevie prestat obchytkavať..." Ako prve by ju napadlo " a čo si im povedal, ? Čo si s tym spravil ?" .. Už by mala neistotu vo vztahu a zničene sebavedomie.. " maju niečo lepšie ako ja ? Su krajšie ? Chudšie ? Lepšie varia....? " ... Sám to všetko stopnem a žene doma dám pocítiť, že je jediná.. Ak by mi ona dala pocítiť, že každy den musim superiť so stovkami inych, ničilo by mi to hlavu aj sebavedomie.. Ak si užívaš komplimenty a flirt od inych kym si vo vztahu, si nemorálna, egoisticka a sebecka bytosť....

katkami123
10. mar 2024

@drago12587
Ty si aj čítala celu diskusiu, si si tie zbytočne dlhé litánie mohla ušetriť.

grof_monte_christo
10. mar 2024

@katkami123 Je to chlap 😁

katkami123
10. mar 2024

@grof_monte_christo
Tak to veľa vysvetľuje. Okrem toho od veci komentára.

1gramofon
10. mar 2024

A nebude toto cele vymyslene? Tak drbnuty hádam ani nemôže byť tento chudáčik.
Alebo je len jeden z jej napadnikov, ktorého ona odmieta a on to berie ako vzťah.
Ak sú vôbec spolu, ledva sa vidia, to dievča už pochopilo s kým má tú česť a chlapec možno len nepochopil, že už nemá záujem.

larinka552
10. mar 2024

Nedohodli ste sa, tak jednoducho na tu dovolenku nepojdete spolu. Ona ti normalne pekne vysvetlila, ze sla by ale nema na to peniaze. Tvoja odpoved bola, ze nie si najaky sugar daddy aby si bol odkazany na to platit je divolenku. Toto bola naozaj prehnana a netaktna rekacia z tvojej strany. Tak mas ju za zlatokopku alebo spolu chodite?
A hlavne sa riad tym, co povie gay kamos, ze on by nikomu neplatil (ved pravdepodobne preto nikoho nema, ze?) 😃

Uprimne ja sa jej cudujem, ze je este stale vo vztahu a trpi taketo nevyzrete chovanie. Ked ma na kazdy prst desat napadnikov, ktori nepocitaju kazde euro 😉

minimie
10. mar 2024

Vidieť že ti blikaju všetky červené kontrolky. Ťažko povedať, či miluješ naozaj ju, alebo svoju predstavu o nej v jej tele. Proste keď sa nad tým tak zamýšľam,.musíš byť prípraveny na všetko. Možno ona chce pekný a stabilný vzťah a ty sa jej na to aj zdaš vhodný, ale niekedy v budúcnosti. Ale stretla ťa teraz, keď jej život je niekde inde. Ak jej ho vezmeš, bude nešťastná . Ak nie, nešťastný si ty. To že je krásna fakt neznamená že jej máš kupovať a.platit všetko. Ale ani od nej vyžadovať veci na ktore nemá. Nejak mi ani nepripadá ako bežná študentka. Ale sú to roky čo som študovala ja.
Mam kamošku čo sa z nej inú poskladať chlapi do kocky, všade ju volajú, ona aj ide sa zabaviť. To že po nej slintaju vie a baví sa na tom. Má aj priateľa, ktorý to zvláda, a to tak, že on robí v podstate to isté. Takže je na prášky z neho ona a ona má strach z tých báb čo sa snažia natlačiť k nemu. Proste vyrovnaný vzťah v tomto smere.
Ani neviem čo ti poradiť, možno vždy keď jej chceš napísať, keď chceš za ňou ísť volať jej, skús sa zamyslieť čo by si v tej chvíli spravil radšej. Zisti, či jej vôbec chýbaš. A na veci ako tie topánky dávaj pozor, či nepribúdaju. Môžu byť aj od číňana, ale nemusia byť. Aby ťa to nepoložilo potom. Ja neviem aké odpovede hľadáš od nás, áno, je tu možnosť že teba má na krásny romantický vzťah a niekde popri tom má niečo bokom. Lebo aj toto sa medzi študentami občas deje. Ale ak to nerobí a ty ju z toho obviniš, tak ju stratíš navždy.

autor
10. mar 2024

@larinka552 veď ja beriem, že ako študentka nato nemá. baviili sme sa o tom, ona povedala, že nato nemá a že veď je jasné, že ja jej to nezaplatim. Nato som jej povedal hento s tým, že jasné, že nie som nechutný 45 ročný sugar daddy, čo jej dá len tak skoro 3 tisic za dovču, ked to ani nie je ešte moja žena a pod. Viem, že nie je zlatokopka a ma skvely charakter.

grof_monte_christo
10. mar 2024

@autor A kde je vlastne pri tejto dovolenke problém? Veď ti povedala, nech si to užijete. Nie je to jej vysnivana exotická destinácia, aby si na ňu musela požičiavať peniaze od rodičov. Zachovala sa úplne v pohode.

autor
10. mar 2024

@minimie ona je fakt výnimočná žena. Okolo nej sa motajú všetky vekové katégorie, ona má nápadníkov v škole, čo jej zobú z ruky, v robote chlapov okolo 30, 40, na IG jej píšu kludne aj 45 ročný chlapi úplne bez hanby...A nechvália len jej vzhlad, ale aj to, ako krásne a elegantne hovorí, že je mudra, očarujúca a pod. Jej šéf jej bežne ráno povie, že dnes ste nádherná a ona sa z toho fakt teší, lebo vidím, ako radostne mi to povie...

unicornlady
10. mar 2024

Ja si nemyslím, že je vhodné, aby jej šéf dával komplimenty na jej vzhľad.

No, ale tie vyjadrenia od teba, na jej adresu (že nie si jej sugar daddy), to nebolo pekné.
Stále vyzdvihuješ aj jej charakter. Ale pritom sa k nej správaš neúctivo.

Ale ako vravím, tu asi toho viac nefunguje. Vy nie ste zladení.

autor
10. mar 2024

@grof_monte_christo ja by som si želal, aby šla...ideme 2 chalani, partacky by sme uvitali

autor
10. mar 2024

@unicornlady s tym sefom ale nema nič, to viem, ale ona ma aj dost znamych, čo ju vkuse niekde volaju a chcu ju zbaliť, ale to akože nejde, ale skúšajú a ja viem, že si to užíva, lebo vie, že kadekto by ju chcel

larinka552
10. mar 2024

To vyznelo uz trochu lepsie, aj ked asi nebolo vobec potrebne nejakeho sugar daddyho spominat 😉
Hlavne si uvedom, ze ona je velmi tolerantna zena. Sebavedomie ma v zdravej miere a v poriadku.

Predstav si seba na jej mieste. Drahu dovolenku s nou si nemozes dovolit. Tak ona ide s kamoskou aj bez teba.

Naozaj si to predstav ako realne. Ake pocity to v tebe vyvolava? Co by si jej na to povedal? Ako by si sa zachoval? Poprial by si jej peknu dovolenku, nexh si to uzije, aj ked ty nemozes ist? Alebo by si ziarlil? Zakazal by si jej ist bez teba?

Toto ti povie vela o vasom vztahu a o tom ako na tom vlastne ste.

nops
10. mar 2024

Obmedzene si ideš stále svoje.Dnes je nedeľa.Sadni na vlak a chod pre ňu,dáte si viedensky rezeň a film u teba.Potom ju zanesies domov.Alebo vezmi taxi.Zarobis dosť,nemalo by to byť ťažké

pluss
10. mar 2024

môj bože to je už aj bolestivé čítať ako pokračuješ v tých sťaby argumentoch...závidíš a žiarliš na všetkých mužov ktorí jej skladajú komplimenty ktoré by si jej mal skladať ty keď tvrdíš že je tvoja vysnívaná... ty to máš ale naháku pretože jej kúpiš veci ktoré vieš veľmi dobre že neocení ..to je pozornosť a láska dávať veci ktoré sa ľuďom nepáčia? ak ju tak strašne ľúbíš ako sa snažíš pôsobiť tak by si snáď mal ovládať veci čo sa jej páčia a ktoré má rada..nie snáď? staráš sa do vecí do ktorých ťa nič nie je ako napr cena očkovania..si snáď jej rodič? je svojprávna...chceš s ňou ísť na dovolenku volal si ju povedala ti že na to nemá ako prepáč ale 2700 eur je strašne veľa a to si študent s brigádou nemôže dovoliť a teda neviem ani prečo by mala prosiť rodičov o toľké peniaze..mne by v živote nenapadlo drankať toľko peňazí od rodičov na dovolenku..povedala ti že by šla ale nemá na to tak prečo nenájdeš dovolenku za rozumný peniaze na ktorú by aj šla?...potom tu vypisuješ ako by si privítal parťáčky...vážne parťáčky? nie náhodou partnerku priateľku? ale vlastne hej však ty nie si sugar daddy...ty ju máš totižto úplne naháku ... nepočúvaš čo ti hovorí .. .nechceš to chápať...ty ju máš len ako trofej pretože je krásna a všetci po nej slintajú...a serie ťa že nie ste spolu často lebo ju nemôžeš ukazovať....držím palce dievčine aby ti narovinu povedala že s takým zakomplexovaným paranoidným človekom nebola...

minka201
10. mar 2024

@autor
Ako často chodí za tebou do Viedne?
Ako často chodíš za ňou ty do Bratislavy?

autor
10. mar 2024

@minka201 ona ani nie raz do mesiaca, tak raz....ja každy tyzden som v BA, mam tam aj ine veci

domi2425
10. mar 2024

Kazdy tyzden si v BA a nemas auto ? 🤣
@drago12587 napisal pravdu. Autor - zena musi dozriet na to, aby bola pre teba schopna niecoho takeho a ty jej musis dat dovod. Ja som mala viacerych partnerov a pre ziadneho by som toto nespravila, pre toho posledneho ano - jeho zasluhou. Ty si nieco take od nej nezasluzis🤷🏻‍♀️
A to ze 40 rocni typkovia vypisuju babam je uplne normalne. Kym som este mala IG tak mi bezne chodili spravy od muzov, ktori mali na profilovke zenu a deti🤣Kazdy chlap drista taketo sprostosti a myslia si vsetci aki su strasne originalni😆Daj si sam sebe otazku - co jej ty ponukas aby vymenila komfort ktory moze mat za to ze sa musi trepat spojmi do Viedne a sama si to ako studentka platit ? Ako sme tu pisali uz viacere, to ze chlap zenu odvezie dovezie (a nie len partner) je uplny standard. Ja som takto chodila za byvalym, a tie cakacky na staniciach, bitky a bezdomovci co su tam - fakt si ochotny ju tomu vystavit ?😬

iwesska
10. mar 2024

Ty mas sice 27,ale mentalne menej ako ona,sorry. Ty si si zobral do hlavy,ze si si ju vysnival a bude tvoja,ale ako ti ona stale dava najavo,ten "vztah" mas len ty,v tvojej hlave. Ona ta nechce,nepotrebuje. Si pre nu len pritaz,co ju stalkuje,upodozrieva, naco by si jej bol,ked ma na kazdy prst 20 dalsich? Sa uz preber chlapce!

domi2425
10. mar 2024

A v neposlednom rade, muz co ma zenu ktoru si vysnival je ochotny jej zniest modre z neba. Ona je v tvojich ociach dokonala, ale ty v jej si zial len chudak. 😆(a nie len v jej, ako si si mohol precitat v diskusii)
Vies o tom ze leginy su vlastne spodne pradlo ? A ona sa oblieka elegentne ? Ja ich sice nosim, ale keby mam styl obliekania vyhradne ako ona tak ti ich hodim o hlavu. Lebo zas len ide o to co mas medzi nohami😂Ze ju chces v tom vidiet, a nasilu menis jej identitu. Rovnako aj smradlavym parfemom a vypytovanim sa na lodicky. Nepytal si sa preto ze sa ti pacili, ale preto lebo si zistoval. A ona to velmi dobre vie🤣

autor
10. mar 2024

@domi2425 a čo som jej mal dať? Ona miluje nejaký ani neviem poriadne aký parfém, čo stojí 300 EUR, že to je jej naj...ako sorry, to ja jej kupovať nebudem, nech si zas nemysli...potom sú ti chlapi hotoví ešte aj z jej vonavky...ja som našiel pekný a stál len 58 EUR. Podla mna pre studentku aj to je moc. A leginy ved môže ponosiť hocikde, boli značkové Victorias Secret, to mi hovorila, že jej sa ta značka páči...