icon

Ako sa preniesť cez rozdielne finančné hodnoty vo vzťahu?

18. dec 2025

Ahojte.. neviem, či je tu niekto kto ma pochopí a či toto píšem na správnej platforme ale skúsim, či zažil niečo podobné ale potrebovala by som poradiť, ale nie súdiť ani rady typu ako mám meniť svoju podstatu a že som zlý človek a neviem čo, pretože to nezmením. Ide o to, že som materiálny človek, potrpím si na kvalitných veciach a peniaze sú pre mňa dôležité. Ja som mu dopredu povedala na rovinu ako to mám, aby vedel od začiatku a ak mu to nesedí, kludne to môže medzi nami ukončiť.. Pochádzam aj z dosť zabezpečenej rodiny, otec je cudzinec a preňho je normálne to, že mňa ako svoju jedinú dcéru a mamu ako svoju manželku rozmaznával kvetmi, darčekmi, dovolenkami, čímkoľvek.. Avšak momentálne sa stretávam s jedným chlapom, ktorý je doslovne chlapec z dediny a to nemyslím ako urážku ale aby ste chápali a má v tomto iné hodnoty a peniaze preňho nie sú také dôležité a nazval ma že sa nechám kúpiť hocikomu. Toto ma urazilo, pretože ja som mala jedného muža a to mám 27 a s ním som mala 5 ročný vzťah a teraz som rok a pol sama a aj keď mám nápadníkov, ale mám aj iné hodnoty/ kritéria, ktoré sú pre mňa dôležité.. Problém je ten, že ja sa bojím aby som nedopadla ako moja teta alebo iné ženy v našej rodine, ktoré si našli totálnych lakomcov a lúzrov doslovne a mama mi stále hovorí, že takých mužov je veľa a napr. moja teta celý život živila svoje dieťa a ťahala celú domácnosť a so svojim mužom mali rozdelené účty a všetko ťahala ona z priemerného platu a ešte sa starala o domácnosť a mamina ju doteraz finančne podporuje, lebo koľkokrát nemali na základné veci a ja takýto život nechcem. Ja sama o seba sa postarať viem, mám dobre platenú prácu, vlastný byt ale raz budem na materskej.. Takýchto prípadov máme viac, kedy rodičia podporujú iných členov rodiny a ja sa toho proste bojím, pretože už som mala nápadníka, ktorý lakomec bol a ten sa prejavil hneď a dobre že som utiekla tak skoro..

autor
20. dec 2025
@anonym_bba075

@zuzana76 nie, ona hlada muza, ktory sa postara o jej zivotny standard. Ona nema chut nic budovat, ona chce chlapa, ktory ju bude rozmaznavat darcekmi ako jej otec.

@anonym_bba075 niekto kto nebude na obtiaz a nebude sa prizivovat na nasej rodine by stacilo. Takych uz bolo aj nastahovat sa ku mne zadarmo chceli😂✌🏻

anonym_bba075
20. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_bba075 😂😂😂😂😂ja normalne neverim. Toto je typicka slovač. Tak najprv mam byt moja moja a najst si prachaca a potom ked vysvetlim ze to tak nie je tak uz sa rype do toho ze chcem darceky. Vies co, prajem ti aby si nedostala dalsi cely rok nic a tes sa zo vzduchu a neotravuj. Nepis sem uz

@anonym_autor vysvetli mi, co je zle na rade, aby si si nasla "prachaca" ako pises? Ved aj Ty si "prachata", tak aky problem? Ved rovny si rovneho hlada, ci nie? Co je na tom zle?
Akurat som nepochopila, co si myslela touto vetou:
"Tak najprv mam byt moja moja a najst si prachaca" co znamena podla Teba byt "moja moja"?

zuzana76
20. dec 2025
@anonym_bba075

@anonym_autor vysvetli mi, co je zle na rade, aby si si nasla "prachaca" ako pises? Ved aj Ty si "prachata", tak aky problem? Ved rovny si rovneho hlada, ci nie? Co je na tom zle?
Akurat som nepochopila, co si myslela touto vetou:
"Tak najprv mam byt moja moja a najst si prachaca" co znamena podla Teba byt "moja moja"?

@anonym_bba075 moja mama to malo asi byt

zuzana76
20. dec 2025
@anonym_bba075

@zuzana76 nie, ona hlada muza, ktory sa postara o jej zivotny standard. Ona nema chut nic budovat, ona chce chlapa, ktory ju bude rozmaznavat darcekmi ako jej otec.

@anonym_bba075 je na nieco zvyknuta, rovny rovneho si hlada, tym, ze jej rodina ma majetky, ona raz bude dedit, tak jasne, ze hlada niekoho kto jej bude roven, ved aj celebrity si beru seberovnych, alebo minimalne strasne inteligentnych, ktori zase su uspesní vo svojom zamestnani

anonym_bba075
20. dec 2025

@zuzana76 ved hej, ale ked som jej to napisala, tak reagovala celkom dost podrazdene a zacala urazat.
Naco sa tu hra, ze jej nezalezi na tom, kolko chlap zaraba, ked tucne konto je podmienka k tomu, aby mohla pokracovat v tom, na co je zvyknuta?

zuzana76
20. dec 2025
@anonym_bba075

@zuzana76 ved hej, ale ked som jej to napisala, tak reagovala celkom dost podrazdene a zacala urazat.
Naco sa tu hra, ze jej nezalezi na tom, kolko chlap zaraba, ked tucne konto je podmienka k tomu, aby mohla pokracovat v tom, na co je zvyknuta?

@anonym_bba075 tak tomu som nerozumela ani ja, lebo z takych 1500 eur si vyskakovat nebude, mozno nepotrebuje niekoho, kto ma bohatu rodinu, ale sam je na ceste k uspechu, taky zacinajuci lekar, alebo pravnik

anonym_bba075
20. dec 2025
@zuzana76

@anonym_bba075 tak tomu som nerozumela ani ja, lebo z takych 1500 eur si vyskakovat nebude, mozno nepotrebuje niekoho, kto ma bohatu rodinu, ale sam je na ceste k uspechu, taky zacinajuci lekar, alebo pravnik

@zuzana76 len ci dovtedy, kym zacinajuci lekar, ci pravnik vybuduje karieru vydrzi autorka bez darcekov a svojho standardu.
Ona sa chce mat tak dobre ako jej mama, ale nevidi to, ze jej rodicia mali na zaciatku (ako sama pise) nic a teda sa na zaciatku najskor museli uskromnit aby mohli nieco vybudovat. Ona sa vsak nechce nijako uskromnovat. Teda nijako to inak nevychadza len na bohateho

autor
20. dec 2025
@anonym_bba075

@zuzana76 len ci dovtedy, kym zacinajuci lekar, ci pravnik vybuduje karieru vydrzi autorka bez darcekov a svojho standardu.
Ona sa chce mat tak dobre ako jej mama, ale nevidi to, ze jej rodicia mali na zaciatku (ako sama pise) nic a teda sa na zaciatku najskor museli uskromnit aby mohli nieco vybudovat. Ona sa vsak nechce nijako uskromnovat. Teda nijako to inak nevychadza len na bohateho

@anonym_bba075 je tu ďalšia rýpalka. Predstav si, že teraz to obdobie ako som bez partnera si všetko platím sama. Som natoľko inteligentná, že mi je jasné, že kým sa lekár alebo právnik vypracuje, tak to potrvá a vôbec mi to nevadí, pretože taký muž má obrovský potenciál, čo sa napr. u súčasného neviem či dá povedať, lebo sám nevie čo bude ďalej robiť a to má už po 30.

anonym_776e1c
20. dec 2025
@anonym_bba075

@zuzana76 kolko negativ si nasla na tom chlapovi. Autorka nic z toho co usudzujes nenapisala. Ci ked je chlapec "z dediny" tak je automaticky neambiciozny, lenivy? Ako keby "v meste" zili len sami uspesny a ambiciozny.
Za to, ze ju hned od zaciatku vztahu nezahrna darcekmi? Preco by on mal menit svoje prirodzene "ja" ked ona nemieni? Nechapem, preco sa ona vobec stretava s takym, co jej nenosi darceky. Asi si az tak vyberat nemoze, hoci sa tvari, ze ma napadnikov.

@anonym_bba075 som muž a píšem to z pohľadu muža, je na nej, ako sa rozhodne, ja vyjadrujem iba názor na vec

zuzana76
20. dec 2025
@anonym_bba075

@anonym_bba075 tak to je na nej, ale ona ma 27, ked si najde lekara 30-tnika, tak uz zarobi celkom dost na to, aby jej dokazal kupit napr. parfem Chanel

zuzana76
20. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_bba075 je tu ďalšia rýpalka. Predstav si, že teraz to obdobie ako som bez partnera si všetko platím sama. Som natoľko inteligentná, že mi je jasné, že kým sa lekár alebo právnik vypracuje, tak to potrvá a vôbec mi to nevadí, pretože taký muž má obrovský potenciál, čo sa napr. u súčasného neviem či dá povedať, lebo sám nevie čo bude ďalej robiť a to má už po 30.

@anonym_autor tento je jednoducho pobehaj, presne ten typ, co si aj myslim, snilek, ako treba len zit z lasky a podobne

anonym_bba075
20. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa zameraj tymto smerom. Preco sa na Teba lepia skor prizivnici ako muzi s potencialom?
Sama si pisala "niekto kto nebude na obtiaz a nebude sa prizivovat na nasej rodine by stacilo. Takych uz bolo aj nastahovat sa ku mne zadarmo chceli"
Naozaj by som sa zamyslela nad tym aku energiu vyzarujes, ako vystupujes, ked pritahujes skor prizivnikov ako serioznych adeptov.

autor
20. dec 2025
@anonym_bba075

@anonym_autor tak sa zameraj tymto smerom. Preco sa na Teba lepia skor prizivnici ako muzi s potencialom?
Sama si pisala "niekto kto nebude na obtiaz a nebude sa prizivovat na nasej rodine by stacilo. Takych uz bolo aj nastahovat sa ku mne zadarmo chceli"
Naozaj by som sa zamyslela nad tym aku energiu vyzarujes, ako vystupujes, ked pritahujes skor prizivnikov ako serioznych adeptov.

@anonym_bba075 mala som 5 ročný vzťah s mužom, kde som sa mala ako princezná :D to že som sa stretla s vypočítavcom a odhalila ho hned na začiatku na tom nie je nič divné či :D :D slobodna som rok a pól ale prvý rok som po rozchode som sa nechcela s nikým stretávať... A doplním, nájsť partnera to nie je si ísť kúpiť rožky do tesca, ale verím, že ten pravý príde 🙂

anonym_a4e1c2
20. dec 2025

@anonym_autor nevidím nič zle na tom, že si doprajes. Sú to tvoje €, kup si čo chceš. Ak nechceš živiť nejakú rodinu/frajera, tak ho skratka nemaj🤷‍♀️ nepáči sa mi jedine to, že to veľmi riešiš 🫣 nechápem, ako môže jeden zrelý clovek bazírovat na majetku, uprednostňovať € pred ľudskosťou, pred zdravím a inými dôležitými hodnotami.

zuzana76
20. dec 2025
@anonym_a4e1c2

@anonym_autor nevidím nič zle na tom, že si doprajes. Sú to tvoje €, kup si čo chceš. Ak nechceš živiť nejakú rodinu/frajera, tak ho skratka nemaj🤷‍♀️ nepáči sa mi jedine to, že to veľmi riešiš 🫣 nechápem, ako môže jeden zrelý clovek bazírovat na majetku, uprednostňovať € pred ľudskosťou, pred zdravím a inými dôležitými hodnotami.

@anonym_a4e1c2 bohati ludia nebaziruju na zdravi? A inych hodnotach? Bohati ludia si mozu dovolit lepsie vysettenia, lekarov atd… to, ze lee niekoho je dolezity aj majetok predsa nie je automaticky niekto, kto nema ziadne hodnoty a je povrchny. To ai len ludia prilis idealizuju chudobu.

autor
20. dec 2025
@anonym_a4e1c2

@anonym_a4e1c2 ja sa o svoje zdravie starám, chodím do fitka, na pilates, každý deň jem aspoň 1 kúsok ovocia, zeleninu, nepijem alkohol, chodím skoro spať a chodím na preventívky :D

zuzana76
20. dec 2025
@anonym_a4e1c2

@anonym_a4e1c2 jej bohatí rodicia podporuju jej tetu, praveze bohati ludia byvaju skor ti, co pomahaju, leno maju z coho. Skor su zamerani charitativne, podporuju umelcov, vedcov, detinzo znevyhodnenejo prostredia, nie ten co ma hlboko do penazenky

autor
20. dec 2025
@zuzana76

@anonym_a4e1c2 jej bohatí rodicia podporuju jej tetu, praveze bohati ludia byvaju skor ti, co pomahaju, leno maju z coho. Skor su zamerani charitativne, podporuju umelcov, vedcov, detinzo znevyhodnenejo prostredia, nie ten co ma hlboko do penazenky

@zuzana76 presne tak a napríklad ja pravidelne keď triedim šatník a sú tam veci, ktoré som mala na sebe 1-2x posúvam vzdialenej rodine niekedy to bolo aj celé vrece.

princkrason
Včera o 07:09
@anonym_autor

@anonym_a4e1c2 ja sa o svoje zdravie starám, chodím do fitka, na pilates, každý deň jem aspoň 1 kúsok ovocia, zeleninu, nepijem alkohol, chodím skoro spať a chodím na preventívky :D

@anonym_autor ja ti neviem, ale ked ma zdravy clovek 27 rokov tak to sa vtedy este nemusi starat silno moc o zdravie , ten cas pride vekom ,kedy sa bude musiet... 🙂

bambulkaaskatulka
Včera o 13:37
@anonym_autor

@anonym_bba075 moju mamu si laskavo neber do ust. Ona si našla muža s ktorým po čase spolu vybudovali niečo veľké, na začiatku nemali nič. Ale prajem si mať život ako moja mama a myslím si, že aj ty a veľa iných žien ale nahlas to nepovedia, lebo veď treba byt spokojný s málom. Moja mama má muža, ktorý vybaví, zariadi, postara sa, navari aj upratuje môj otec. Do toho ma 2 vysoke školy je nadpriemerne inteligentny a ešte aj skvelo vyzera. Splní jej, všetko čo jej vidí na očiach, teraz jej ide kupovať byt v Dubaji na jej meno, lebo po tom túži. A ako gratis na 55 narodeniny dostala nove auto, chodi 2x do roka na exoticke dovolenky, čiže áno dobre si vybrala!! 🙂 PS: nikde som nepovedala, že tu voňavku chcem v bežný deň ale stačí na sviatok 🙂

@anonym_autor vieš čo? Na začiatku som ti fandila ( hoci sa mi nepáčilo niektoré vyjadrenie typu bola som reprezentatívna žena wtf), lebo si myslím, že človek má mať svoje štandardy, hranice a jasne ich komunikovať a nemá byť za to ponizovany. Teraz som si istá, že si troll. Vieš prečo? Ľudia, ktorí si môžu len tak dovoliť kúpiť apartmán v Dubaji lebo chcú , sú spolocensky vyššia trieda. Ani nie vyššia stredná, ale vyššia. Dievča z vyššej triedy, ktoré študovalo v zahraničí a ovláda na komunikativnej úrovni 4 jazyky sa nemá ako stretnúť s chalanom, ktorý cit. kupuje parfumy z DM za 20 eur a cit na peniazoch mu nezáleží. Ich svety sa nemajú ako pretnut. Jedine ak by do seba narazili niekde na diskotéke, ale ani tam by si dievča chalana nevšimla, lebo by sa venovala svojej partií. Standardne sa ľudia zoznamujú na škole, v práci, pri spoločných konickoch, niečom, čo majú spoločné. A ver mi, že dievča z vyššej triedy má len málo spoločného s chalanom z nižšej strednej triedy....

autor
Včera o 13:55
@bambulkaaskatulka

@anonym_autor vieš čo? Na začiatku som ti fandila ( hoci sa mi nepáčilo niektoré vyjadrenie typu bola som reprezentatívna žena wtf), lebo si myslím, že človek má mať svoje štandardy, hranice a jasne ich komunikovať a nemá byť za to ponizovany. Teraz som si istá, že si troll. Vieš prečo? Ľudia, ktorí si môžu len tak dovoliť kúpiť apartmán v Dubaji lebo chcú , sú spolocensky vyššia trieda. Ani nie vyššia stredná, ale vyššia. Dievča z vyššej triedy, ktoré študovalo v zahraničí a ovláda na komunikativnej úrovni 4 jazyky sa nemá ako stretnúť s chalanom, ktorý cit. kupuje parfumy z DM za 20 eur a cit na peniazoch mu nezáleží. Ich svety sa nemajú ako pretnut. Jedine ak by do seba narazili niekde na diskotéke, ale ani tam by si dievča chalana nevšimla, lebo by sa venovala svojej partií. Standardne sa ľudia zoznamujú na škole, v práci, pri spoločných konickoch, niečom, čo majú spoločné. A ver mi, že dievča z vyššej triedy má len málo spoločného s chalanom z nižšej strednej triedy....

@bambulkaaskatulka neuveris ale existuju socialne siete kde clovek moze napisat komu chce. Ja cvicim. Pridavam vacsinou fotky z fitka a on tiez a tak zacal konverzaciu. Ziadna veda myslim. A dnes je taka doba ze bezne ludia pisu na internete druhym ludom a zacnu si pisat a mozu sa casom stretnut. Nic nezvycajne u mladsej generacie. A zas nerobme z toho apartmanu neviem co. Treba si uvedomit ze aj ja SK je vela sikovnych ludi.
A este dodam, ja mam 3 velmi blizke kamaratky a ani jedna nema take rodinne zazemie ako ja a absolutne to neriesim. Pre mna su ako anjeli bez kridiel taki dobri ludia a kedze mam viac financnych prostriedkov ich bezne pozyvam v kaviarni alebo v restauracii a vozim kde mozem.

anonym_85c328
Včera o 14:20
@anonym_autor

@bambulkaaskatulka neuveris ale existuju socialne siete kde clovek moze napisat komu chce. Ja cvicim. Pridavam vacsinou fotky z fitka a on tiez a tak zacal konverzaciu. Ziadna veda myslim. A dnes je taka doba ze bezne ludia pisu na internete druhym ludom a zacnu si pisat a mozu sa casom stretnut. Nic nezvycajne u mladsej generacie. A zas nerobme z toho apartmanu neviem co. Treba si uvedomit ze aj ja SK je vela sikovnych ludi.
A este dodam, ja mam 3 velmi blizke kamaratky a ani jedna nema take rodinne zazemie ako ja a absolutne to neriesim. Pre mna su ako anjeli bez kridiel taki dobri ludia a kedze mam viac financnych prostriedkov ich bezne pozyvam v kaviarni alebo v restauracii a vozim kde mozem.

@anonym_autor
Aj ja si začínam myslieť, že si troll. Študuješ 2. vysokú školu a ten písomný prejav tomu nezodpovedá. Ani jedna čiarka

autor
Včera o 14:39
@anonym_85c328

@anonym_autor
Aj ja si začínam myslieť, že si troll. Študuješ 2. vysokú školu a ten písomný prejav tomu nezodpovedá. Ani jedna čiarka

@anonym_85c328 😂pisem cez mobil a takto malokedy davam ciarky 😂ale ano som troll. Vy ste presne tie typy ludi co sa nad vsetkym zamyslaju a potom pridu otazky typu: preco chodi tak obleceny ked ma tolko penazi? Preco toto ked toto? Zi a nechaj zit

bambulkaaskatulka
Včera o 14:49
@anonym_autor

@anonym_autor menis rétoriku každú chvíľu 🤦 ja nevravím že na Slovensku nie sú šikovní ľudia. Sú. Ale apartmány v Dubaji kupuje málokto. A ešte menej ľudí ich kupuje so zdôvodnením, lebo po ňom túži. Ako celoživotnú investíciu na prenájom, prosím. Ale len tak, lebo sa mi zachce...no. a áno. Dnes je veľa ľudí, ktorí sa prezentujú na sociálnych sieťach..a veľa ktorí chodia cvičiť. Opakujem, je ich kopec. Otázka je, fakt by zamestnaná dospelá 27 ročná žena, sebavedomá so zahraničnou vs si vypisovala s random typkom, čo chodí cvičiť rovnako ako polovica populácie? Hmmm, čím ďalej uveritelnejsie

autor
Včera o 14:56
@bambulkaaskatulka

@anonym_autor menis rétoriku každú chvíľu 🤦 ja nevravím že na Slovensku nie sú šikovní ľudia. Sú. Ale apartmány v Dubaji kupuje málokto. A ešte menej ľudí ich kupuje so zdôvodnením, lebo po ňom túži. Ako celoživotnú investíciu na prenájom, prosím. Ale len tak, lebo sa mi zachce...no. a áno. Dnes je veľa ľudí, ktorí sa prezentujú na sociálnych sieťach..a veľa ktorí chodia cvičiť. Opakujem, je ich kopec. Otázka je, fakt by zamestnaná dospelá 27 ročná žena, sebavedomá so zahraničnou vs si vypisovala s random typkom, čo chodí cvičiť rovnako ako polovica populácie? Hmmm, čím ďalej uveritelnejsie

@bambulkaaskatulka ten apartmán je investícia a mama ho tam chcela mať ale to sa snáď nemusím spovedať.. Neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ ty ale v našom okolí si ľudia kupujú investičné byty a neberieme to ako nejakú senzáciu, že si ideme kúpiť celý panelák. Prečo tak škatulkuješ ľudí? Prečo by som si nemohla s niekým písať? Keď mi niekto slušne napíše, ja odpíšem, tak isto keď sa mi niekto niekde prihovorí som slušná a normálne komunikujem. Práveže mi príde nenormálne to, keď nejaká žena pozerá jak tela, prečo sa s ňou niekto rozpráva, čo mi povedal nie jeden chlap. Som normálny obyčajný človek preboha

bambulkaaskatulka
Včera o 15:09
@anonym_autor

@bambulkaaskatulka ten apartmán je investícia a mama ho tam chcela mať ale to sa snáď nemusím spovedať.. Neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ ty ale v našom okolí si ľudia kupujú investičné byty a neberieme to ako nejakú senzáciu, že si ideme kúpiť celý panelák. Prečo tak škatulkuješ ľudí? Prečo by som si nemohla s niekým písať? Keď mi niekto slušne napíše, ja odpíšem, tak isto keď sa mi niekto niekde prihovorí som slušná a normálne komunikujem. Práveže mi príde nenormálne to, keď nejaká žena pozerá jak tela, prečo sa s ňou niekto rozpráva, čo mi povedal nie jeden chlap. Som normálny obyčajný človek preboha

@anonym_autor z jedného banalneho dôvodu. Deň má 24 hodín. Vieš, v živote každého človeka príde čas, kedy pochopí, že nemá čas na každého random typka, ale venuje sa iba vzťahom, ktoré majú zmysel. Väčšinou ten zlomový bod prichádza s prvým tpp. Niekedy aj skôr, napríklad pri ambicióznych ľuďoch, študujúcich v zahraničí. Preto 18 ročná pipka nabuchanemu chalanovi z fitka bežné odpíše a 28 ročná žena už väčšinou nie.

domkakvet
Včera o 15:50

@anonym_autor nazval ta, ze sa nechas kupit hocikomu, cize uz teraz si pre neho nikto, rozid sa s nim a dalsieho hladaj az ked budes verit aspon trochu na chemiu.

spongebob1
Včera o 16:40
@anonym_48c921

aké deliť? mne mm svoju mzdu pošle na účet. nechá si niečo na fajčenie.

@anonym_48c921 Manzelstvo a vztah su absolutne odlisne situacie.

bomba36
Včera o 16:55
@anonym_autor

@anonym_bba075 ty tupelko hlupe. Ja som studovala vysoku skolu v zahranici, chodila cely zivot do jazykoviek, ovladam okrem anglictiny a nemciny dalsie 2 cudzie jazyky na hovorovej urovni. Prosim ta, staraj sa o seba. Ja prácu mám. Dufam ze mas aj ty a ze si v nej spokojna.

@anonym_autor autorka, tu vidíš tú slovenskú náturu v priamom prenose. Typu "ja som sa uspokojila s prvým kreténom čo prejavil záujem", tak musíš aj ty. A ak si si vedomá svojich kvalít, svojich kritérií, nechceš mať pri sebe idiota len aby nejaký chlap bol, lebo však "nemáš chlapa, nemáš pravdy", tak si agorantná panička ktorá by mala byť rada že si niekto o ňu bicykel oprie 😆
Vyser sa na všetkých, poslala si ho do riti, otvor si šampanské a oslavuj.
Glow up, baby

maury
Dnes o 03:28

Hmm protiklady sa priťahujú a v tomto prípade doslova. Ako vždy tam bude rozkol, keď nebudete zajedno čo sa týka financií. Len je ťažké nájsť takú tú zdravú strednú cestu. Sú typy, ktorí majú, ale budú žgrlošiť a šetriť nedoprajú sebe ani iným a nepustia euro z ruky, sú takí čo nemajú a neriešia - žijú z jedného dňa na druhý, nechajú sa vyplácať na ruku, majú exekúcie a ich heslo je peniaze boli aj budú a nejako bude. Ja si myslím, že ty to máš dobre nastavené. Byť s niekým s kým si nebudeš rozumieť a budete sa hádať ohľadom financií alebo ty budeš musieť robiť veľké ústupky len preto aby si nebola sama? To aj tak dlho fungovať nebude. Drzim palce nech nájdeš niekoho s podobným nastavením