Ako sa preniesť cez rozdielne finančné hodnoty vo vzťahu?
Ahojte.. neviem, či je tu niekto kto ma pochopí a či toto píšem na správnej platforme ale skúsim, či zažil niečo podobné ale potrebovala by som poradiť, ale nie súdiť ani rady typu ako mám meniť svoju podstatu a že som zlý človek a neviem čo, pretože to nezmením. Ide o to, že som materiálny človek, potrpím si na kvalitných veciach a peniaze sú pre mňa dôležité. Ja som mu dopredu povedala na rovinu ako to mám, aby vedel od začiatku a ak mu to nesedí, kludne to môže medzi nami ukončiť.. Pochádzam aj z dosť zabezpečenej rodiny, otec je cudzinec a preňho je normálne to, že mňa ako svoju jedinú dcéru a mamu ako svoju manželku rozmaznával kvetmi, darčekmi, dovolenkami, čímkoľvek.. Avšak momentálne sa stretávam s jedným chlapom, ktorý je doslovne chlapec z dediny a to nemyslím ako urážku ale aby ste chápali a má v tomto iné hodnoty a peniaze preňho nie sú také dôležité a nazval ma že sa nechám kúpiť hocikomu. Toto ma urazilo, pretože ja som mala jedného muža a to mám 27 a s ním som mala 5 ročný vzťah a teraz som rok a pol sama a aj keď mám nápadníkov, ale mám aj iné hodnoty/ kritéria, ktoré sú pre mňa dôležité.. Problém je ten, že ja sa bojím aby som nedopadla ako moja teta alebo iné ženy v našej rodine, ktoré si našli totálnych lakomcov a lúzrov doslovne a mama mi stále hovorí, že takých mužov je veľa a napr. moja teta celý život živila svoje dieťa a ťahala celú domácnosť a so svojim mužom mali rozdelené účty a všetko ťahala ona z priemerného platu a ešte sa starala o domácnosť a mamina ju doteraz finančne podporuje, lebo koľkokrát nemali na základné veci a ja takýto život nechcem. Ja sama o seba sa postarať viem, mám dobre platenú prácu, vlastný byt ale raz budem na materskej.. Takýchto prípadov máme viac, kedy rodičia podporujú iných členov rodiny a ja sa toho proste bojím, pretože už som mala nápadníka, ktorý lakomec bol a ten sa prejavil hneď a dobre že som utiekla tak skoro..

@bambulkaaskatulka ten apartmán je investícia a mama ho tam chcela mať ale to sa snáď nemusím spovedať.. Neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ ty ale v našom okolí si ľudia kupujú investičné byty a neberieme to ako nejakú senzáciu, že si ideme kúpiť celý panelák. Prečo tak škatulkuješ ľudí? Prečo by som si nemohla s niekým písať? Keď mi niekto slušne napíše, ja odpíšem, tak isto keď sa mi niekto niekde prihovorí som slušná a normálne komunikujem. Práveže mi príde nenormálne to, keď nejaká žena pozerá jak tela, prečo sa s ňou niekto rozpráva, čo mi povedal nie jeden chlap. Som normálny obyčajný človek preboha
@anonym_autor prepac, ale mas 27, si 3-4 roky po skole, mas vlastny byt a skupujes dalsie investicne byty. Asi tazko sa veri tomu, ze si si na to zarobila sama.