icon

Ako sa priblížiť k zadanému kolegovi?

19. feb 2025

Ahojte baby,neukameňujte ma. Nastúpila som do novej práce (vyšší plat a možnosť práce aj z domu).
Je tu jeden veľmi veľmi sympatický kolega, ktorý je však skoro ženatý ako som zistila. Je na vyššej pozícii ako som ja, ale sme v jednej kancelárií. Ja som u 5 rokov sama a myslím ze to je láska na prvý pohľad aspoň teda z mojej strany zatiaľ. Mám skoro 35 rokov a viem že možno to nevýjde ale možno aj áno a moja otázka je ako sa k nemu dostať priblížiť získať si ho ale tak aby som ho nevyplašila. A ja viem že je skoro ženatý, ale tak čo ak sa to podarí.
Nesúdte ma,naozaj ma to k nemu ťahá.

muchotrafka298
19. feb 2025

To,ze je niekto mily v praci neznamena NIC, absolutne NICOVATE NIC. Nemusi mat o teba ziadny zaujem a ked Ta nahodou neucili doma slusnosti, my Ta tu naucime.....napriklad, ze RUKY PREC od zadaneho muza.

autor
19. feb 2025

@h2 no,67 strán čítať..

autor
19. feb 2025

@really8 ja som potvora?

h2
19. feb 2025

68 😉

autor
19. feb 2025

@earlgrey ja netvrdím že by som sa necítila zle, ale som dlho sama a asi sa to nejak láme vo mne

autor
19. feb 2025

@veselo_neveselo iste áno 🙂

autor
19. feb 2025
autor
19. feb 2025

@marryliese ja viem že som..

sisa_s
19. feb 2025

Preco by ta mal chciet muz, ktory je zasnubeny a planuje svadbu? A preco mas kancelariu so sefom?

h2
19. feb 2025

@sisa_s Je na vyššej pozícii. To nemusí byť nevyhnute šéf. A aj keby bol, nemusí to byť nič neobvyklé.

autor
19. feb 2025

@heidi4 Skoro ženatý-tým je myslené to že sa ide v lete budúceho roka ženiť. Deti nemajú a ako to má doma ja teda naozaj netuším.

autor
19. feb 2025

@pokemonkaa veď toto

autor
19. feb 2025

@lubka2510 po uši zaľúbená už nebudem, to je už bohužiaľ za mnou

marryliese
19. feb 2025

keď netušíš ako to má doma prečo sa mu tam chceš pchať? Daj im pokoj a nájdi si hobby aby si nemyslela na sprostosti.

h2
19. feb 2025

Autorka, tu si ťa viaceré stotožnili s autorkou tej predošlej diskusie, bol to veľmi populárny príbeh tu na MK. Takže z toho vychádzajú potom aj tie odpovede.

autor
19. feb 2025

@sissy27 Slobodná som 5 rokov preto, že bývalý partner pil a bil ma 🙂 . Odišla som a odvtedy nechcela nič nové začínať.

anaj_janka
19. feb 2025

Máš svoje roky,chces sa vydať a mať všetko ostatné k tomu.
Tebe by sa páčilo,keby tebe niektorá takto balí toho tvojho.
Veď si nájdi iného a spln si svoj sen bez toho,aby si zničila iný život, inej žene v tomto prípade.
Chces to, čo patrí inej.

autor
19. feb 2025

@betulinka1 Ja im to nepôjdem rozbíjať štýlom že minisukňa a poď do postele...ani si nemyslím že by niečo nefungovalo,ale to ja nemôžem vedieť, vyzerá byť spokojný, nikto nevie čo je za zavretými dverami

autor
19. feb 2025

@saraxyz Ja nie som padnutá na hlavu.

autor
19. feb 2025

@bg92 prosím?

kavasmliekom
Autor odpoveď zmazal
autor
19. feb 2025

@kiki68 no nechcem

fairyy
19. feb 2025

buduci rok v lete sa ide zenit.... a ty si myslis, ze o teba zakopne? sry a ty chapes, ze on ju poziadal o ruku? ze ne len tak z nudy si jeho frajerka povedala, ze bude jeho snubenica... ved skus kludne sa ozvi k nemu, podla mna ak sa chyti chvalabohu pre nu, ze sa nevezmu... a ak sa chyti takeho si presne zasluzis ... a ked sa nechyti tak utres usta ako si este neutrela...

autor
19. feb 2025

@muchotrafka298 Učili ma..

autor
19. feb 2025

@fairyy no strápniť sa nechcem

fairyy
19. feb 2025

ine ako strapnit sa v tejto situacii sa ani neda 🤷

maury
19. feb 2025

@yvanielka toto bolo dobré 😅

really8
19. feb 2025

Autorka to som ti este velmi pekne povedala.

zelenina1
19. feb 2025

@kiki68 No vidis. Ja zas poznam typka, ktory bol zasnubeny. Stretol moju kamosku, dnes maju spolu deti a postaveny dom 🙂 Ja by som autorku nehanil, aj moj vztah vznikol rozbitim ineho vztahu. Dnes sme spolu 10 rokov, 2 decka a skoro postaveny barak. Nezmenil by som nic. Necitim sa ako rozbijac vztahu, proste sa tak veci vyvinuli.

marryliese
19. feb 2025

Aj keby si bola sama desať rokov, nemôžeš si zakladať nový vzťah na nešťastí iných. Vezmi to ako fakt, že ten chlap pre teba nie je a hotovo. Kvôli skúške niečoho z čoho ani nič nemusí byť si ochotná niekomu rozvrátiť vzťah? Ak hej tak si pekná potvora.