icon

Ako sa vyrovnať s odmietnutím od ex?

17. jún 2024

Chcem sa opýtať. Ako vnímať to, keď ex už osobu odmieta o návrat aj po čase. Vnímať to ako ponaučenie a ísť ďalej ? Dokedy skúšať to napraviť ? Chápem musia to chcieť dvaja. Proste ma si človek povedať, že tak to mali byť a ísť ďalej a poučiť sa z chýb ? Je to celé ťažke keď ja ako muž ju stále ľúbim a ona mňa už nie ( sme už po 30ke obidvaja) chémia tam bola veľmi silná (samozrejme aj sme dobre vychádzali zabávali všetko super každá stranka )Sex s inými ženami ma proste nenapĺňa. Nie asi každý chlap je že hľadá hneď záplatu alebo sa ozýva keď nemá kde inde ...

sissy27
•
17. jún 2024

Treba pochopiť, že NIE znamená NIE.
Neotravovať, neskúšať, nevtierať sa.
Pre niečo sa s tebou asi rozišla a buď už má nového partnera, alebo bude radšej sama ako s tebou.

januska12323
•
17. jún 2024

Nechce ťa a hotovo. Ty ju vlastne tiež chceš len preto, že iné ženy ti nevyhovovali. Nie kvôli tomu aká je ona sama.

egonsk
•
17. jún 2024

bud chlap. Otras sa, pozametaj zvysky seba a pozliepaj sa znovu, zivot nekonci na jednej osobe, ked otvoris oci, uvidis, ze svet ma miliardy ludi...

syslik81
•
17. jún 2024

ake ponaucenie? proste je to zivot .. ide sa dalej .. hold nemiluje ta a na rozdiel od teba ma rozum .. nevnucuj sa a nauc sa zit ... ano nevies ako a najdes inu

miadi
•
17. jún 2024

Ked ta vyhodia dverami tak sa nevratis cez okno. Ale ides prec ides tam kde su pre teba dvere otvorene.

tykat
•
17. jún 2024

Tak ide aj o dovod preco ta odmieta. Chemiu prebilo nieco ine, silnejsie.