icon

Ako sa vyrovnať s rozchodom po dlhodobom vzťahu?

13. aug 2024

Baby je mi zle. Rozišiel sa so mnou. Ani tu nemôžem písať detaily, lebo by sa hneď spoznal. Vie, že nemám kam ísť a vyhodí ma len tak v noci z bytu? Neviem kto toto normálny urobí po 3 rokoch.

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
autor
13. aug 2024

@sisa_s áno

zuzanita1609
13. aug 2024

No tak už bude niečo tušiť, pretože nie každý dokáže vyhodiť v noci niekoho pri rozchode...
Proste iba .uj.

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
13. aug 2024

Urcite by toto nikto normalny nespravil, vobec ti za nim nemusi byt luto.

kitycat
13. aug 2024

To nebude zo dna na den, takze hladat byvanie rychlo lebo uz sa studenti vracaju do vacsich miest a zaberaju byty

januska12323
13. aug 2024

Kľudne napíš kto to je, rada mu napíšem niečo do očí. A nerev za ním príde lepší.

autor
13. aug 2024

@sisa_s nie je tu extra aktívny, skôr sledoval len mňa, občas prispel do diskusie ak mal čo povedať

autor
13. aug 2024

Tak baby priamo ma nevyhodil, odišla som ráno, ale v noci mi zobral kľúče.

autor
13. aug 2024

A dnes nemám ani kde prespať, ale k nemu nepôjdem. Radšej prespim v práci alebo neviem kde.

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
autor
13. aug 2024

@sisa_s rodina býva ďaleko, ja pracujem na druhom konci sk. Ale tak nejako to prežijem snáď.

januska12323
13. aug 2024

Kamarátky, kolegyne?

drago12587
13. aug 2024

Takže si odisla sama ale plan ti nevyšiel, že pride prosikat a zobral ti kluče ak spravne chapem ? :D .. to si odisla bez klučov ? :D ..

larisa
Autor odpoveď zmazal
pikachu999
13. aug 2024

Čo tak nejaký hotel?

alickapusinka
13. aug 2024

alebo nejaka ubytovňa.

drago12587
13. aug 2024

@larisa ved pisala, že odisla sama, asi chcela hrat nejaku citovu hru , ktoru prehrala :D .. tu je napisanych len 1% pribehu, bohvie čo mu pred odchodom povedala.. ak je to jeho dom, / byt , moze ju vyhodit kedy chce.. niekedy je lepsie nestracat s človekom ani sekundu na viac ..

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
drago12587
13. aug 2024

@sisa_s nie, ale lutujem , že som roky dozadu nespravil nieco podobne :D .. preto pišem, že ked ju vyhodil, či nemal na to realny dovod.. :D pisala že odišla sama, takže chcela hrat nejaku citovu hru len tym razom už toho mal asi dost.. to je pribeh ktory som si z toho vyvodil ...vela detailov nepiše , čo tomu predchadzalo ale jej verzia bude aj tak skomolena aby v pribehu hrala obeť :D .. mala mysliet na nasledky pred tym ako zistila, že je bezdomovec, nič nevlastni a nema peniaze..

autor
13. aug 2024

@drago12587 prosikat? A kde by mohol prosikat keď som ho všade zablokovala? Ale skúšal, predstav si. Ma zastaviť.

autor
13. aug 2024

@larisa on je magor, ako píšeš. Kľúče mám, ale on vymenil zámky.

autor
13. aug 2024

@drago12587 🙂 ty si úplne mimo. Mám peniaze, aj byt, akurát že je v procese prerábky a teda zaprášený a prázdny. Nemám tam posteľ ani nič. A rozsiel sa - to len dramatizoval, akurát, že mne sa to hodilo, a zobrala som to vážne, nech je ako chcel. Chcel sex v noci a ja som nechcela, to ho nahnevalo, robil scény ako ho už neľúbim a odmietam.