Ako sa vyrovnať s rozchodom po dlhodobom vzťahu?
Baby je mi zle. Rozišiel sa so mnou. Ani tu nemôžem písať detaily, lebo by sa hneď spoznal. Vie, že nemám kam ísť a vyhodí ma len tak v noci z bytu? Neviem kto toto normálny urobí po 3 rokoch.
No tak už bude niečo tušiť, pretože nie každý dokáže vyhodiť v noci niekoho pri rozchode...
Proste iba .uj.
To nebude zo dna na den, takze hladat byvanie rychlo lebo uz sa studenti vracaju do vacsich miest a zaberaju byty
Kľudne napíš kto to je, rada mu napíšem niečo do očí. A nerev za ním príde lepší.
@sisa_s nie je tu extra aktívny, skôr sledoval len mňa, občas prispel do diskusie ak mal čo povedať
Tak baby priamo ma nevyhodil, odišla som ráno, ale v noci mi zobral kľúče.
A dnes nemám ani kde prespať, ale k nemu nepôjdem. Radšej prespim v práci alebo neviem kde.
@sisa_s rodina býva ďaleko, ja pracujem na druhom konci sk. Ale tak nejako to prežijem snáď.
Takže si odisla sama ale plan ti nevyšiel, že pride prosikat a zobral ti kluče ak spravne chapem ? :D .. to si odisla bez klučov ? :D ..
@larisa ved pisala, že odisla sama, asi chcela hrat nejaku citovu hru , ktoru prehrala :D .. tu je napisanych len 1% pribehu, bohvie čo mu pred odchodom povedala.. ak je to jeho dom, / byt , moze ju vyhodit kedy chce.. niekedy je lepsie nestracat s človekom ani sekundu na viac ..
@sisa_s nie, ale lutujem , že som roky dozadu nespravil nieco podobne :D .. preto pišem, že ked ju vyhodil, či nemal na to realny dovod.. :D pisala že odišla sama, takže chcela hrat nejaku citovu hru len tym razom už toho mal asi dost.. to je pribeh ktory som si z toho vyvodil ...vela detailov nepiše , čo tomu predchadzalo ale jej verzia bude aj tak skomolena aby v pribehu hrala obeť :D .. mala mysliet na nasledky pred tym ako zistila, že je bezdomovec, nič nevlastni a nema peniaze..
@drago12587 prosikat? A kde by mohol prosikat keď som ho všade zablokovala? Ale skúšal, predstav si. Ma zastaviť.
@drago12587 🙂 ty si úplne mimo. Mám peniaze, aj byt, akurát že je v procese prerábky a teda zaprášený a prázdny. Nemám tam posteľ ani nič. A rozsiel sa - to len dramatizoval, akurát, že mne sa to hodilo, a zobrala som to vážne, nech je ako chcel. Chcel sex v noci a ja som nechcela, to ho nahnevalo, robil scény ako ho už neľúbim a odmietam.