Ako sa vysporiadať so správaním partnera v tehotenstve?
Otehotnela som s priatelom po 3 mesiacoch. Rozmyslam nad rozchodom a interupciou…je o rok mladsi odo mna, a neviem co si mam o ňom mysliet. ja som si s nim vedela aj tu rodinu predstaviť, kým nezačal mať narážky na iné ženy. raz sa ma len tak spýtal, že či má aj mojej kamoške spraviť dieťa. Smial sa pri tom no mne to vtipne neprišlo. Podobná poznámka aj na inú ženu. On hovorí že nič také nepovedal…no mne sa nejak tým zhnusil…on ma presviedča, nech si to necháme, pritom ani nebol nadšený keď som mu ukázala pozitívny tehotenský test…nechcem vychovávať dieťa sama, nemam dobre vztahy s rodičmi, neviem či mu mám veriť, keď aj tie narážky popiera, a povedal že on si chcel ešte chvíľu užívať zivot ale že to zvládneme..chce aby som sa presťahovala do iného mesta aby on to mal bližšie do prace..on zarába okolo 2000€ no má svoje výdavky okolo 550€ a museli by sme bývať v podnájme…neviem či som na to všetko pripravená…
Prečítaj si v prvom rade,čo interupcia znamená a aký vplyv môže mať v budúcnosti pre tvoje zdravie.Aj to,že v budúcnosti kvôli nej nebudeš mať možno vôbec deti.Poznam také...Ja ti radiť nebudem,ste dvaja dospelí ľudia a prevezmite zodpovednosť.Teraz ti prídu aj iné poznámky hlúpe,tehotenské hormóny robia svoje.
@anonym_adef2d radsej skromne a poctivo ako mať vilu,tisice na ucte a vlastné dieťa v bio odpade....lenze dnes by chcel mat kazdy bohatstvo v 20tke a uz len uzivať..normalny a moralny človek rozmyšľa inak
@janinah ty si tu niečo veľmi projektuješ.
Prosím ťa, neuvažuj ani nad interupciou. Skús to s ním, keď sa teda ponúkol, že to zvládnete. Vyzerá skôr nevyzrety a ty zrejme tiež. Je dobré, že premýšľa čo a ako, že chce minimalizovať výdaje, keď sa chce presťahovať ( ak toto je teda dôvod). Vek by som neriešila, ja, moja sestra aj moja mama, suseda a mnoho iných máme mladších manželov. Potrat zanechá veľmi hlboku ranu na duši, veľmi ťažko sa s tým zmieruje, môžeš už teraz vyhľadať centrá, ktoré pomáhajú takýmto ženám prekonávať pocit viny, aby si trocha nahliadla do toho, čo by ta možno čakalo.
Prosím ťa, neuvažuj ani nad interupciou. Skús to s ním, keď sa teda ponúkol, že to zvládnete. Vyzerá skôr nevyzrety a ty zrejme tiež. Je dobré, že premýšľa čo a ako, že chce minimalizovať výdaje, keď sa chce presťahovať ( ak toto je teda dôvod). Vek by som neriešila, ja, moja sestra aj moja mama, suseda a mnoho iných máme mladších manželov. Potrat zanechá veľmi hlboku ranu na duši, veľmi ťažko sa s tým zmieruje, môžeš už teraz vyhľadať centrá, ktoré pomáhajú takýmto ženám prekonávať pocit viny, aby si trocha nahliadla do toho, čo by ta možno čakalo.
@anonym_308622 ale prd...nedramatizuj
@anonym_308622 😀😀😀
To aj môj prasiak hovori stále
@ivinkapink nehovor o nejakom úbohom dieťati. Nie je to ani úbohé, ani neúbohé a ani dieťa.
@anonym_2285e8 TVOJ UBOHY nazor nezdielam...a budem si pisat co chcem zbabely anonym!
@anonym_2285e8 TVOJ UBOHY nazor nezdielam...a budem si pisat co chcem zbabely anonym!
@ivinkapink Nech sa páči, Mrs.Ivinka Ružová 🙂
@elena999 v prvom rade gratulujem k babatku. Je na tebe, ci si chces dieta nechat, nikto z nas nebude znášať následky tvojho rozhodnutia. No mozem ti ako mama dvoch deti povedat, ze je to sakra zodpovednost a z nájmu sa velmi ťažko uz potom vyhrabeš. Ja by som sla na interupciu, poslala toho debila do riti a nasla si dobru robotu aby som si mohla vziať hypotéku a bola ako tak zabezpečená ked príď babatko s tým správnym mužom. Ale ja som si tiez nezariadila život idealne. Je to na tebe, ale on je debil a neváži si ta
@elena999 tu je uz zbytocne hladat vinnika.Nejdem sudit,skratka stalo sa a ty si splodila dieta s debilom.Nech to vyznie akokolvek hnusne,ja by som sla na interupciu.Je sice pekne,ze on ti povedal,aby ste si babo nechali,no zaroven sa netaji tym,ze si este potrebuje zivot uzivat.Do toho,nemas buhvi jake vztahy so svojou rodinou.Jeho poznas kolko?naozaj tie 3 mesiace?...Si zodpovedz,ako to bude,ak si dieta nechas.Prva varianta,ze sa prestahujes,budes zit v podnajme s clovekom,s ktorym si bola len 3 mesiace.Ty ho vobec nepoznas a to co poznas,sa ti nepaci.Ty budes doma zalifrovana a odkazana na nom.Na vsetko sama,domacnost,dietatko,prebdeme noci,choroby,unavana atd.a panko si bude uzivat "vonok".Zeny,alkohol,podvadzanie,lebo nie,nemyslik si,ze po trojmesacnej znamosti a este k tomu ta cela zodpovednost,ze doma je zenska na rodicaku,nevyspata v drdole,unavena,uplakana/nevrla,do toho rev dietata,teraz treba platit ucty,treba,aby aj ten byt/domacnost nejak vyzerala (navarene,popratane,plus chut na sex z jeho strany).Dietatko preveri akykolvek vztah a vedz,ze je to narocne aj pre dlhodobe manzelstva,no tam hra aspon hlavnu rolu laska a tu si myslim,ze ziadna z jeho strany nie je a podla mna,ani z tvojej.Uz ludia,ktory sa miluju,maju dlhorocne vztahy,maju co robit,pri babatku,no zvladaju to,pretoze muz je normalny,miluje manzelku/partnerku a teda sa zapaja do vsetkeho.A nie,ze ona je doma na pokraji zrutenia,unavena,do toho hormony a panko si ide uzivat zivot,lebo on chce.A tak by to pri nom bolo!Druha varianta,nechas si babo bez neho.Vporiadku,a kam pojdes?kde s babom budes zit?a z coho?rodina ako pises,nepomoze.Ono je pekne pisat,nechaj si babo,ale co dalej?ludia ti pomozu?aky ludia?ze sa najde niekto,kto ti daruje vecicky,mozno postielku atd.No co byvanie?zaplatia ti ho?

@elena999 Ja ta neodcudzujem, stava sa, nebudes ani prva ani posledna. Ak vahas ci mat dieta alebo nie s tym “borcom” uz to je zle znamenie. Pocuvaj svoje instinkty. Ked som ja bola so svojim prvym ex, praskla nam ochrana a ja som sa bala, ze som tehotna, co sa nastastie nepotvrdilo, ale keby ano, nevaham a idem na interupciu. Dnes som stastne vydata a mam deti. Na tvojom mieste by som nechcela dieta s nim… . S nim by som sa rozisla, isla na interupciu a jemu by som povedala, ze som samovolne potratila.
@anonym_6a2767 takze nielen interupcia,ale aj mega klamstvo...fakt super rady tu nuektore davaju