Ako sa zmieriť s rozchodom?
Ahojte zienky,chcem sa opytat ako ste sa zmierili s rozchodom,ako mam zabudnut?
Neustale si pripominat, co bolo na tvojom ex zle, preco to neklapalo. Vziat pero a papier a “vypisat sa” z toho. Je to taka terapeuticka technika, vraj ked napises na papier, co ta trapi, tak ti to “vysumi” z hlavy a mozog sa bude zaoberat inymi vecami. Skus.
@halabolka A ideálne keď ho “zamkne” v mrazaku 🙂
Kamoskin overený tip 😀👌🏽😉
mne vždy pohol len čas a kamošky, vykecať sa vyplakať a prísť na iné myšlienky. Kamoška a dobré víno alebo zmrzlina 🙂
Tak bolesť a smútok sú normálna zdravá reakcia organizmu ... treba sa vyrevať, vykričať, jednoducho nechať "tú ranu na srdci vyhnisať" a uľaví sa Ti ... pokiaľ by si túto fázu preskočila a len to v sebe potláčala, nedokázala by si rozchod prijať, zmieriť sa s ním nikdy.
Síce som si niečím takým neprešla, ale trápili dovolím si povedať, ťažšie veci.. ( dcérka mi šla na operáciu hlavy)
Vtedy mi najviac pomohlo len dvihnúť zadok, dať slúchadlá do uší a bežať...
Poprípade ísť na hory, ideálne az kdesi ozaj na vrchol. Tam si sadnúť. Pozerať okolie. Keď fajčíš, zápal si jednu.
Keď treba plakať, tak sa vyplac, nechaj to tam. A dole utekaj ako nová žena. A už na to nemysli.
casom... len si treba uvedomit, ze ludska pamat je nastavena vymazavat to zle a pamatat si to dobre... tak hlavne nezabudni, preco ste sa rozisli
Cas to vyriesi, no najlepsie si najst nejakeho konicka alebo cinnost, ktorej sa budes venovat a nebudes mat tak povediac cas, sa obracat myslou do minulosti
čítala som raz o tom článok v časopise od psychológov... Pri rozvode - rozchode je kritických prvých 3 mesiace. ďalšie 3 mesiace sú tiež ťažké , ale o niečo lepšie... Postupne sa to bude zlepšovať a po roku sa bolesť a prázdnota otupí. Potom budeš ako tak otvorená novému vzťahu.... z tejto nepríjemnej situácie vyjdeš zocelená a psych. silnejšia... Držím palce.
Tak,že si z neho spravíš milenca 🙂
@malinoismum ja poznám spáliť v ohni

Vzdy je dobre si nájsť aktivitu, ktorá ta baví, obklopovat sa ľudmi, ktorých máš rada, ale nezabudnes zo dňa na deň, všetko chce svoj čas