icon

Ako sa zmieriť s rozchodom?

18. feb 2021

Ahojte zienky,chcem sa opytat ako ste sa zmierili s rozchodom,ako mam zabudnut?

kikuska63
18. feb 2021

Vzdy je dobre si nájsť aktivitu, ktorá ta baví, obklopovat sa ľudmi, ktorých máš rada, ale nezabudnes zo dňa na deň, všetko chce svoj čas

halabolka
18. feb 2021

Neustale si pripominat, co bolo na tvojom ex zle, preco to neklapalo. Vziat pero a papier a “vypisat sa” z toho. Je to taka terapeuticka technika, vraj ked napises na papier, co ta trapi, tak ti to “vysumi” z hlavy a mozog sa bude zaoberat inymi vecami. Skus.

malinoismum
18. feb 2021

@halabolka A ideálne keď ho “zamkne” v mrazaku 🙂
Kamoskin overený tip 😀👌🏽😉

anitta98
18. feb 2021

mne vždy pohol len čas a kamošky, vykecať sa vyplakať a prísť na iné myšlienky. Kamoška a dobré víno alebo zmrzlina 🙂

dzulli1980
18. feb 2021

Tak bolesť a smútok sú normálna zdravá reakcia organizmu ... treba sa vyrevať, vykričať, jednoducho nechať "tú ranu na srdci vyhnisať" a uľaví sa Ti ... pokiaľ by si túto fázu preskočila a len to v sebe potláčala, nedokázala by si rozchod prijať, zmieriť sa s ním nikdy.

ivca88
18. feb 2021

Síce som si niečím takým neprešla, ale trápili dovolím si povedať, ťažšie veci.. ( dcérka mi šla na operáciu hlavy)
Vtedy mi najviac pomohlo len dvihnúť zadok, dať slúchadlá do uší a bežať...
Poprípade ísť na hory, ideálne az kdesi ozaj na vrchol. Tam si sadnúť. Pozerať okolie. Keď fajčíš, zápal si jednu.
Keď treba plakať, tak sa vyplac, nechaj to tam. A dole utekaj ako nová žena. A už na to nemysli.

cookie29
18. feb 2021

casom... len si treba uvedomit, ze ludska pamat je nastavena vymazavat to zle a pamatat si to dobre... tak hlavne nezabudni, preco ste sa rozisli

mischelin999
18. feb 2021

Cas to vyriesi, no najlepsie si najst nejakeho konicka alebo cinnost, ktorej sa budes venovat a nebudes mat tak povediac cas, sa obracat myslou do minulosti

deti95060810
18. feb 2021

čítala som raz o tom článok v časopise od psychológov... Pri rozvode - rozchode je kritických prvých 3 mesiace. ďalšie 3 mesiace sú tiež ťažké , ale o niečo lepšie... Postupne sa to bude zlepšovať a po roku sa bolesť a prázdnota otupí. Potom budeš ako tak otvorená novému vzťahu.... z tejto nepríjemnej situácie vyjdeš zocelená a psych. silnejšia... Držím palce.

anita6666
18. feb 2021

Tak,že si z neho spravíš milenca 🙂

janickacrazy
20. feb 2021

@malinoismum ja poznám spáliť v ohni