icon

Ako sa zoznámiť v štyridsiatke?

26. sep 2024

Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢

0silvia0
26. sep 2024

áno, potvrdzujem, tá komunikatívnosť je dôležitá. Chodila som do fitka s mojou o 11 rokov staršou kolegyňou a ona je ten typ že sa porozpráva aj s mŕtvolou. A ja som odťažitá a rezervovaná, mne sa nechce vykecávať a prehadzovať nezáväznú komunikáciu a nechcela som aby sa na mňa chlapi lepili. A ona sa hocijaké hovadiny hocikoho povypytovala, chlapi komunikovali, hoci bola od nich podstatne staršia.
Ale keď to nemáš v sebe tak to ťažko teda, vyzeralo by to nasilu. Introverti to majú veľmi ťažké, mám kolegu totálneho introverta, tiež 40-tnik, tak by chcel frajerku, ale tiež to nevie. Pritom my dvaja ako dvaja introverti sa vieme porozprávať, on je aj vtipný, aj zábavný, ale vtipný a zábavný je k tomu, koho už pozná.
Musíš asi čakať, kým ťa niekto zbalí.

earlgrey
26. sep 2024

@princkrason my už máme históriu, vieš, že ofuky nerobím 😀 ale rada sa miešam do tvojej kapusty

lenkabanska
26. sep 2024

odporucam knihu (A)Sociálne prasa od Denisa Kováča, autora podcastu Mozgová Atletika. Opisuje tam presne pribeh zmeny hanbliveho chlapca, ktory mal stres komunikovat 🙂 je to vtipne pisane a podlozene vedeckymi faktmi 🙂 Pozicaj si z kniznice a max.co ta to bude stat je trochu času 🙂

sszuzu8
26. sep 2024

To neviem ani ja v 30tke.nikde nič

autor
26. sep 2024

@lenkabanska pôjdem veru po nej siahnuť 🙂

robertoo1
26. sep 2024

@sszuzu8 Určite niekde na teba čaka👌

top_manazerka
26. sep 2024

No a medzi známymi? Vieš, tvoj kolega má najlepšieho kamaráta, ktorý je sám.. alebo brat má kolegu a ten má kolegu, atd.. treba trochu sieťovať. Neboj, podarí sa to. Ja mám 42 rokov, kamoška 39 a teraz cez víkend sme spolu vyrazili večer von. Ja mám plnšiu postavu, ona je štíhla. Obe sme boli pekne upravené, vyrehotané. Normálne sme to nestíhali odháňať tých chlapov - dotieravi boli ako muchy. Ani euro za večer sme neminuli, všetko za nás platili 😂😂😂.. no tak sme vo všetkej počestnosti pokecali, trošku poflirtovali a šli domov.
A muž sa ma potom doma spýtal, že ako som platila lebo z karty neodišlo nič (máme spoločný účet a ja všade platím kartou). Tak som aj mala trošku problém mu to vysvetliť. 😂😂😂
Tým chcem povedať - hore hlavu, netlač na pílu, ukľudni sa, zmeň účes, kúp nové handry a buď sama sebou. A ten pravý sa ukáže. Len prosím, nezľavuj zo svojich nárokov a neber každého chudáka. Vyberaj si. Držím palce. 🫶

autor
26. sep 2024

@top_manazerka tak áno vyberám si, to je tiež problém 😂 ale musím aj na sebe popracovať, rada by som bola veselsia, komunikativnejsia, viac extrovertná. Doma taká som, ale medzi cudzími nie 😐

top_manazerka
26. sep 2024

Neboj sa, oťukáš sa.. doteraz si partnera či manžela mala?

hellwant
26. sep 2024

Inak bacha Krason, ved vies, Shrek(hlavne ak bude z BA) ta vzdy porazi. Aby ti aj teraz nezjedol ceresnicku z torty 🤣

autor
26. sep 2024

@top_manazerka áno mala som troch, ale všetci boli zo zoznamky, no nebol to šťastný výber, lepšie by bolo sa zoznámiť prirodzene, mať spoločne záujmy

rikarika
26. sep 2024

Autorka- skús turistické skupiny, alebo ak trochu aj športujes, tak aj skupiny zamerané na šport v exteriéri, napr. skupina Behaj lesmi. Na FB je tých skupín veľmi veľa, výber si tie v tvojom okolí. Je tam oveľa oveľa viac priestoru na komunikáciu ako vo fitku a turisti sú výborní ľudia a kamaráti, zoberú ťa medzi seba všetkými desiatimi. Ešte ma napadlo že kamarátka z BA sa zoznámila na takom skupinovom zoznamovaní v reštaurácii, že toto ma veľmi dobrý potenciál v rámci SK len v BA lebo veľa ľudí....ale aká firma to organizuje netuším..veľa šťastia prajem.

autor
26. sep 2024

@rikarika ďakujem si milá 🙂 poznám laskatu, možno myslíš to, taká zoznamovacia akcia.

rikarika
26. sep 2024

Áno taká zoznamovacia akcia. Už si bola na takej?

autor
26. sep 2024

@rikarika nie, zatiaľ nie

luccija
26. sep 2024

A kamarátky máš chodíš niekam von posedieť si atď?alebo psa?🙂to je vďačný spoločník a s toľkými chlapmi som sa zoznámila, ale zase ja sa porozprávam s každým.Ty možno nemáš problém niekde natrafiť na mužov, ale s tou komunikáciou a na tom vieš popracovať, ale ja by som si sama dala inzerát veď introvertov mužov je vela.
Mne sa minule prihovoril chlap v predajni kníh bolo to milé a veru stal by za hriech🤪

kiwi3
26. sep 2024

ja ta uplne chapem, extroverti to maju ovela lahsie v zivote. je jasne, kto si partnera najde skor, ci pekna introvertka alebo priemerne vyzerajuca raketa...
ale teda k tomu, kde hladat...
1. co chlapi v tvojom okoli alebo v tvojej minulosti, ktorych uz poznas? nemas niekoho, kto je len vo friend zone a aj by mal zaujem a ani nevies? to byva dost caste. skus obnovit stare kamaratstva.
2. nehladaj na zoznamkach, radsej v skutocnom zivote. fakt radsej nejaka zaujimova skupina, kde uz mas aspon nejaky spolocny zaklad s tym chlapom, mas o com pokecat, pripadne praca, spolocni znami. aspon mas hned nejaku predstavu, co je dotycny zac a nestracas cas iluziami. mne (ako introvertovi) sa to teda nikdy neosvedcilo.

princkrason
26. sep 2024

@earlgrey z tejto (nechcem napisat tu zeleninu,lebo to tu inac pochopia ) , veru nic nebude 😔🙂

earlgrey
26. sep 2024

@princkrason Môže ti byť jedno ako to pochopia, ak raz nie je rovnaký zmysel pre humor, tak nie je 🙂 nič s tým nespravíš 🤣 mňa jeden v inej diskusii nazval sliepkou z MK 🤣 ja som sa na tom zabavila, vôbec ma to neurazilo, hoci to myslel smrteľne vážne - akože ma chcel uraziť...no nevydalo

luccija
26. sep 2024

@0silvia0 kolegu dohodis tu k autorke🙂veď TT nie je ďaleko.Ale tiež hlasujem za fitko

princkrason
26. sep 2024

@earlgrey ze sliepka ,vsak vsetci vieme, ze na MK su kozy 😉🙂 (neviem ci to zase pochopia)

earlgrey
26. sep 2024

@princkrason Veď to, možno si MK pomýlil s iným zverincom 🤣

shelby88
26. sep 2024

Ani mňa si nikto nevšíma 😅. Neriešim 😆

klotildabazarik
26. sep 2024

Presene po 30ke nemozne😂

yosi
26. sep 2024

@earlgrey A skromná!

yosi
26. sep 2024

@earlgrey A preto, že ti to bolo si o tom popísala 2 strany, že?

earlgrey
26. sep 2024

@yosi Sliepky sú skromné, im veľa netreba, občas zrno, občas trávu...kohúta, čo na nich pekne skočí odzadu...a sú aj užitočné, aspoň tie vajcia dajú...niektoré...

earlgrey
26. sep 2024

@yosi Ach jaj a začíname znova? 🙂 Písala som ti, že idem kotkodákať inde, tak ma nechaj, nech si kotkodákam 🙂

yosi
26. sep 2024

@earlgrey Hádam si nemyslíš, že ťa vyhľadávam? To už radšej mor ako debatovať s takou namyslenou osobou

earlgrey
26. sep 2024

@yosi Ja vôbec nie som namyslená, ale presviedčať ťa o opaku nemienim a nie, ani ma nenapadlo, že by si ma vyhľadával...proste ti ležím v žalúdku a musíš si rýpnuť...nerobím z toho vedu 😉