Ako sa zoznámiť v štyridsiatke?
Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢
@princkrason my už máme históriu, vieš, že ofuky nerobím 😀 ale rada sa miešam do tvojej kapusty
odporucam knihu (A)Sociálne prasa od Denisa Kováča, autora podcastu Mozgová Atletika. Opisuje tam presne pribeh zmeny hanbliveho chlapca, ktory mal stres komunikovat 🙂 je to vtipne pisane a podlozene vedeckymi faktmi 🙂 Pozicaj si z kniznice a max.co ta to bude stat je trochu času 🙂
To neviem ani ja v 30tke.nikde nič
@lenkabanska pôjdem veru po nej siahnuť 🙂
No a medzi známymi? Vieš, tvoj kolega má najlepšieho kamaráta, ktorý je sám.. alebo brat má kolegu a ten má kolegu, atd.. treba trochu sieťovať. Neboj, podarí sa to. Ja mám 42 rokov, kamoška 39 a teraz cez víkend sme spolu vyrazili večer von. Ja mám plnšiu postavu, ona je štíhla. Obe sme boli pekne upravené, vyrehotané. Normálne sme to nestíhali odháňať tých chlapov - dotieravi boli ako muchy. Ani euro za večer sme neminuli, všetko za nás platili 😂😂😂.. no tak sme vo všetkej počestnosti pokecali, trošku poflirtovali a šli domov.
A muž sa ma potom doma spýtal, že ako som platila lebo z karty neodišlo nič (máme spoločný účet a ja všade platím kartou). Tak som aj mala trošku problém mu to vysvetliť. 😂😂😂
Tým chcem povedať - hore hlavu, netlač na pílu, ukľudni sa, zmeň účes, kúp nové handry a buď sama sebou. A ten pravý sa ukáže. Len prosím, nezľavuj zo svojich nárokov a neber každého chudáka. Vyberaj si. Držím palce. 🫶
@top_manazerka tak áno vyberám si, to je tiež problém 😂 ale musím aj na sebe popracovať, rada by som bola veselsia, komunikativnejsia, viac extrovertná. Doma taká som, ale medzi cudzími nie 😐
Neboj sa, oťukáš sa.. doteraz si partnera či manžela mala?
Inak bacha Krason, ved vies, Shrek(hlavne ak bude z BA) ta vzdy porazi. Aby ti aj teraz nezjedol ceresnicku z torty 🤣
@top_manazerka áno mala som troch, ale všetci boli zo zoznamky, no nebol to šťastný výber, lepšie by bolo sa zoznámiť prirodzene, mať spoločne záujmy
Autorka- skús turistické skupiny, alebo ak trochu aj športujes, tak aj skupiny zamerané na šport v exteriéri, napr. skupina Behaj lesmi. Na FB je tých skupín veľmi veľa, výber si tie v tvojom okolí. Je tam oveľa oveľa viac priestoru na komunikáciu ako vo fitku a turisti sú výborní ľudia a kamaráti, zoberú ťa medzi seba všetkými desiatimi. Ešte ma napadlo že kamarátka z BA sa zoznámila na takom skupinovom zoznamovaní v reštaurácii, že toto ma veľmi dobrý potenciál v rámci SK len v BA lebo veľa ľudí....ale aká firma to organizuje netuším..veľa šťastia prajem.
@rikarika ďakujem si milá 🙂 poznám laskatu, možno myslíš to, taká zoznamovacia akcia.
Áno taká zoznamovacia akcia. Už si bola na takej?
@rikarika nie, zatiaľ nie
A kamarátky máš chodíš niekam von posedieť si atď?alebo psa?🙂to je vďačný spoločník a s toľkými chlapmi som sa zoznámila, ale zase ja sa porozprávam s každým.Ty možno nemáš problém niekde natrafiť na mužov, ale s tou komunikáciou a na tom vieš popracovať, ale ja by som si sama dala inzerát veď introvertov mužov je vela.
Mne sa minule prihovoril chlap v predajni kníh bolo to milé a veru stal by za hriech🤪
ja ta uplne chapem, extroverti to maju ovela lahsie v zivote. je jasne, kto si partnera najde skor, ci pekna introvertka alebo priemerne vyzerajuca raketa...
ale teda k tomu, kde hladat...
1. co chlapi v tvojom okoli alebo v tvojej minulosti, ktorych uz poznas? nemas niekoho, kto je len vo friend zone a aj by mal zaujem a ani nevies? to byva dost caste. skus obnovit stare kamaratstva.
2. nehladaj na zoznamkach, radsej v skutocnom zivote. fakt radsej nejaka zaujimova skupina, kde uz mas aspon nejaky spolocny zaklad s tym chlapom, mas o com pokecat, pripadne praca, spolocni znami. aspon mas hned nejaku predstavu, co je dotycny zac a nestracas cas iluziami. mne (ako introvertovi) sa to teda nikdy neosvedcilo.
@earlgrey z tejto (nechcem napisat tu zeleninu,lebo to tu inac pochopia ) , veru nic nebude 😔🙂
@princkrason Môže ti byť jedno ako to pochopia, ak raz nie je rovnaký zmysel pre humor, tak nie je 🙂 nič s tým nespravíš 🤣 mňa jeden v inej diskusii nazval sliepkou z MK 🤣 ja som sa na tom zabavila, vôbec ma to neurazilo, hoci to myslel smrteľne vážne - akože ma chcel uraziť...no nevydalo
@earlgrey ze sliepka ,vsak vsetci vieme, ze na MK su kozy 😉🙂 (neviem ci to zase pochopia)
@princkrason Veď to, možno si MK pomýlil s iným zverincom 🤣
Ani mňa si nikto nevšíma 😅. Neriešim 😆
Presene po 30ke nemozne😂

áno, potvrdzujem, tá komunikatívnosť je dôležitá. Chodila som do fitka s mojou o 11 rokov staršou kolegyňou a ona je ten typ že sa porozpráva aj s mŕtvolou. A ja som odťažitá a rezervovaná, mne sa nechce vykecávať a prehadzovať nezáväznú komunikáciu a nechcela som aby sa na mňa chlapi lepili. A ona sa hocijaké hovadiny hocikoho povypytovala, chlapi komunikovali, hoci bola od nich podstatne staršia.
Ale keď to nemáš v sebe tak to ťažko teda, vyzeralo by to nasilu. Introverti to majú veľmi ťažké, mám kolegu totálneho introverta, tiež 40-tnik, tak by chcel frajerku, ale tiež to nevie. Pritom my dvaja ako dvaja introverti sa vieme porozprávať, on je aj vtipný, aj zábavný, ale vtipný a zábavný je k tomu, koho už pozná.
Musíš asi čakať, kým ťa niekto zbalí.