Ako sa zoznámiť v štyridsiatke?
Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢
@zvieratko31 este jedna otazka a varit vies? 😉🙂
@earlgrey uz si si vybrala? 🙂
@princkrason 😁 zase mi lezieš do kapusty? 🙂
@miskatucnakryska nemám pocit, že by to bol luxus, pre mňa by to bola hanba, 🙈 nepoznám takú dvojicu, väčšinou je to opačne
...krásna predstava, už si niekedy takého človeka objavila ?
@miskatucnakryska Ja mám zase opačnú skúsenosť, čo poznám mužov po 50tke, tak sú vážne rodinne založení, proste "z inej doby", ktorí chcú pomáhať, chcú sa podieľať na chodu domácnosti, vážia a rešpektujú ženu, chcú jej byť oporou a dať pocit bezpečia. Čo práve sa od väčšiny 40tníkov očakávať veľmi nedá...tí prechádzajú druhou pubertou 🤣
@milos81 áno a bola som spokojná .
@earlgrey to není moja skúsenosť, skúsenosť iných žien v okolí, starších žien, ako vidia mužov, uvedené ako príklad.
No v tomto veku už veľa možností nemáš... normálny sú zadaní a majú rodinu. Kto ostali, tie sú rozvedení s deckami, alebo žijú v mamahoteli, sú ťuk na hlavu, alebo hľadajú iba na krátku dobu. Tak veľa šťastia
@miskatucnakryska bola ? Už nie si ? Kde sa to zlomilo ?
@miskatucnakryska chápem..
Skuste pokec. Je tam riadna zoo... Ale je tam veľký výber mužov. Keď som tam bola prihlasena, tak som nestíhala odpisovať . Nevyzeram nejako extra, fotky bolí tiež obyčajne, malá som vtedy 48 rokov. Už tam nechodím lebo dva roky mám priateľa ktorého som objavila na pokeci 😊
@milos81 zobrala ho smrt, tam sa to zlomilo.
@princkrason jj a veľmi dobre 😜😉
@zvieratko31 😍 a čo dnes varime? 🙂
Tak na pokeci by som tiež neriskovala, ja som si tam síce našla manžela ale po rokoch to skončilo, sestra si tam našla tiež manžela a sú spolu stále. Ale tak ako všade je tam plno uchylov.
@princkrason kuracie sote s ryžou a ak stihnem, hrnčekový koláč 😉 (mám toho veeela, ešte kopu tašiek vybalovať po sťahovaní)
@zvieratko31 a kam to mam prist? 🙂
@princkrason ojej no máš to ďaleko 😁 som na Záhorí, hneď pri hranici s Moravou
@miskatucnakryska hmm, to je mi ľúto, prepáč...
@zvieratko31 jak daleko, na obed som tam , kebyze chcem 🙂
@princkrason to znie dobre 😉
@princkrason
@zvieratko31 no ako? Bol spoločný obed?😁
@rikarika obed bol , ale nie spolocny ☹🙂
@milos81 citujem "Je zvláštne, že muži väčšinou vždy akceptujú dieťa ženy z predošlého vzťahu, naopak to ale platí len zriedka kedy!"
Treba si uvedomiť, že ak má dieťa žena, stará sa oň ona sama a nečaká, že muž prevezme výchovu jej dieťaťa. Kdežto ak má dieťa chlap, väčšinou očakáva, že si našiel hlavne matku pre svoje dieťa, ktorá prevezme všetky povinnosti. A nehovor mi, že to tak nie je. Preto sa netreba čudovať, ak žena cukne.

@milos81 Si mladý, ženu ešte nájdeš. Hoci v 50tke 😁