icon

Ako sa zoznámiť v štyridsiatke?

26. sep 2024

Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢

zvieratko31
29. sep 2024

@rikarika ale kdeže, krasoň sa nedostavil a ja ešte stále nemám uvarené 🙈 varím si v podstate na pondelok a utorok do práce, preto som začala neskôr (nestíham 😁)

princkrason
29. sep 2024

@zvieratko31 vidis, zbytocne by som siel 🙂

niekto2hy
29. sep 2024

@zvieratko31 Nejake ,,dobre menu"? Napr. na 2dni mi stacia cestoviny - jeden den s balkanskym syrom+paradajky a druhy den bryndza + slanina... Kombinacii je vela...

zvieratko31
29. sep 2024

@princkrason tak to nebolo veľmi lichotivé teda 😜

zvieratko31
29. sep 2024

@niekto2hy popravde, cestoviny milujem (robím si len ryžové, výborné sú), ale už som ich prejedená, tak si musím dať chvíľu pauzu 🙂 rozmrazila som karé (myslela som, že sú to kuracie prsia 🙈), tak to bude také iné soté, ale snáď jedlé...

niekto2hy
29. sep 2024

@zvieratko31 Pokial sa tepelne upravi,tak isto to bude chutne.Mam rad pripravu takych jedal,kde nemusis vela casu stravit v kuchyni a vysledok vydrzi aspon na 2dni. 😎

milos81
29. sep 2024

@sashabb tak mi prosím povedz, ako sa taká žena stará o mužove dieťa v striedavke ? A tiež, ako sa prejavuje starostlivosť tejto ženy o 16 ročné mužove dieťa ?
Môžeš namietať, že si myslela menšie dieťa, vieš, som takto so synom už takmer 10 rokov, za ten čas som už zažil svoje a to čo tvrdíš je len plytká výhovorka. O môjho syna sa nikdy žiadna cudzia žena starať nemusela.

princkrason
29. sep 2024

@zvieratko31 nerob mi tu scenky 😉🙂

earlgrey
29. sep 2024

Ej ha, zvieratko tu má nápadníkov 😁 Hrkútate si tu pekne...

princkrason
29. sep 2024

@earlgrey nestihla navarit a vypisuje si tu , kaslem ja nato 😒🙂

earlgrey
29. sep 2024

@princkrason Ty máš ale smolu, asi nevieš zaujať 😁 dala ti súradnice, kde sa nachádza, už si tam mal dávno byť a pomôcť jej s varením 😉 neviem na čo čakáš, pokiaľ sa niekto ďalší primieša do tvojej kapusty?

princkrason
29. sep 2024

@earlgrey ja som proste taky jednoduchsi 👶

earlgrey
29. sep 2024

@princkrason V jednoduchosti je krása 😉

princkrason
29. sep 2024

@earlgrey a ti co si dnes navarila? 😉🙂

earlgrey
29. sep 2024

@princkrason Ja? Sviečkovú 😉 pre seba...a pre dieťa ryžu a kuracie prso, keďže moje dieťa omáčky neznáša 🙂 a ešte vývar samozrejme...upiekla som koláč...Máš na výber 😉

princkrason
29. sep 2024

@earlgrey kde mam tvoje suradnice? 😎🙂

earlgrey
29. sep 2024

@princkrason 😄 ja som ti už písala, že si ma máš nájsť...súradnice nedávam...ale bacha, už sa ti niekto iný mieša do kapusty, aby si znova nezmeškal 🤣

princkrason
29. sep 2024

@earlgrey čože ? a nech si leze, ja sviečkovu už nelubim🙂

earlgrey
29. sep 2024

@princkrason Rýchlo sa vzdávaš 😄

luccija
29. sep 2024

@sisska96 a rozvedení muži sú závada?Veď kolko mužov sa rozvedie kvôli žene

zvieratko31
30. sep 2024

@princkrason 😁😁😁 tiež by si asi nestíhal byť mnou, ale mňa čas netlačil, keďže to nemal byť obed na nedeli, ale po a ut 😉
@niekto2hy no bolo to moc dobré, naj mám jedlá, ktoré si sama vymyslím, urobila som to na sladko a s horčicou, aj koláč som stihla a to som skončila 22.30, čo malá ešte bedle doniesla a pridala mi robotu 🙈

niekto2hy
30. sep 2024

@zvieratko31 Aka si sikovna. 😎 Mas pravdu,huby neznesu odklad na spracovanie.

princkrason
30. sep 2024

@zvieratko31 ide po tebe 👍 @niekto2hy

earlgrey
30. sep 2024

@princkrason Nežiarli 😄 kto neskoro chodí, sám sebe škodí 😄

princkrason
30. sep 2024

@earlgrey ja Ti ho doprajem, ja mam velke srdce ❤🙂

earlgrey
30. sep 2024

@princkrason 😄 tak ďakujem 😉

princkrason
30. sep 2024

@earlgrey a kedy mate stretko? 😇🙂

rudko62
30. sep 2024

@princkrason kamo už je obsadená. 😂

earlgrey
30. sep 2024
liliana8
30. sep 2024

@top_manazerka A kde ste si boli sadnut-v bare, ci niekde, kde sa aj tancuje?