icon

Ako sa zoznámiť v štyridsiatke?

26. sep 2024

Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢

earlgrey
28. sep 2024

@milos81 Si mladý, ženu ešte nájdeš. Hoci v 50tke 😁

princkrason
28. sep 2024

@zvieratko31 este jedna otazka a varit vies? 😉🙂

princkrason
28. sep 2024

@earlgrey uz si si vybrala? 🙂

earlgrey
28. sep 2024

@princkrason 😁 zase mi lezieš do kapusty? 🙂

milos81
28. sep 2024

@miskatucnakryska nemám pocit, že by to bol luxus, pre mňa by to bola hanba, 🙈 nepoznám takú dvojicu, väčšinou je to opačne
...krásna predstava, už si niekedy takého človeka objavila ?

milos81
28. sep 2024

@earlgrey tak určiteee 😂🤦‍♂️

earlgrey
28. sep 2024

@miskatucnakryska Ja mám zase opačnú skúsenosť, čo poznám mužov po 50tke, tak sú vážne rodinne založení, proste "z inej doby", ktorí chcú pomáhať, chcú sa podieľať na chodu domácnosti, vážia a rešpektujú ženu, chcú jej byť oporou a dať pocit bezpečia. Čo práve sa od väčšiny 40tníkov očakávať veľmi nedá...tí prechádzajú druhou pubertou 🤣

miskatucnakryska
28. sep 2024

@milos81 áno a bola som spokojná .

miskatucnakryska
28. sep 2024

@earlgrey to není moja skúsenosť, skúsenosť iných žien v okolí, starších žien, ako vidia mužov, uvedené ako príklad.

sisska96
28. sep 2024

No v tomto veku už veľa možností nemáš... normálny sú zadaní a majú rodinu. Kto ostali, tie sú rozvedení s deckami, alebo žijú v mamahoteli, sú ťuk na hlavu, alebo hľadajú iba na krátku dobu. Tak veľa šťastia

milos81
28. sep 2024

@miskatucnakryska bola ? Už nie si ? Kde sa to zlomilo ?

earlgrey
28. sep 2024

@miskatucnakryska chápem..

milos81
28. sep 2024

@sisska96 si tak citlivá... 🙄 Je zvláštne, že muži väčšinou vždy akceptujú dieťa ženy z predošlého vzťahu, naopak to ale platí len zriedka kedy

priscilla07
28. sep 2024

Skuste pokec. Je tam riadna zoo... Ale je tam veľký výber mužov. Keď som tam bola prihlasena, tak som nestíhala odpisovať . Nevyzeram nejako extra, fotky bolí tiež obyčajne, malá som vtedy 48 rokov. Už tam nechodím lebo dva roky mám priateľa ktorého som objavila na pokeci 😊

miskatucnakryska
28. sep 2024

@milos81 zobrala ho smrt, tam sa to zlomilo.

zvieratko31
29. sep 2024

@princkrason jj a veľmi dobre 😜😉

princkrason
29. sep 2024

@zvieratko31 😍 a čo dnes varime? 🙂

shelby88
29. sep 2024

Tak na pokeci by som tiež neriskovala, ja som si tam síce našla manžela ale po rokoch to skončilo, sestra si tam našla tiež manžela a sú spolu stále. Ale tak ako všade je tam plno uchylov.

zvieratko31
29. sep 2024

@princkrason kuracie sote s ryžou a ak stihnem, hrnčekový koláč 😉 (mám toho veeela, ešte kopu tašiek vybalovať po sťahovaní)

rudko62
29. sep 2024

@milos81 presne ako píšeš. A keď sa dozvie žena že máš dieťa tak už nemá o teba záujem.

princkrason
29. sep 2024

@zvieratko31 a kam to mam prist? 🙂

zvieratko31
29. sep 2024

@princkrason ojej no máš to ďaleko 😁 som na Záhorí, hneď pri hranici s Moravou

milos81
29. sep 2024

@miskatucnakryska hmm, to je mi ľúto, prepáč...

milos81
29. sep 2024

@rudko62 áno, je to jedna z informácií, ktorá pôsobí ako repelent...

milos81
Autor odpoveď zmazal
princkrason
29. sep 2024

@zvieratko31 jak daleko, na obed som tam , kebyze chcem 🙂

zvieratko31
29. sep 2024

@princkrason to znie dobre 😉

rikarika
29. sep 2024

@princkrason
@zvieratko31 no ako? Bol spoločný obed?😁

princkrason
29. sep 2024

@rikarika obed bol , ale nie spolocny ☹🙂

sashabb
29. sep 2024

@milos81 citujem "Je zvláštne, že muži väčšinou vždy akceptujú dieťa ženy z predošlého vzťahu, naopak to ale platí len zriedka kedy!"
Treba si uvedomiť, že ak má dieťa žena, stará sa oň ona sama a nečaká, že muž prevezme výchovu jej dieťaťa. Kdežto ak má dieťa chlap, väčšinou očakáva, že si našiel hlavne matku pre svoje dieťa, ktorá prevezme všetky povinnosti. A nehovor mi, že to tak nie je. Preto sa netreba čudovať, ak žena cukne.