Ako sa zoznámiť v štyridsiatke?
Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢
tot uz zacina byt vazne , ked mu ukazujes kuchynu a kolac 😲🙂
@zvieratko31
@princkrason Pokiaľ mu neukazuje svoj koláč, je to ešte v poriadku a stále máš šancu 😃 ZABOJUJ!!!!
Ľudia, založte nejakú zoznamkovú diskusiu, tí, čo sa vás to týka. Začína to tu byť zaujímavé. Veď prečo by mali zostať ľudia single, keď sa chcú zoznámiť? Držím vám palce.
@earlgrey ja rad buchty a makove , hento nelubim 😉🙂
@princkrason Suché pre teba čo? 🤣
@earlgrey 😀
Napríklad aj tu... Ani by som nepovedala, že je tu toľko chlapov 😄
Píšeš, že v práci máš, len zopár mužov, ale buď mladých, alebo ženatých, moja otázka znie: Vadilo by ti mať mladého? Napríklad mne osobne by vôbec nevadilo, chodiť so ženou po 40-tke.
dievcata ja som skromny, ked budu buchty makove ja pridem 🏍
@princkrason pečené alebo parené? 😉
@earlgrey jedine pecene
@princkrason Síce nie sú to buchty, ale cesto rovnaké (ako na české buchty), plnené makom 🤣 môže byť, či aj to je suché?
@earlgrey presne takto som si to predstavoval
@princkrason 😄 správna odpoveď
@earlgrey to teraz pečieme?🤩
@princkrason Teraz teraz...😉 milujem makové buchty 😄 teda rožky
@earlgrey nuž ja si musím ísť kúpiť do obchodu tie Bratislavské rožky makové, keď si už robíme makový večer 😄
@earlgrey veď ho pozvi na rožteky a bude zábava 😉
@janickacrazy Budeme sa kŕmiť navzájom 😄
@princkrason Bež, nech stíhaš, potom naraz ochutnáme 🤣
@earlgrey ja mam teraz znemu planu , makove rozky musia pockat ☹🙂
@princkrason A ja som sa už pripravovala na virtuálnu romancu 🤣
ja som sa zoznamila na tinder ,a vo fitku musim povedat , ze mna nik neoslovil , ale zas kedze mam frajera , nenadviazujem ocny kontakt , prave naopak :D
@zvieratko31 Musim napisat,ze vyzera ,,chutne".😎 Sladke mam rad.🙂

@niekto2hy ooo ďakujem 😉 ani písať nestíham, tak potom... PS výborný je 😜