Ako sa zoznámiť v štyridsiatke?
Kde sa da zoznámiť v 40tke? Chodím aj medzi ľudí, na kurzy, do fitka, skúšam aj zoznamky, nejak to nejde. Som smutná, ze všetci majú svoje rodiny a ja som smutná a zdá sa mi, že to ani nemá zmysel žiť, keď to nemám s kým zdieľať. 😢
@princkrason Pokiaľ mu neukazuje svoj koláč, je to ešte v poriadku a stále máš šancu 😃 ZABOJUJ!!!!
Ľudia, založte nejakú zoznamkovú diskusiu, tí, čo sa vás to týka. Začína to tu byť zaujímavé. Veď prečo by mali zostať ľudia single, keď sa chcú zoznámiť? Držím vám palce.
Píšeš, že v práci máš, len zopár mužov, ale buď mladých, alebo ženatých, moja otázka znie: Vadilo by ti mať mladého? Napríklad mne osobne by vôbec nevadilo, chodiť so ženou po 40-tke.
@princkrason Síce nie sú to buchty, ale cesto rovnaké (ako na české buchty), plnené makom 🤣 môže byť, či aj to je suché?
@earlgrey nuž ja si musím ísť kúpiť do obchodu tie Bratislavské rožky makové, keď si už robíme makový večer 😄
ja som sa zoznamila na tinder ,a vo fitku musim povedat , ze mna nik neoslovil , ale zas kedze mam frajera , nenadviazujem ocny kontakt , prave naopak :D

@niekto2hy ooo ďakujem 😉 ani písať nestíham, tak potom... PS výborný je 😜