Ako slušne niekoho poslať do zadku?
Už mi to ide hore krkom, jedna osoba si nikdy pri spoločnom stole neodpustí poznámku, že nalej veď si čašníčka, alebo ona to odnesie veď je čašníčka a ja tam behám ako sprostá a obsluhujem ľudí. S tým by nebol problém, ale s tou sprostou poznámkou veď si čašníčka. A? Nedá sa povedať hej Janka prosím ťa naleješ chlapom ? Janka vezmeš taniere? NIE! Stále tá sprostá poznámka. Keby bol niekto za stolom smetiar, tak mu povie aby odpratal smeti zo stola veď je smetiar? Robí to pred cudzími ľuďmi, ako ju slušne poslať do teplých krajín?
Jaaaaj tak svekruša. ... Dobrý nápad je s tým predložením účtu. Ze ved si čašníčka. Ona musí byť ozaj nadpriemerne inteligentná keď sa takto správa. BTW priateľ by mal v tomto zasiahnuť a upratať ju.
Čo je to za priateľa, ktorý sa nevie zastať svojej priateľky? Čo sa nebodaj mamy bojí? Nech jej rovno povie, že si neželá, aby sa k tebe takto správala. Pani učiteľky, drzé paničky. Česť výnimkám.
problem je tvoja absencia asertivity.
takze ries seba, nie inych.
ju normalne odpalkuj tym, ze jej poznamku povazujes za trapne a ne smiesne, teraz si tu host.
co si nesvojpravna ?
Nemám rada konflikty. Preto jej neviem odpovedať a pýtam sa tu vás, ako by ste jej na to odpovedali
Ani ja nemám rada konflikty, ale toto je už moc.
Ak nemáš rada konflikty tak s takou svokrou to budeš mať ťažké. A ona velmi lahké.
No toto... Kto by to bol povedal, že aj učiteľky vedia šikanovať.
Svokra, nesvokra, odpapulovala by som jej.
A na to pizda nemam slov, by to este raz zopakovala, by som sa postavila a odisla. A ak by mi na to moj priatel povedal, ze som nedajboze sa ja zle zachovala, letel by aj on.
Ono si povies, ze respekt a mozno hlupost, ale presne tieto malickosti ukazuju vztah. Ci si ta vazi a ci si ta vie zastat.
Normalne by som povedala, ze nemam prave sluzbu :D
Ja by som povedala ze som čašníčkou tam kde mi platia, aj vy mi zaplatíte?
Alebo potom dat ochutnať vlastnú medicínu ako písali baby vyššie.
Ale súhlasím s tým ze raz by ma niekto tak nazval, nestretavala by som sa s takým človekom, či to priateľ chápe alebo nie.
Nemas asertivitu, co by casnicka mat mala.
Nemas hrdost, co by si ako zena mat mala.
Cim je ten frajer taky uzasny, ze si nechas po sebe slapat a ako taka pizda este aj u nich na navsteve umyjes tanier?
Panko si nasiel lahku obet, vozit sa po tebe budu obaja
Povedala by som jej ze Asi pochytila pani ucitelka od skolkarou zle chovanie ked nevie co je slusnost, ze je uplne zakladna vec, ked chce aby Niekto nieco pre nu urobil tak staci poprosit. Prosim ta nalejes im ? Prosim ta odnesies to? aj casnicku v praci tak oslovujem. Nie to este cloveka ktory nie je v praci a je to Moj host . Co sme v tretej cenovej? Mà uroven krčmoveho pobudu. A tvoj priatel jej blb ze to “ Musis “ tolerovat . Nie nemusis. By som k nej nesla nech si ide Sam a nech si naleje odnesie on je tam doma.
Vlastne verim ze tie deti sa vedia lepsie chovat . Co ich moze taky grobian ucit ? Oznamuje ti ze si “ len “ čašnička Preto to robi jej syn princ Krason si zasluzi nieco viac . Si si ista ze takychto ludi chces do rodiny? Jej syn je inak v poriadku? Mne to nepride od neho ok.
Po precitani dalsich tvojich komentarov nechapem, preco sa s danou osobou este stretavas. Ved to je cista ♦️
Tak tej osobe dones niekedy deti na postrazenie, že dik, super, ze si učiteľka v MS
Su zeny ktore si zvyknu na taku svokru (ako ti povedal priatel) a potom su zeny ktore ju poslu do zadku a nezvyknu si. V tomto pripade slusne niekoho poslat niekam nepomoze, ona s tym neprestane.
Čo ma nevestu tak je v rodine už 13 rokov a nič sa nezmenilo. Ona tiež drží ústa ako ja. S ňou má zase problém, že je tučná. (Nie je )
@sasanka605 prestala by keby ju jej syn stopol. Moja svokra si pred mojim muzom netrufla mat blbe reci on by ju hnet stopol .. az casom mi docvaklo ze vzdy ma niecim vytacala ked somnou bola sama. Ked som snou soferovala sto krat som ju prosila nech nediriguje nekomentuje ze mi tym robi nervy ., a stacilo ked jej raz povedal jej syn nech to nerobi a prestala.
Problem nie je ani tak “ svokra “ ale jej synovia ze dovolia aby ich partnerky ponižovala . Nevesta aj keby bola tucna ona jej to nema co davat pocitit . A spravny chlap si mà chranit ženu. A upratat mamicku ked prekracuje hranice slusnosti.
Povedala by som s usmevom svokre aj muzovi "....jaaaaaj to dobra pripomienka, neuvedomila som si ze mam po sichte" ... a uz by som neodniesla ani po sebe 😁
A prečo tam beháš ako sprostá? Veď nie si v práci 🤷♀️
@aandrea9 som naučená, že keď som na návšteve pomáham. Hlavne keď viem, že s tým mali starosti tak odoracem, umyjem riad vždy to robím nie len u nich.
@simona20201309 tak toto nemá chybu😂👌
Si vychovana a takí ľudia to majú v živote ťažšie. Veď jej povedz, že si síce čašníčka ale nie si v práci. To je myslim slušne do prdeleposielajuce. Stoličku načo zasuvas za niekoho iného? To je obrázok jej, nie tvoj. A ľudia, ktorí niekoho pozvú na obed, musia rátať s tým, že potom treba aj upratať. Nie si slúžka a váž si samu seba inak s tebou budú zametat cely zivot. Ty keď pozves na obed, uprace niekto iný? Pochybujem.
Ty si nesvojprávna, že sa nevieš brániť??? A ešte otázka...si taká zúfalá, že chodíš s takým debilom???
A takato harpia sa stara o deticky v skolke?! Co ich nauci??... radsej ani nepomysliet.
Vies co, uprimne by som sa vy.rala na svokru. Ked sa takto sprava aj ku dalsej neveste, je to zle a nezmeni sa to. Obidve ste pre nu menejcenne a ja by som v takej rodine nebola. Horsie je, ze taketo chovanie povazuju jej synovia za normalne. Ty ani nevies ako ich vychovavala,ake vzorce spravania maju v sebe. Ponizovat zeny? Fuuha. Takze ja by som seriozne vazne komunikovala s priatelom a jasne mu povedala,ze ak sa ma nabuduce nenzastane, tak koncime.
Si predstav ze mas deti a svokra ti ich bude deptat,ze nema pekne vlasy,nohy, nos...toto by som svojmu dietatu NIKDY neurobila
Okľukou ti dáva najavo,že nie si pre jeho syna dosť dobrá a želala by si niečo viac ..pohŕda tebou .Inak nie je dobré znamenie,že priateľovi to nevadí,mal by sa ťa zastať.Možno je jej tŕňom v oku,že máš len učňovku.Či máš maturitu?.Tak jej to pripomeň..Inak ja nedelim ľudí podľa školy.V našom baraku tiež sa na schôdzi oslovujú pán inžinier,pani doktorka..Ja mám dosť..Svokra vyrába trpasy..Ak sa raz vydáš,budeš mať peklo..A inak je smutné,že si neváži,že umyvas riady..Ja toto na návštevách a ani u frajeroch som to nerobila..Takže svokra je mimóza trošku 🙂 Budeš to mať veselé..Good luck..No a čo by som jej povedala - Máte nejaký problém? No sem s ním.. 🙂
@timing 100% súhlas

Pizda by k nej už na návštevu neprišla a keď sa to frajerovi zdá okej môže sa k nej vrátiť.