Ako uzemniť drzú mladú kolegyňu?
Ahojte. Pomôžte mi uzemniť mladšiu kolegyňu! Tie dnešné mladé žaby nemajú žiadnu úctu voči starším osobám. Mám 44 rokov, kolegyňa 28. Minulý utorok na mňa vyštekla. Žaba jedna precitlivená. Dohadovali sme čas a miesto vianočného večierku. Ona je dosť divná v poslednom čase. Ja som navrhla miesto viac na úrovni. Ona navrhla totálny prepadák kde je nuda. Nemôžeme trošku žiť? Tancovať? Samozrejme v srande som jej povedala aby do toho nemudrovala pretože sa do toho nerozumie. Nikam nechodí tak ako môže poznať??? A mladá mi hovorí: nemusím všetkému rozumieť stačí že rozumieš všetkému ty......
Neviem kam smeruje dnešná generácia ale trošku úcty......Ja som prostoreká čo mám na srdci to poviem tieto precitlivené osoby robia iba okolo seba halóóóó
Ved ale to ti velmi dobre odpovedala. A ani to nie je taka mlada zaba, zase. Nehraj sa na dolezitu ved mas 44 nie 75🙈vsak trochu argumentuj preco si myslis, ze tvoj vyber je lepsi. Aj tak je Vas tam viac, tak hlasujte.
@mamamasama keby si vedela koľko takýchto bosoriek som stretla, najhoršia možná varianta
Neverim, ze toto niekto mysli vazne, zase len trollicek pacholicek.
Ja som si nič nevymyslela nehovorím že som stará ale mám viac skúseností a neviem ako mám vysvetliť že to nebolo myslené zle iba som povedala pravdu. To je celé.....
V práci je jedno kto aký je starý,tam jediné ,že niekto je skúsenejší alebo nadriadeny,ak ste riešili večierok každý si môže povedať kde chce ísť
A my ti tu hovoríme pravdu že si bosorka
Mám takmer 50, nikdy by som si na mladú kolegyňu nedovolila povedať "mladá žaba"
Ak očakávam úctu. musím ju mať tiež.
O meste večierku rozhodujete vy dve? Veď sa spýtajte aj ostatných a uvidíš kto má pravdu
a ona ti to len vrátila. Tiež povedala pravdu.
Prostorekost nieje dar a obhajoba, som prostoreka a hotovo. Je to ,,prekliatie,, a tvoja uloha strážiť si ústa.
Čo na srdci to na jazyku...niekdy od takých ľudí bocim. Slovom vieš veľmi ublížiť.
Ja skôr rozmyslam kým niečo poviem či to má momentálne zmysel, či to pomôže, či to neurobí zle...veľa rozmýšľam..a poviem trefnu vec.
Ty si cisty trol, vsakze?
@patka06 chcela som sa zabaviť. Veď to všetci potrebujeme. Myslela som zo srandy tú pravdivu poznámku. Ja som skôr úprimná ako ostatné ktoré čušia a len sa priklonia k väčšine ..
Ty si teda kus mindze neprijemnej… bez ohladu na to, ci si vymyslena alebo skutocna - cesi maju na take ako ty krasne pomenovanie 😃 “napresdrzku”
A ze zabavit sa? Tvoji kolegovia sa najlepsie zabavia bez teba 😂
Myslím, že zabaviť sa dá kdekoľvek, kde je dobrá partia.
28 rokov je dosť vysoký vek na rozhodovanie. Mala by si ju rešpektovať.Podla mna ti dosť trefne odpovedala 🤔
Inak ak niekto sa bráni tym že ,,čo na srdci to na jazyku,, pre mňa je to jednoducho človek bez schopnosti ovládať svoje emócie.
Na “nemudruj, nerozumieš sa” nie je nič vtipné akože sranda a dokonca ani pravdivé, keďže v tom čo riešite neexistuje iba jeden správy pohľad na vec, teda je to iba tvoj subjektívny názor a ešte aj nepríjemne vyjadrený
ty si dobre sprostá,s tebou by som robiť nechcela
Som vo veku tej "mladej žaby" aj mňa učili k úcte,ale zo skúseností hovorím že úctu si niekto nevyslúži vekom ale svojím správaním. A ešte máš 44rokov a píšeš o nej ako keby si mala okolo 60rokov. 28 a 44 nemá od seba tak ďaleko.
To je práve tá generácia, ktorú učili k úcte len za to, ze je niekto starý. Väčšina starých ľudí si až príliš dovoľuje k mladším a žiadnu úctu k nim nemajú. Podľa mňa si treba vážiť rovnako každého v každom veku, a určite nie na základe veku, ale na základe toho ako sa správa k ľuďom a aj k zvieratám.
@personality nedavno to presne hovorila jedna psychologicka - respekt a uctu mozem.mat len voci tomu, kto ju ma voci mne.
@personality dnes som v buse zažila jednu babku, všimla som si ju lebo zdrbala 2 študentov že jedna jej stúpila na nohu a druhý jej udrel kolenom niekam. reku bože stará ježibaba, veď sa jej ospravedlnili. ale len potrebovala s niekym rozprávať - lebo po zdrbaní s nimi hneď začala rozvíjať konverźaciu, kde študujú, prečo nastúpili tam kde nastúpili atď a nakoniec im popriala aby sa im v škole darilo…
len ti vrátila čo si jej ty dala...
… že minuly utorok 🫣 dufam že kolegyňa Ťa “uzemní” aj do budúcna presne tak, ako si zaslúžiš. 44 ročná a tak drzá … trápne mi je za Teba. Nemala by si v tom veku už radšej doma štrikovať, ako chodiť “sa zabávať” …
To, že ti kolegyňa nerozprava,kam chodi žiť, neznamena, ze nikam nechodi a nemá pravo na názor,kde bude vianočné vecierok.. a v 44 sa povazovat za staršiu osobu hodnu ucty plnu skusenosti mi odpalilo dekel. Boh mi pomahaj mat tento názor o 4 roky😅🤣🤣 ja by som tiež inak nešla s kolegamu ani 'zit' ani tancovat, každý sa tam ozerie a strapni a niekto s niekym, s kým by nemal vyspi a katastrofa na ntu.. radšej normálna restika a o deviatej domov..
Si po sebe prečítaj svoj príspevok a svoje vyjadrovanie na adresu kolegyne a mladých ľudí. Máš 44 a nie 60. Či jej závidíš mladosť, krásu? Prečo by aj ona nemohla vyjadriť svoj názor? Lebo len ty si všade bola a všetko vieš najlepšie, zožrala si všetku múdrosť sveta. Pekná som, múdra som, aj variť viem a len ja mám pravdu. Ty s ňou žiješ v jednej domácnosti? Či ste tak super kamošky, že ti vraví čo robí 24 hodin denne 28 rokov? Máš tu xy komentárov, že problém je v tebe, ale ty si ideš svoje. Ty máš pravdu a koniec. Uzemniť potrebuješ ty, múdra, zakomplexovaná ježibaba, ktorá všade bola a všetko vie.
Verím že kolegyňa uprace teba ty "stará" žaba 🐸🤗
Trol jak vyšitý
No vieš aké si požičala také sa ti vrátilo... Si si zaslúžila za to aká si prostoreká 😂😂 sa na tebe inak riadne smejem tak ty si len prostoreká a keď je iný tiež rovnaký to je už drzé 🤦😂 vieš čo tak ti treba

Ja dúfam, že toto je iba čistá provokácia… a vlastne ak aj nie, tak škoda slov, lebo keď si niekto nechce upratať pred vlastným prahom, tak je čokoľvek ako hrach o stenu hádzať… a len tak mimo, vianočný večierok na verejnom mieste kde to žije a tancuje sa? 😅 iba mne to nesedí k tomuto druhu party?