icon

Ako uzemniť drzú mladú kolegyňu?

19. nov 2024

Ahojte. Pomôžte mi uzemniť mladšiu kolegyňu! Tie dnešné mladé žaby nemajú žiadnu úctu voči starším osobám. Mám 44 rokov, kolegyňa 28. Minulý utorok na mňa vyštekla. Žaba jedna precitlivená. Dohadovali sme čas a miesto vianočného večierku. Ona je dosť divná v poslednom čase. Ja som navrhla miesto viac na úrovni. Ona navrhla totálny prepadák kde je nuda. Nemôžeme trošku žiť? Tancovať? Samozrejme v srande som jej povedala aby do toho nemudrovala pretože sa do toho nerozumie. Nikam nechodí tak ako môže poznať??? A mladá mi hovorí: nemusím všetkému rozumieť stačí že rozumieš všetkému ty......
Neviem kam smeruje dnešná generácia ale trošku úcty......Ja som prostoreká čo mám na srdci to poviem tieto precitlivené osoby robia iba okolo seba halóóóó

lindous
19. nov 2024

Ja dúfam, že toto je iba čistá provokácia… a vlastne ak aj nie, tak škoda slov, lebo keď si niekto nechce upratať pred vlastným prahom, tak je čokoľvek ako hrach o stenu hádzať… a len tak mimo, vianočný večierok na verejnom mieste kde to žije a tancuje sa? 😅 iba mne to nesedí k tomuto druhu party?

mofa
19. nov 2024

Ved ale to ti velmi dobre odpovedala. A ani to nie je taka mlada zaba, zase. Nehraj sa na dolezitu ved mas 44 nie 75🙈vsak trochu argumentuj preco si myslis, ze tvoj vyber je lepsi. Aj tak je Vas tam viac, tak hlasujte.

leniz
19. nov 2024

@mamamasama keby si vedela koľko takýchto bosoriek som stretla, najhoršia možná varianta

dskjhfdlkdjhl
19. nov 2024

Neverim, ze toto niekto mysli vazne, zase len trollicek pacholicek.

autor
19. nov 2024

Ja som si nič nevymyslela nehovorím že som stará ale mám viac skúseností a neviem ako mám vysvetliť že to nebolo myslené zle iba som povedala pravdu. To je celé.....

minenkak
19. nov 2024

V práci je jedno kto aký je starý,tam jediné ,že niekto je skúsenejší alebo nadriadeny,ak ste riešili večierok každý si môže povedať kde chce ísť

gleep1
19. nov 2024

A my ti tu hovoríme pravdu že si bosorka

patka06
19. nov 2024

Mám takmer 50, nikdy by som si na mladú kolegyňu nedovolila povedať "mladá žaba"
Ak očakávam úctu. musím ju mať tiež.
O meste večierku rozhodujete vy dve? Veď sa spýtajte aj ostatných a uvidíš kto má pravdu

10zabka
19. nov 2024

a ona ti to len vrátila. Tiež povedala pravdu.

elisebah91
19. nov 2024

Prostorekost nieje dar a obhajoba, som prostoreka a hotovo. Je to ,,prekliatie,, a tvoja uloha strážiť si ústa.
Čo na srdci to na jazyku...niekdy od takých ľudí bocim. Slovom vieš veľmi ublížiť.
Ja skôr rozmyslam kým niečo poviem či to má momentálne zmysel, či to pomôže, či to neurobí zle...veľa rozmýšľam..a poviem trefnu vec.

victoriab
19. nov 2024

Ty si cisty trol, vsakze?

autor
19. nov 2024

@patka06 chcela som sa zabaviť. Veď to všetci potrebujeme. Myslela som zo srandy tú pravdivu poznámku. Ja som skôr úprimná ako ostatné ktoré čušia a len sa priklonia k väčšine ..

sissy27
19. nov 2024

Ty si teda kus mindze neprijemnej… bez ohladu na to, ci si vymyslena alebo skutocna - cesi maju na take ako ty krasne pomenovanie 😃 “napresdrzku”
A ze zabavit sa? Tvoji kolegovia sa najlepsie zabavia bez teba 😂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
patka06
19. nov 2024

Myslím, že zabaviť sa dá kdekoľvek, kde je dobrá partia.

monicazbb
19. nov 2024

@reanda tiež ma toto zarazilo, ja ešte nechcem byť staršia osoba 🥹

monicazbb
19. nov 2024

28 rokov je dosť vysoký vek na rozhodovanie. Mala by si ju rešpektovať.Podla mna ti dosť trefne odpovedala 🤔
Inak ak niekto sa bráni tym že ,,čo na srdci to na jazyku,, pre mňa je to jednoducho človek bez schopnosti ovládať svoje emócie.

lindous
19. nov 2024

Na “nemudruj, nerozumieš sa” nie je nič vtipné akože sranda a dokonca ani pravdivé, keďže v tom čo riešite neexistuje iba jeden správy pohľad na vec, teda je to iba tvoj subjektívny názor a ešte aj nepríjemne vyjadrený

rozculena
19. nov 2024

ty si dobre sprostá,s tebou by som robiť nechcela

gabikaa96
19. nov 2024

Som vo veku tej "mladej žaby" aj mňa učili k úcte,ale zo skúseností hovorím že úctu si niekto nevyslúži vekom ale svojím správaním. A ešte máš 44rokov a píšeš o nej ako keby si mala okolo 60rokov. 28 a 44 nemá od seba tak ďaleko.

personality
19. nov 2024

To je práve tá generácia, ktorú učili k úcte len za to, ze je niekto starý. Väčšina starých ľudí si až príliš dovoľuje k mladším a žiadnu úctu k nim nemajú. Podľa mňa si treba vážiť rovnako každého v každom veku, a určite nie na základe veku, ale na základe toho ako sa správa k ľuďom a aj k zvieratám.

victoriab
19. nov 2024

@personality nedavno to presne hovorila jedna psychologicka - respekt a uctu mozem.mat len voci tomu, kto ju ma voci mne.

biba_18
19. nov 2024

@personality dnes som v buse zažila jednu babku, všimla som si ju lebo zdrbala 2 študentov že jedna jej stúpila na nohu a druhý jej udrel kolenom niekam. reku bože stará ježibaba, veď sa jej ospravedlnili. ale len potrebovala s niekym rozprávať - lebo po zdrbaní s nimi hneď začala rozvíjať konverźaciu, kde študujú, prečo nastúpili tam kde nastúpili atď a nakoniec im popriala aby sa im v škole darilo…

deti95060810
19. nov 2024

len ti vrátila čo si jej ty dala...

hellionka
19. nov 2024

… že minuly utorok 🫣 dufam že kolegyňa Ťa “uzemní” aj do budúcna presne tak, ako si zaslúžiš. 44 ročná a tak drzá … trápne mi je za Teba. Nemala by si v tom veku už radšej doma štrikovať, ako chodiť “sa zabávať” …

anjelicek26
19. nov 2024

To, že ti kolegyňa nerozprava,kam chodi žiť, neznamena, ze nikam nechodi a nemá pravo na názor,kde bude vianočné vecierok.. a v 44 sa povazovat za staršiu osobu hodnu ucty plnu skusenosti mi odpalilo dekel. Boh mi pomahaj mat tento názor o 4 roky😅🤣🤣 ja by som tiež inak nešla s kolegamu ani 'zit' ani tancovat, každý sa tam ozerie a strapni a niekto s niekym, s kým by nemal vyspi a katastrofa na ntu.. radšej normálna restika a o deviatej domov..

lalenka33
19. nov 2024

Si po sebe prečítaj svoj príspevok a svoje vyjadrovanie na adresu kolegyne a mladých ľudí. Máš 44 a nie 60. Či jej závidíš mladosť, krásu? Prečo by aj ona nemohla vyjadriť svoj názor? Lebo len ty si všade bola a všetko vieš najlepšie, zožrala si všetku múdrosť sveta. Pekná som, múdra som, aj variť viem a len ja mám pravdu. Ty s ňou žiješ v jednej domácnosti? Či ste tak super kamošky, že ti vraví čo robí 24 hodin denne 28 rokov? Máš tu xy komentárov, že problém je v tebe, ale ty si ideš svoje. Ty máš pravdu a koniec. Uzemniť potrebuješ ty, múdra, zakomplexovaná ježibaba, ktorá všade bola a všetko vie.

miska1997
19. nov 2024

Verím že kolegyňa uprace teba ty "stará" žaba 🐸🤗

januska12323
19. nov 2024

Trol jak vyšitý

angeli121212
20. nov 2024

No vieš aké si požičala také sa ti vrátilo... Si si zaslúžila za to aká si prostoreká 😂😂 sa na tebe inak riadne smejem tak ty si len prostoreká a keď je iný tiež rovnaký to je už drzé 🤦😂 vieš čo tak ti treba