icon

Ako vnímať partnerovu reakciu na upratovanie?

vikiii32
29. jan 2025

Ahojte. Priateľ mi včera povedal keď som zametala a umývala riad, že ho vzrušuje keď upratujem. Zostala som v šoku. Ako by ste reagovali? Brali by ste to v dobrom ako kompliment alebo v zlom ako urážku? Vopred ďakujem

Strana
z2
stanulienkat
29. jan 2025

Podla mna je hnily prilozit ruku k dielu a teraz ocakava, ze po komplimente to budes upratovat stale len sama.😁

petracandle
29. jan 2025

@vikiii32 no tak buď si mala na sebe leginy/obtiahnuté tepláky a do toho predklon (čo by 99% chlapov považovalo za sexi ak nemáš 150 kíl) alebo je to len prefíkaný ťah ako ťa prinútiť viac upratovať 🤣

basska_b
29. jan 2025

@dankabg Mne sa zda, ze zeny, ale je tam aj daky chlap, aby dal na tu zenu pozor. Moj muz si robi srandu, ze ci by mal dakto zaujem o nahe muzske upratovanie, ze by sa to otocilo - ze by prisla na dohodnutu adresu tiez zena s muzom a muz by sa vyzliekol a zena by si sadla na gauc, ze dava na neho pozor 😅

earlgrey
29. jan 2025

@enmery Tak toto je moja vysnívaná práca 🤣

michal_dr
29. jan 2025

@vikiii32

Ďakujem za odpoveď... 😉

Ako brat partnerovu reakciu...

Poviem to úprimne sám za seba...
Som taký istý ako tvoj partner v tomto🙄😉, myslel to určite v dobrom a nemaj z toho zlý pocit, ci urážku alebo výsmech z prace ktorú si robila...

Neviem ti povedať prečo, ale mna taktiež moja ex vzrušovala, keď som sedel v obyvačke na sedačke a cez dvere som ju videl ako stojí pri kuchynskej linke, chrbtom otočená ku mne. Nič sexi oblečené nemala, ziadne legíny..., staršie veľke xxl tričko a tepláky (domáce ležérne). Neviem vysvetliť dôvod, ale vzdy ma vzrušila pri pohľade na jej zadok 🙄... natoľko, ze som prisiel za nou, objal ju zo zadu a pobozkal na krk... Alebo keď dávala veci do pračky 🙄 Žial, vzdy mala komentare .. "Prečo, prave teraz keď niečo robím, som spotená..." 🤦🤦🤦

No lebo, vzrušenie funguje na povel 🎺 a to, že je spotená je ten najmenší problém, keď mám chuť na sex s ňou, bo by bola tak či tak 🙄... a potom sa sťažovala, že som nemal záujem 🤦. Žena... 🙄🤣

Prikláňam sa k @ronie338 a @earlgrey, ano, je to tak ako píšu v príspevkoch 👌😉 a je to krásne, ked je sex spontanny bez plánovania... a obaja si ho vedia spontanne vychutnať 😉

Ber to v dobrom a keď je chuť, treba si sex užiť... všetko v živote počká, varenie, upratovanie.. momenty sa totiž nikdy nevrátia 😉

Ehm, len pozor ak varíš polievku v tlakovom hrnci...
"to nendopadne dobre"... 😉

viestta
29. jan 2025

@michal_dr fasa, ty si si lezkal na gauci ona varila a este si bol naondeny, ked ta odmietla, lebo by jej prihorela zaprazka. Vies aky sexi je chlap, ktory vari, zehli upratuje? Presne rovnako ako zena pri vareni, upratovani, zehleni... Na gaucovom povalacovi zvycajne nic vzrusive nie je.

amazonka13
29. jan 2025

😎 Vikiii, ja by som mu kompliment vrátila asi takto : Milačku ..., tak veľmi by som si priala byť niekedy vzrušená aj ja, nemohol by si niekedy upratovať ty 😂 ?

dankabg
29. jan 2025

@michal_dr no bolo ti to treba? A taký pekný dlhý komentár si si pripravil 😂

enmery
29. jan 2025

@earlgrey Nevidím prekážky to zrealizovať😎pozveš nás aspoň s krasoňom do fajnovej reštiky. Aj s Karolínkou/zabudla som jej presný nick/.😁

earlgrey
29. jan 2025

@enmery s @princkrason - ňom? Čosiii, on nepriletí ani kebyže mu buchtu ponúknem 😃 tak sa tej diaľky bojí 😀
ale dáme si dámsku jazdu s @karolinakr ... všetky tri pri sporáku ... už nejaký sused sa snáď nad nami zľutuje 🤣

enmery
29. jan 2025

@earlgrey Ja prídem hocikam. To je môj zivot-nevidím prekážky, len príležitosti🤪😎

karolinakr
29. jan 2025

človek môže byt nadržaný nonstop, nepotrebuje na to špeciálnu príležitosť

earlgrey
29. jan 2025

@enmery Tak ťa čakám 😉

princkrason
29. jan 2025

@earlgrey
@karolinakr
@enmery čo tu kuchtite?😱😄

michal_dr
29. jan 2025

@viestta
...neviem ako tvoj partner, ale ja som bol mojej ex vždy v tomto ústretový. Po tom ako sme spolu nakupili a priniesol domov nákup, vzdy som sa spytal s cim mozem pomôcť. Rozkrajat mäso, ocistit zeleninu a všetko čo si povedala. Nikdy som nepovedal, nepomôžem, jedlo varila i pre mňa 😉 Kuchyňa bola jej královstvo v ktorom mala systém a mal som tam zakaz vstupu. Tak isto upratovanie a ukladanie bielizne. Jednoducho su veci v ktorych ma zena system a nedovoli do toho zasahovať.

Neviem ako to funguje/nefunguje v tvojom vzťahu s partnerom, ale asi nič moc keď si ma hned zaškatulkovala hoc nič o mne ne vieš... 😉 Podla seba sudim teba 😉 Akeho partnera si so do vzťahu vybrala, zial za to ja nemôžem...

michal_dr
29. jan 2025

@dankabg

...čo mi bolo treba..? 🙂 Mysliš ten "hejt" od @viestta ..?

Je mi ukradnuta.. 😉
Nepozná, súdi... jej charakter hovori za všetko... 😉

fantaghiro21
29. jan 2025

Neviem,či sa správne vyjadrím.a či neskomolim 2 nedávne diskusie,ale ak má pamäť neklame,bola tu diskusia a problém, keď muž upratoval, a sex ho nudil- že je sex len pre pubertiakov,či akosi sa to vyjadril?
Ja vám neviem ženy ...
Samozrejme,že ťa rovnováha, dopĺňanie,pomáhanie si by malo byt ale to nikde autorka nepísala,že medzi nimi nie je.....bolo by fajn niekedy nedomyslat....

Fakt vsekto závisí od situácie ...
Dalo sa z toho vyťažiť tak veľa...ak by zapracovala predstavivost ,trochu chlapa utrapit,zvádzať ..(Samozrejme treba prispôsobiť okolnostiam, detom-ak sú vo vzťahu...)
No....ja teda vám neviem.
Muz pomáha,zametá s metlou,zle je
Muž nepomáha a je na gauči,zle je...

viestta
29. jan 2025

@michal_dr nuz neviem ako ale ked uz je ex, tak asi tej ustretovosti bolo malo. Alebo privela?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
dankabg
30. jan 2025

@michal_dr ale ale si na ňu veľmi prísny.

danica2711
30. jan 2025

@vikiii32 Bože, no tak si sa mu páčila, akurát dostal chuť... neviem, čo na tom potrebuješ analyzovať, o šoku už ani nehovoriac...

romino
30. jan 2025

Predpokladam ze si prave nieco lestila, ze ? 😏

Strana
z2