Ako vyzerá starý mládenec?
ako podla vas, vyzera "bezny", alebo nejaky "vzor" stareho mladenca napr. 40 rocny.. Vedeli by ste opisat Ako si predstavujete po vsetkych strankach, chlapa, muza, ktory proste nikdy nebol zenaty, nema deti. Je nieco take, ze idete po meste a vidite chlapa a hned si povetiete, toto je ten.. Aky je podla vas vyzorm a chovanim, zivotnym stylom, ci vlastnostami. Viete si takeho vybavit a opisat?
@anonym_b6d6f1 jednoducho 🙂 ze ho vytiahne, any sa neobjavil na Koniku ako zly tato 🙂
@anonym_autor ale akonahle ho da dnu, uz je to penetracia. Je to akt, ktory je sucastou kopulacie. Je to doslova vniknutie. Nemoze ho vytiahnut, ked nevnikol. A cele toto sa nazyva kopulacia s tymi cavikami okolo toho. Cize ak si sa chcel opytat, ci moze stary mladenec byt aj niekto, kto ma sexualny zivot - ano moze. Lebo je to clovek, ktory nie je zenaty a ani to neplanuje. Moze mat aj vztah, aj dlhodoby vztah.
som starý mládenec a žijem sám vo vlastnom byte. Moja partnerka je stará dievka a tiež žije sama vo vlastnom byte. Stretávame sa denne buď u mňa, alebo u nej, spoločné víkendy, dovolenky, voľný čas...😉
starý mládenec vacsinou vyzera lepsie ako ženatý muž
Pre mňa je starý mládenec alebo stará dievka tá osoba, ktorá má v ppppp opačné pohlavie a vie si vystačiť aj sama.
Skrachovancov považujem za skrachovancov, to je iná kategoria.
@anonym_9c15c6 presne takto to máme aj my a je to super, že? Sme spolu, aj nie sme spolu. Máme kopec času pre seba, ale aj osamote so svojimi priateľmi apd. A nepotrebujeme k tomu žiadne papiere...
@anonym_9c15c6 presne takto to máme aj my a je to super, že? Sme spolu, aj nie sme spolu. Máme kopec času pre seba, ale aj osamote so svojimi priateľmi apd. A nepotrebujeme k tomu žiadne papiere...
@anonym_b6d6f1 presne tak, má to veľa výhod.
@anonym_b6d6f1 presne tak, má to veľa výhod.
@anonym_9c15c6 naco ste potom akoze spolu teda nie ste spolu hah
@sevrin toto neni stary mladenec. To je mozno na papieri slobodny chlap, ale s niekolkymi milenkami. Stary mladenec je vacsinou zanedbany pupkaty mastnak, ktory zije od vyplaty k vyplate a sex so zenou nikdy nemal.
@sevrin toto neni stary mladenec. To je mozno na papieri slobodny chlap, ale s niekolkymi milenkami. Stary mladenec je vacsinou zanedbany pupkaty mastnak, ktory zije od vyplaty k vyplate a sex so zenou nikdy nemal.
@anonym_652aec nie je to pravda. Je to skrachovanec, čo nie je schopný žiadneho vzťahu. Starý mládenec je niekto, kto sa nechce ženiť. Spravidla vie byť aj veľmi úspešný a nechce dať, ak tak iba v staršom veku. Typický príklad starého mládenca - Karel Gott do určitého veku, George Clonney do určitého veku, Keanu Reaves, Leonardo di Caprio. Stará dievka už nie je Jennifer Aniston, lebo bola vydatá, ale dlho bola stará dievka. Jana Hospodárová, Zuzana Mauréry, Lucia Siposová napr.
Na to neexistuje odpoved. Stari mladenci nie su ako model auta ktorych jednoducho spoznas a jediny rozdiel je vo farbe. Zaroven nenosime mikiny "som stary mladenec" z dielne navrhara Glucka.
Moze to byt zanedbany clovek a moze to byt muz ktory nevnima fakt, ze je slobodny a bezdetny ako dovod aby sa opustal.
Ja uz mozem byt povazovany za stareho mladenca, ale nevidim dovod na to aby som sa opustal. Ci to ludia vedia na ulici odhadnut neriesim.
Slobodnych beha po svete vela cize ihlu v kope sena zrejme hladat nebudes.
@unbeholfen spomínajú ťa.
poznám rôznych. zober si napr. Peleho - pekný chlap, ale
aj u nás mladí muži ktorý sedia v krčme kde sa neraz aj poštia.
Tak a teraz sprav šablónu.
Su to casto samoľúbi egoisti so svojimi manierami, nedobrým charakterom, zvykmi ktoré nie su ochotní menit.Ak nežil so zenou dlhodobo, mal krátke vztahy nevie fungovat vo vztahu.Moze byt zanedbaný alebo až príliš sa o seba starat. Nespoznas podľa vyzoru, ale az ho blizsie spoznas, dopne ti prečo je v 40+ stary mladenec .Keby bol co k comu už ho davno ma nejaka doma
@anonym_autor zväčší si moju profilovú fotku, a prečítaj diskusie, hlavne tie o zoznamovaní. Tak odpudivého muža si ešte zaručene nevidela.
poznám rôznych. zober si napr. Peleho - pekný chlap, ale
aj u nás mladí muži ktorý sedia v krčme kde sa neraz aj poštia.
Tak a teraz sprav šablónu.
@anonym_f3a512 ešte aj tí starí alkáči majú väčší úspech u žien ako ja…
@anonym_autor odvoď si to zo vzoru Stará dievka. Len ten už podľa tohto fóra neexistuje, lebo ženy majú slobodu rozhodnúť sa zostať samé a nezávislosť. Ozaj, chlapi nemajú?
@anonym_6dbae8 presne. ak je žena sama tak je úžasná, skvelá, má svoji hodnotu, pozná svoju cenu atď. Ak je muž sám, tak je automatický zúfalec, úchyl, čo nemá žiadnu charizmu, a ani bicykel by som o neho neoprela, nechcela by som ho aj keby bol jediný na svete… Je vám toto známe?
neviem či vám všetkým došlo koho som myslela - Pelého. áno presne toho na hrade. čo si chodí po dovolenkách s kámošom - bola foto z Chorvátska.
Ako muž je veľký sympaťák
Pre mňa je starý mládenec alebo stará dievka tá osoba, ktorá má v ppppp opačné pohlavie a vie si vystačiť aj sama.
Skrachovancov považujem za skrachovancov, to je iná kategoria.
@anonym_57b0a8 presne tak, ja som kategória skrachovanec…
Totižto starí mládenci sa delia na dve kategórie:
1. Dobrovoľní: Teda väčšina tých o ktorých tu píšete. Mohli by mať ženy ale nechcú a igborujú ich.
2. Nedobrovoľní: Teda ja, a mne podobní, muži ktorí nemajú príťažlivosť, charizmu, čaro, proste ženy im povedia “si len kamarát” v lepšom prípade, a v horšom ho nazvú zúfalcom, úchylom, čo sa má držať od nich ďalej.
@anonym_652aec teraz si ma na 100% opísala, s tým rozdielom že ešte veľmi dávno kéď som robil v Samsungu vo fabrike tak ma chalani nahovorili aby som šiel do bordelu. Žil som u rodičov, plat 8000 korún, a vtedy priváty stáli okolo 2000-3000 korún také lacnejšie. Tak sme šli že aspoň ten sex vyskúšať. Vtedy som ešte nebol pupkatý a bezzubý. Lebo na inom fóre mi sevrin písal že ako sa aj tá prostitútka mohla cítiť keď sa na ňu zvalí taká ohava.
Poďme schválne porovnať. Kto je z nás krjaší? Ktorého by ste si vybrali keby sa o vás zaujímal?
@unbeholfen ani jedného
Presne o tom hovorím. Novidíte.
Za mňa sevrin a jemu podobne typy, ani pes po nom neštekne ale robí z núdze cnosť ze to je preto lebo on vlastne nechce žiadnu zenu dnešnej doby a blabla, co proste trávi na MK denne xy času a ma potrebu sa zapájať a vyplakávať, na to je mu ženské fórum dobre, ale akonáhle mu niekto nastaví zrkadlo a trošku reality tak sme tu sprosté tlste sliepky co sú určite single a blabla 🥱
@anonym_autor pojem starý mládenec nie je o výzore,takže ja si ho nijako nepredstavujem
@anonym_autor pojem starý mládenec nie je o výzore,takže ja si ho nijako nepredstavujem
@rozculena ale keď mňa zbadáš, hneď si rozčúlená…
Poďme schválne porovnať. Kto je z nás krjaší? Ktorého by ste si vybrali keby sa o vás zaujímal?
ani jedného,ani keby boli jediní dvaja na svete
@unbeholfen
No veď práve to. Vidíte? Tak sa nedivte že je tolko starých mládencov keď im ani šancu nechcete dať.

Poznam jedneho. Nadava na zeny, mozu za vsetko, zakazal by im pracovat vo vrcholovych poziciach. Nevie kde sa pise ake i/y preto si so zenami nepise lebo ho furt vysmeju. Na vsetko ma svoju pravdu a nikto nemoze jeho nazor spochybnit a byva s rodicmi.