Ako vyzerá starý mládenec?
ako podla vas, vyzera "bezny", alebo nejaky "vzor" stareho mladenca napr. 40 rocny.. Vedeli by ste opisat Ako si predstavujete po vsetkych strankach, chlapa, muza, ktory proste nikdy nebol zenaty, nema deti. Je nieco take, ze idete po meste a vidite chlapa a hned si povetiete, toto je ten.. Aky je podla vas vyzorm a chovanim, zivotnym stylom, ci vlastnostami. Viete si takeho vybavit a opisat?
@unbeholfen ale musím uznať,že si ma rozosmial 😆(sprvoti som si myslela,že si na fotke ty,veselý- oholený a potom smutný-zanedbaný 🤭😂),mne ani tak nevadia ľudia,čo si dokážu zo seba urobiť srandu.
@zuzanita1609 lenže ja si srandu nerobím, konštatujem krutú realitu.
starý mládenec v minulosti mal väčšinou nejakú "vadu", buď vizuálnu alebo motorickú, psychickú... Dnes už to tak jednoznačné nie je, pretože zostať slobodný je voľba a životný štýl. Rovnako ako u žien😉
@anonym_652aec nie je to pravda. Je to skrachovanec, čo nie je schopný žiadneho vzťahu. Starý mládenec je niekto, kto sa nechce ženiť. Spravidla vie byť aj veľmi úspešný a nechce dať, ak tak iba v staršom veku. Typický príklad starého mládenca - Karel Gott do určitého veku, George Clonney do určitého veku, Keanu Reaves, Leonardo di Caprio. Stará dievka už nie je Jennifer Aniston, lebo bola vydatá, ale dlho bola stará dievka. Jana Hospodárová, Zuzana Mauréry, Lucia Siposová napr.
@anonym_b6d6f1 Jana Hospodárová nie je stará dievka,mala aj má priateľa.Lucia Sipošová tiež mala priateľa.
@anonym_autor podla vyzoru sa to moc neda, ale stary mladenec zvycajne sedi doma pri mamickinej suknicke a v meste ho mozete pripadne s tou mamickou stretnut, aj ked aj normalny muzi chodia s mamou po meste.
@anonym_b6d6f1 Jana Hospodárová nie je stará dievka,mala aj má priateľa.Lucia Sipošová tiež mala priateľa.
@rozculena ale stará dievka neznamená, že nemala priateľa. Stará dievka je - že nikdy nebola vydatá. A starý mládenec nikdy nebol ženatý.
starý mládenec v minulosti mal väčšinou nejakú "vadu", buď vizuálnu alebo motorickú, psychickú... Dnes už to tak jednoznačné nie je, pretože zostať slobodný je voľba a životný štýl. Rovnako ako u žien😉
@tiezjedna zmeníš názor keď ma spoznáš. Ja som presne ten typ že samá vada.
@anonym_autor podla vyzoru sa to moc neda, ale stary mladenec zvycajne sedi doma pri mamickinej suknicke a v meste ho mozete pripadne s tou mamickou stretnut, aj ked aj normalny muzi chodia s mamou po meste.
@domkakvet to je kategória mamánek. Češi tak hovoria tomu. Nevím jako je to po slovensky. Ale kopec starých mládencov neatraktívnych žije po ubytovniach, alebo aj majú nejaký podnájom, zdedenú garzónku, len proste nevedia zbaliť ženu. A niekto z ekonomických dôvodov lebo načo bude platiť predražený podnájom len aby mohol povedať že nežije v detskej izbe? Rodičovský byt je väčšinou v osobnom vlastníctve, tak platia sa len energie a aj tie sa rozhodia na obyvateľov bytu/domu.
Za mňa sevrin a jemu podobne typy, ani pes po nom neštekne ale robí z núdze cnosť ze to je preto lebo on vlastne nechce žiadnu zenu dnešnej doby a blabla, co proste trávi na MK denne xy času a ma potrebu sa zapájať a vyplakávať, na to je mu ženské fórum dobre, ale akonáhle mu niekto nastaví zrkadlo a trošku reality tak sme tu sprosté tlste sliepky co sú určite single a blabla 🥱
@bonboniera aj keď mi nadáva (ale právom) tak sa ho zastanem lebo realita je realita a tá je taká že má vlastne bývanie, bez hypotéky, má dobrú prácu ktorú môže robiť z domu, a vie hospodáriť. Ja nemám ani jedno z toho. Takže za sevrina hovoria výsledky. Za mňa čo?
Poďme schválne porovnať. Kto je z nás krjaší? Ktorého by ste si vybrali keby sa o vás zaujímal?
@unbeholfen Možno by ti len stačilo, keby si si vedel kúpiť súcejšie oblečenie než FBI tričko a schudol 50kg, to by bol fajn začiatok.
@unbeholfen Možno by ti len stačilo, keby si si vedel kúpiť súcejšie oblečenie než FBI tričko a schudol 50kg, to by bol fajn začiatok.
@anonym_57b0a8 bol som aj taký keď som bol mladý a ajtak ma ženy nechceli, vždy som končil bez vzťahu ja. Ostatní mali. Ženy chcú stále iných nie mňa. A tak som nedobrovolný starý mládenec.
@domkakvet to je kategória mamánek. Češi tak hovoria tomu. Nevím jako je to po slovensky. Ale kopec starých mládencov neatraktívnych žije po ubytovniach, alebo aj majú nejaký podnájom, zdedenú garzónku, len proste nevedia zbaliť ženu. A niekto z ekonomických dôvodov lebo načo bude platiť predražený podnájom len aby mohol povedať že nežije v detskej izbe? Rodičovský byt je väčšinou v osobnom vlastníctve, tak platia sa len energie a aj tie sa rozhodia na obyvateľov bytu/domu.
@unbeholfen ano suhlasim, kategoria mamanek je samostatna kapitola sama o sebe, ale prave muzi z tejto kategorie ostavaju najcastejsie sami.
Ako vyzerá starý mládenec? Ako ja!
Za mňa sevrin a jemu podobne typy, ani pes po nom neštekne ale robí z núdze cnosť ze to je preto lebo on vlastne nechce žiadnu zenu dnešnej doby a blabla, co proste trávi na MK denne xy času a ma potrebu sa zapájať a vyplakávať, na to je mu ženské fórum dobre, ale akonáhle mu niekto nastaví zrkadlo a trošku reality tak sme tu sprosté tlste sliepky co sú určite single a blabla 🥱
@bonboniera ty musíš mať nejakú sexuálnu úchylku na mňa, ale je to len strata času, možno u toho tlstého ubeholfena budeš mať vyššie šance, tak skúšaj šťastie tam 🤡😂😂
@bonboniera aj keď mi nadáva (ale právom) tak sa ho zastanem lebo realita je realita a tá je taká že má vlastne bývanie, bez hypotéky, má dobrú prácu ktorú môže robiť z domu, a vie hospodáriť. Ja nemám ani jedno z toho. Takže za sevrina hovoria výsledky. Za mňa čo?
@unbeholfen tebe už ani tie nadávky nepomôžu, už sa toľko neľutuj v každej téme a začni baliť bonbonieru ona z teba vlhne, tak sa chop šance 😅
Nejde o nadávky ale raz čo je pravda to je pravda. Sevrin je velmi vysoko nadomnou, ale ja som typ muža ktorého by ste žiadna nechcela, mne nezostáva nič len sa s tým zmieriť. Tým pádom budem starý mládenec do konca života.
@unbeholfen nevychvaľuj ma tu, nemám to rád, nepotrebujem sa všetkým chváliť ako sa chváliš ty každou plechovkou čo nájdeš v kontajneri.
@unbeholfen nevychvaľuj ma tu, nemám to rád, nepotrebujem sa všetkým chváliť ako sa chváliš ty každou plechovkou čo nájdeš v kontajneri.
@sevrin to neni vychvalovanie ale holý fakt. Ja som čo v živote dosiahol? To vôbec nieje hanba. Skôr sa tu mám hanbiť ja ze 40-ka preč a mám velke koulový. Hned to všetci nazvú že lutovanie sa, ale to je lutovanie sa keď poviem o sebe pravdu?
Takže starý mládenec je čo? Úspešný herec? Alebo skrachovanec? Zhodnite sa už.
@bonboniera a teba by som skôr spapal 😏 aká si čokoládová?
Akurát som volal s kamošom, tiež starý mládenec a má vlastné bývanie, auto, nefajčí, nepije alkohol, chodí na prechádzky, má rád psov, číta knihy, má všeobecný prehlad, stabilnú prácu, vie variť. Takže v porovnaní so mnou je o 10 líg vyššie. A predsa ho žiadna nechce. Mal síce nejaký čas frajerku ale aj tú mu prebrali.
„Starý mládenec“ je opis životnej situácie a správania, nie vzhľadu. Typické črty, ktoré sa s tým často spájajú:
1. Dlhodobo bez partnerky/manželky – niekedy z vlastnej voľby, niekedy zo zvyku alebo okolností.
2. Zvyknutý na samotu a vlastný režim – funguje podľa svojich pravidiel, má zaužívané rituály.
3. Sebestačný – vie si zariadiť domácnosť, ale často žije jednoducho.
4. Menej ochotný meniť zvyky – ťažšie si zvyká na kompromisy.
5. Introvertnejší alebo uzavretejší – nie je to pravidlo, ale býva to časté.
6. Pragmatický pohľad na vzťahy – môže pôsobiť, že vzťahy neuprednostňuje.
7. Sústredený na svoje záujmy – práca, koníčky, vlastný svet.
Tento pojem nie je nadávka; je to skôr označenie životného štýlu, keď muž zostane dlhodobo slobodný a funguje si po svojom.
@unbeholfen to co si vymenoval nijako nemení fakt ze je to zakomplexovaný uplakaný chudáčik ktorého ja považujem za absolútny prototyp starého mládenca 🙂 a viem ze to číta takže kľudne si nechaj zájsť chut, radim sa do zástupu žien ktoré by ani nepozreli tvojim smerom lebo z teba aj naživo musí smrdieť zúfalstvo. Kks a ešte tento vhalanisko sa ta zastane a ty doňho kopes, krásna ukážka smradľavého charakteru.
@unbeholfen to co si vymenoval nijako nemení fakt ze je to zakomplexovaný uplakaný chudáčik ktorého ja považujem za absolútny prototyp starého mládenca 🙂 a viem ze to číta takže kľudne si nechaj zájsť chut, radim sa do zástupu žien ktoré by ani nepozreli tvojim smerom lebo z teba aj naživo musí smrdieť zúfalstvo. Kks a ešte tento vhalanisko sa ta zastane a ty doňho kopes, krásna ukážka smradľavého charakteru.
@bonboniera ja som starý mládenec ale dvojka kategória. Videla si ako som to zoradil? Kategória 1 sú úspešní muži čo nechcú mať ženy, kategória 2 sú neúspešní muži. Ja sa zastávam len pravdy nie osoby. Muž po 40-ke by mal mať:
1. Vlastné bývanie - Nemám.
2. Dobrú stabilnú prácu - Nemám.
3. Úspory - Nemám.
4. Finančnú gramotnosť - Nemám.
5. Dosiahnúť niečo v živote - Nedosiahol som.
6. Dobré vzdelanie - Nemám.
Takže starý mládenec ako vyšitý. Ktorá by toto chcela?
Muži sú ako parkovacie miesta. Tie dobré sú vždy obsadené, a voľné sú pre invalidov. (Trocha čierneho humoru).
Ja mám takého jedného kamosa. Už mu asi ťahá na 50tku ale asi by si bola prekvapená že je stary mládenec. Stará sa o seba, dobre vyzerá, vyšportovaný. Naňho mi omnoho viac pasuje slovo že je singl a nie stary mládenec 😃😃😃
Aj keď význam slova je rovnaký
Starý mládenec príde k doktorovi a hovorí:
„Pán doktor, ja neviem, či som normálny. Už mám po štyridsiatke a stále som sám.“
Doktor sa naňho pozrie a pýta sa:
„A vadí vám to?“
A on:
„Mne nie… ale susedia už začali hovoriť mojej mačke ‚mama‘.“
Prečo starý mládenec nikdy nezomrie sám?
Lebo aj tá osamelosť ho predbehne.
Starý mládenec je ako starý softvér – nikto ho nechce aktualizovať, ale stále zabíja čas.
Prečo starý mládenec nenájde lásku?
Lebo ani smrť si nechce komplikovať život.
Starý mládenec je jediný, kto vie, že jeho svadobný deň nikdy nepríde… a ešte sa z toho smeje sám.“
Starí mládenci majú skvelú imunitu – nikdy nie sú chorí… len strašne osamelí.“
Prečo starí mládenci radi sedia doma?
Lebo vonku by im pripomenuli, že aj trávniky kvitnú skôr ako ich vzťahy.
Starý mládenec je ako hororový film – všetci o ňom vedia, nikto nechce byť v jeho blízkosti.
Pre starého mládenca je najväčšia romantika… keď jeho pizza príde načas.
Prečo starý mládenec stále hľadá lásku?
Aby mohol zistiť, že aj smútok je spoločenský… a nechce byť sám ani s ním.
@sevrin to neni vychvalovanie ale holý fakt. Ja som čo v živote dosiahol? To vôbec nieje hanba. Skôr sa tu mám hanbiť ja ze 40-ka preč a mám velke koulový. Hned to všetci nazvú že lutovanie sa, ale to je lutovanie sa keď poviem o sebe pravdu?
@unbeholfen a čo si celé tie roky robil všetko pre to aby si aspoň niečo dosiahol? Či si mal pocit, že krájanie slaniny a vyžieranie pred TV do tretej nadránom je cesta k finančnej nezávislosti? To za celých 20 rokov ti nenapadlo ani raz, že to ASI tak nebude?

No veď práve to. Vidíte? Tak sa nedivte že je tolko starých mládencov keď im ani šancu nechcete dať.
@unbeholfen ale musím uznať,že si ma rozosmial 😆(sprvoti som si myslela,že si na fotke ty,veselý- oholený a potom smutný-zanedbaný 🤭😂),mne ani tak nevadia ľudia,čo si dokážu zo seba urobiť srandu.