Ako vyzerá starý mládenec?
ako podla vas, vyzera "bezny", alebo nejaky "vzor" stareho mladenca napr. 40 rocny.. Vedeli by ste opisat Ako si predstavujete po vsetkych strankach, chlapa, muza, ktory proste nikdy nebol zenaty, nema deti. Je nieco take, ze idete po meste a vidite chlapa a hned si povetiete, toto je ten.. Aky je podla vas vyzorm a chovanim, zivotnym stylom, ci vlastnostami. Viete si takeho vybavit a opisat?
@anonym_autor Presná šablóna ohľadom vzhľadu nie je,ale jedna črta tam je. Obyčajne každý skoro mamin cecok.
Zálohovanie a zbieranie kovošrotu nazvem že som eko aktivista a robím niečo pre planétu. Nech nevyzerám ako úplná socka ktorá je závislá na tých pár centoch čo za to dostane.
Ďalšia vec: Viacgeneračné domy majú svoj zmysel. Keď je starý mládenec 40+ tak jeho rodičia sú dôchodci, a dejú sa všelijaké podvody podomovýcb predajcov, alebo príde niekomu zle, tak je lepšie ak sú aj mladí po ruke. Vedia si navzájom pomáhať.
Starý mládenec bol dlho aj Clooney. To, že nikdy nebol ženatý (čo je definícia starého mládenca) z neho nerobí neatraktívneho muža, čo nemal priateľky. Práve naopak.
@billy_jean ani toto nie je pravda, George Clooney bol styri roky zenaty v minulosti, vygugli si
Takých starých mládencov vidíš ráno postavat pred obchodom, aby si mohli kúpiť lacné víno. Alebo stačí navštíviť ráno miestnu krčmu a celé osadenstvo Tam budu hlavne starí mládenci.

A presne preto som skončil ako starý mládenec…
A to je ženy pravda bohužial, roky som premárnil vyžieraním pred TV lebo to bol jediný zmysel môjho života. Ale tak to už u starých mládencov chodí. Hladajú zmysel života v iných veciach ako zakladaní rodiny, na čo je človek od prírody primárne určený.