Ako vyzerá starý mládenec?
ako podla vas, vyzera "bezny", alebo nejaky "vzor" stareho mladenca napr. 40 rocny.. Vedeli by ste opisat Ako si predstavujete po vsetkych strankach, chlapa, muza, ktory proste nikdy nebol zenaty, nema deti. Je nieco take, ze idete po meste a vidite chlapa a hned si povetiete, toto je ten.. Aky je podla vas vyzorm a chovanim, zivotnym stylom, ci vlastnostami. Viete si takeho vybavit a opisat?
@anonym_autor Presná šablóna ohľadom vzhľadu nie je,ale jedna črta tam je. Obyčajne každý skoro mamin cecok.
Zálohovanie a zbieranie kovošrotu nazvem že som eko aktivista a robím niečo pre planétu. Nech nevyzerám ako úplná socka ktorá je závislá na tých pár centoch čo za to dostane.
Ďalšia vec: Viacgeneračné domy majú svoj zmysel. Keď je starý mládenec 40+ tak jeho rodičia sú dôchodci, a dejú sa všelijaké podvody podomovýcb predajcov, alebo príde niekomu zle, tak je lepšie ak sú aj mladí po ruke. Vedia si navzájom pomáhať.
Starý mládenec bol dlho aj Clooney. To, že nikdy nebol ženatý (čo je definícia starého mládenca) z neho nerobí neatraktívneho muža, čo nemal priateľky. Práve naopak.
@billy_jean ani toto nie je pravda, George Clooney bol styri roky zenaty v minulosti, vygugli si
Takých starých mládencov vidíš ráno postavat pred obchodom, aby si mohli kúpiť lacné víno. Alebo stačí navštíviť ráno miestnu krčmu a celé osadenstvo Tam budu hlavne starí mládenci.
@anonym_autor tento výraz podľa mňa dnes už stratil význam, v minulosti to bol každý slobodný muž, starší ako 25 rokov. Je to zastaralý výraz, rovnako ako napríklad dieta nenarodené v manželstve dnes už nikto nenazve pankhartom.
Poďme schválne porovnať. Kto je z nás krjaší? Ktorého by ste si vybrali keby sa o vás zaujímal?
@unbeholfen napriklad ja dobrovolne nikoho. Keby mi hrozili smrtou, vyberiem si toho vpravo. Mozno ked sa upravi, bude k svetu a mozno sa vie spravat. Lebo ty, podla diskusii co som tu videla kade tade si zaseknuty niekde v puberte a mas otrasne spravanie a ked ti to zeny rovno napisu, este sa hras na ublizeneho. Uz sa vzchop, spravaj sa jak dospely chlap a prestan sa lutovat!
V poriadku, si len potvrdila že ja som pre ženy neschodný. Musím sa s tým naučiť žiť.
Môj manzel bol 😅 ženil sa tento rok, už tesne po 50tke.
Navonany, telo boha, presedively seladon, znackovo oblečený hodinky za tisíce… nemal kam dávať penize cele roky 😂 teraz zrazu ma tri deti (posledné naša spoločná dcéra), do fitka už nechodí takze sa trosku zaguľatil 🤣 už nie je presedively ale takmer komplet šedivý, stále navonany a hodinky za tisíce mu ostali na pamiatku 😘🫶🏼😁
Moji susedia, pan ma 71, pani 60, ziju spolu vyse 35 rokov, maju dospele deti,ale nie su zobrati.
Môj manzel bol 😅 ženil sa tento rok, už tesne po 50tke.
Navonany, telo boha, presedively seladon, znackovo oblečený hodinky za tisíce… nemal kam dávať penize cele roky 😂 teraz zrazu ma tri deti (posledné naša spoločná dcéra), do fitka už nechodí takze sa trosku zaguľatil 🤣 už nie je presedively ale takmer komplet šedivý, stále navonany a hodinky za tisíce mu ostali na pamiatku 😘🫶🏼😁
@inulienka29 píšeš ako keby mu nič iné okrem tých hodiniek, už nezostalo 😂
A to sa dá brať ako starý mládenec keď s niekym žije len niesu zibratí? Nemal by byť úplne že aj bez frajerky?
Moze byt svojsky.. alebomoc dobry vyuzivaju ho vsetci a preto nema ani jednu lebo robi za rodinu brata sestru mamu kazdeho vsetko priklad strazi deti brata a nema cas na seba, vybavuje listiny nakupuje je otrok. Preto aj stary mladenec takeho zeny netahaju teda ON ICH. Mrzi ma to za nich casto
Takztiez neni ideal krasy. Chudak mozno ale on isu najlepsí obcas :/
@inulienka29 píšeš ako keby mu nič iné okrem tých hodiniek, už nezostalo 😂
@sevrin on tvrdí že už teraz ma skutočne všetko a nič nepotrebuje 😁🫶🏼🥹
No ja som asi pred 20 rokmi bola ,, stará dievka ,,aj keď som žila naplno, a nechcelo sa mi viazať si prvého čo prejavil záujem. To, že ma tak vnímajú asi,/ 3 zakomplexovaní jedinci/ som sa dozvedela iba keď som už ako vydatá porodila dvojičky a prechádzala som sa s kočíkom. Susede skoro oči vypadli...a to keď zistila, že muž má pomerne dobré postavenie...tak sa už nezdraví vôbec. Tým som chcela povedať...že tituly ...stará dievka a mládenec.... riešia iba zakomplexovaní a nešťastní ... jedinci...

A presne preto som skončil ako starý mládenec…
A to je ženy pravda bohužial, roky som premárnil vyžieraním pred TV lebo to bol jediný zmysel môjho života. Ale tak to už u starých mládencov chodí. Hladajú zmysel života v iných veciach ako zakladaní rodiny, na čo je človek od prírody primárne určený.