Ako zmanipulovať mamičku s deťmi a získať jej city?
Ahojte zienky. Potreboval by som od vas radu. Spoznal som nedavno zenu, ktora sa mi velmi paci a zaujala ma. Uz sme spolu mali parkrat aj sex, stretavame sa a dvakrat sme boli vonku aj s jej detmi. Ale mam pocit, ze to ma akoby slaby ucinok. Potreboval by som poradit, ako na nu zaposobit, aby sa do mna zamilovala a aby ku mne mala silnejsie city. Ako sa hovori, aby "mi papala z ruk" a aby ma chcela mat pri sebe navzdy. Viem, ze to nebude lahke, a preto hladam radu u vas. Rady typu, ze pri mamicke s dvoma detmi to pojde hlavne cez deti, to praveze viem. Skor by ma zaujimalo, co robit a ako ju zaujat tak, aby sme si k sebe nasli este blizsiu cestu a aby mala chut byt so mnou.
Dakujem za rady.
Mozno ti nechce papat z ruky, ale len z rozkroku. Nie vsetky zeny tuzia po chlapovi v chyzi.
@anonym_autor vykašli sa na mamičku s deťmi, to bude len ostara do budúcna, zasexuj si a kašli na ňu, hľadaj ďalej. Takto ta to baví, lebo ju nemáš, akonáhle by sa do teba buchla, išla by ti na nervy a chcel by si sa jej zbaviť. Viem o com hovorim
@anonym_c40185 Milan z modrého koníka ktorý sa sťažuje že 22 ročné už nie sú panny a chodí si robiť dobre do skupiny Silikónové prsia. Ten.
@anonym_be08bd sportovec Milan bol vcera adminom premiestneny do skladu zablokovanych uctov
@anonym_be08bd ho poznáš osobne?
@anonym_c40185 nie. Len som zhrnula čo tu o ňom vieme za tie dva dni čo tu spamuje.
@anonym_autor vykašli sa na mamičku s deťmi, to bude len ostara do budúcna, zasexuj si a kašli na ňu, hľadaj ďalej. Takto ta to baví, lebo ju nemáš, akonáhle by sa do teba buchla, išla by ti na nervy a chcel by si sa jej zbaviť. Viem o com hovorim
@anonym_60c45a Vy by ste sa k sebe tak pekne hodili s autorom. Chlap chlapovi rozumie..
@anonym_be08bd sportovec Milan bol vcera adminom premiestneny do skladu zablokovanych uctov
@anonym_4276ae aha, tak to preto je tu kľud.
@anonym_autor co potom keď ju zmanipulujes a namota sa na teba, chvíľu sa budeš vytesovat z vyššieho ega a potom ju odkopnes, poprípade od nej vydrankas prachy co odkladá deťom? Normálny človek nepotrebuje nikoho manipulovať. Okrem toho deti nie sú sprosté a tak nejak intuitívne vytusia že si psycho, možno aj hajzlik či uchyl.
@anonym_autor definuj, co si predstavuješ pod tým aby ti papala z rúk
Jejda ale sa tu niektore prezivate za jedno slovo :D ak chces aby ti papala z ruky tak bud chlap, vsetko vybav, vyries, zaplat, postaraj sa.. a budes ju mat presne tam kde chces
@anonym_autor a preco to chces? Co vlastni take, ze chces, aby ona chcela byt s Tebou navzdy?
Nepises, ze Ty chces byt s nou navzdy. Z toho dedukujem, ze Ty nechces byt s nou navzdy, ale ju chces len vyuzit.
Je bohata? Alebo ju chces obrat aj o to posledne hmotne, co ma?
a ja ze mi poradite ako im zaplatit nejaky letny tabor alebo vziat do zoo
@anonym_autor keby niekoho akurat spoznám a po pár rande chce mojim deťom platiť tábor, hneď hádžem spiatočku a myslím si: fuj, úchylák, prac sa od mojich detí. 😅😅
@anonym_025ba5 no lebo su prazdniny a potom bude spolocneho casu a svetla mennej.
@anonym_autor
mennej
😨😨
podla mna by najviac pomohlo, keby jej detom kupis byty. napisane bud na nu, alebo rovno na ne. to by ti bola taka vdacna, zaviazana a tak ti bude papat z ruky, ze az...
@anonym_autor buď sám sebou, buď to tam je alebo nie je, môžeš robiť všetko čo ti tu poradia a aj tak ťa pošle k vode. Toto sa vyspelý chlap neopýta. Takže možno preto ju až tak nezaujímaš.
podla mna by najviac pomohlo, keby jej detom kupis byty. napisane bud na nu, alebo rovno na ne. to by ti bola taka vdacna, zaviazana a tak ti bude papat z ruky, ze az...
@anonym_d4be68 ale na to nemá peniaze. Keby mal už to urobí a nevypisuje tu sprostosti na koňovi. Buď je toto vtip, alebo je on zlatokop a chce chuderu mamičku aj deti ošklbávať...
@anonym_c40185 Milan z modrého koníka ktorý sa sťažuje že 22 ročné už nie sú panny a chodí si robiť dobre do skupiny Silikónové prsia. Ten.
@anonym_be08bd Milan je asi incel. Z tvojho komentára mi to tak príde.
Mamicka s detmi je hlavne-HLAVNE! opatrna zavesit si na krk niekoho. Takze to ze si s tebou uziva ako si uziva je zatial na nej. Skus na nu hlavne netlacit. Ponukni jej nejaku pomoc. Skus uistit ze to a nou myslis vazne. Resp ze by si to s nou rad skusil aj na vztah nie len na taketo stretka... nic viac radšej ani nerob.
O čo ti ide, keď už ju klátiš? Sa chceš hrať na lásku?
@tiezjedna toto sa môže spýtať žena?
Preboha, dúfam že je na mk a spozna sa, nech vie že ju niekto chce manipulovať aby mu "papala z rúk" akoze na grc vyjadrenie a ešte viac na grc plan
@anonym_be08bd Milan tu už nemá účet.
@anonym_37dea2 A za čo ho vyhodili? Lebo som si všimla, že je nejaký divný. Na jednej strane písal ako keby bol ešte dieťa a na druhej strane mi prišiel ako úchyl. Asi obťažoval viac ľudí a tak ho nahlásili...
@anonym_37dea2 A za čo ho vyhodili? Lebo som si všimla, že je nejaký divný. Na jednej strane písal ako keby bol ešte dieťa a na druhej strane mi prišiel ako úchyl. Asi obťažoval viac ľudí a tak ho nahlásili...
@anonym_119d25 sak uplne od veci pisal a spamoval kazdu temu svojimi komentarmi o futbale, ktore nikoho nezaujimali
@anonym_119d25 sak uplne od veci pisal a spamoval kazdu temu svojimi komentarmi o futbale, ktore nikoho nezaujimali
@heidi4 Ok, no tak čo s ním. On si nájde cestu zasa inde a bude otravovať tam 😀
@anonym_621f98 spýtala som sa tak, aby mi autor mdlého umu rozumel😉
@tiezjedna mdlý rozum sa pýta také blbé otázky. Preto nechcela veriť, že by žena bola tak blbá.

@anonym_be08bd ale čo si, to nebude on. ten by začal o športe 😀alebo o krvinkách či očkovaní 😀