icon

Ako zmanipulovať mamičku s deťmi a získať jej city?

23. júl 2026

Ahojte zienky. Potreboval by som od vas radu. Spoznal som nedavno zenu, ktora sa mi velmi paci a zaujala ma. Uz sme spolu mali parkrat aj sex, stretavame sa a dvakrat sme boli vonku aj s jej detmi. Ale mam pocit, ze to ma akoby slaby ucinok. Potreboval by som poradit, ako na nu zaposobit, aby sa do mna zamilovala a aby ku mne mala silnejsie city. Ako sa hovori, aby "mi papala z ruk" a aby ma chcela mat pri sebe navzdy. Viem, ze to nebude lahke, a preto hladam radu u vas. Rady typu, ze pri mamicke s dvoma detmi to pojde hlavne cez deti, to praveze viem. Skor by ma zaujimalo, co robit a ako ju zaujat tak, aby sme si k sebe nasli este blizsiu cestu a aby mala chut byt so mnou.
Dakujem za rady.

doux
23. júl 2026
@anonym_be08bd

@anonym_c40185 Milan z modrého koníka ktorý sa sťažuje že 22 ročné už nie sú panny a chodí si robiť dobre do skupiny Silikónové prsia. Ten.

@anonym_be08bd ale čo si, to nebude on. ten by začal o športe 😀alebo o krvinkách či očkovaní 😀

mandzula
23. júl 2026

Mozno ti nechce papat z ruky, ale len z rozkroku. Nie vsetky zeny tuzia po chlapovi v chyzi.

tiezjedna
23. júl 2026

O čo ti ide, keď už ju klátiš? Sa chceš hrať na lásku?

anonym_60c45a
23. júl 2026

@anonym_autor vykašli sa na mamičku s deťmi, to bude len ostara do budúcna, zasexuj si a kašli na ňu, hľadaj ďalej. Takto ta to baví, lebo ju nemáš, akonáhle by sa do teba buchla, išla by ti na nervy a chcel by si sa jej zbaviť. Viem o com hovorim

anonym_4276ae
23. júl 2026
@anonym_be08bd

@anonym_c40185 Milan z modrého koníka ktorý sa sťažuje že 22 ročné už nie sú panny a chodí si robiť dobre do skupiny Silikónové prsia. Ten.

@anonym_be08bd sportovec Milan bol vcera adminom premiestneny do skladu zablokovanych uctov

anonym_be08bd
23. júl 2026
@anonym_c40185

@anonym_be08bd ho poznáš osobne?

@anonym_c40185 nie. Len som zhrnula čo tu o ňom vieme za tie dva dni čo tu spamuje.

anonym_711e4b
23. júl 2026
@anonym_60c45a

@anonym_autor vykašli sa na mamičku s deťmi, to bude len ostara do budúcna, zasexuj si a kašli na ňu, hľadaj ďalej. Takto ta to baví, lebo ju nemáš, akonáhle by sa do teba buchla, išla by ti na nervy a chcel by si sa jej zbaviť. Viem o com hovorim

@anonym_60c45a Vy by ste sa k sebe tak pekne hodili s autorom. Chlap chlapovi rozumie..

anonym_be08bd
23. júl 2026
@anonym_4276ae

@anonym_be08bd sportovec Milan bol vcera adminom premiestneny do skladu zablokovanych uctov

@anonym_4276ae aha, tak to preto je tu kľud.

tykat
23. júl 2026

@anonym_autor s tymto pristupom dufam ze sa ti to nikdy nepodari 😝

anonym_4a0241
23. júl 2026

@anonym_autor co potom keď ju zmanipulujes a namota sa na teba, chvíľu sa budeš vytesovat z vyššieho ega a potom ju odkopnes, poprípade od nej vydrankas prachy co odkladá deťom? Normálny človek nepotrebuje nikoho manipulovať. Okrem toho deti nie sú sprosté a tak nejak intuitívne vytusia že si psycho, možno aj hajzlik či uchyl.

anonym_4e528f
23. júl 2026

@anonym_autor definuj, co si predstavuješ pod tým aby ti papala z rúk

anonym_376d0e
23. júl 2026

Jejda ale sa tu niektore prezivate za jedno slovo :D ak chces aby ti papala z ruky tak bud chlap, vsetko vybav, vyries, zaplat, postaraj sa.. a budes ju mat presne tam kde chces

anonym_dc22b9
23. júl 2026

@anonym_autor a preco to chces? Co vlastni take, ze chces, aby ona chcela byt s Tebou navzdy?
Nepises, ze Ty chces byt s nou navzdy. Z toho dedukujem, ze Ty nechces byt s nou navzdy, ale ju chces len vyuzit.
Je bohata? Alebo ju chces obrat aj o to posledne hmotne, co ma?

tomiholjubavi
23. júl 2026
@anonym_autor

a ja ze mi poradite ako im zaplatit nejaky letny tabor alebo vziat do zoo

@anonym_autor keby niekoho akurat spoznám a po pár rande chce mojim deťom platiť tábor, hneď hádžem spiatočku a myslím si: fuj, úchylák, prac sa od mojich detí. 😅😅

anonym_6dcf2e
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_025ba5 no lebo su prazdniny a potom bude spolocneho casu a svetla mennej.

@anonym_autor
mennej
😨😨

anonym_d4be68
23. júl 2026

podla mna by najviac pomohlo, keby jej detom kupis byty. napisane bud na nu, alebo rovno na ne. to by ti bola taka vdacna, zaviazana a tak ti bude papat z ruky, ze az...

anonym_329558
23. júl 2026

@anonym_autor buď sám sebou, buď to tam je alebo nie je, môžeš robiť všetko čo ti tu poradia a aj tak ťa pošle k vode. Toto sa vyspelý chlap neopýta. Takže možno preto ju až tak nezaujímaš.

anonym_c40185
23. júl 2026
@anonym_d4be68

podla mna by najviac pomohlo, keby jej detom kupis byty. napisane bud na nu, alebo rovno na ne. to by ti bola taka vdacna, zaviazana a tak ti bude papat z ruky, ze az...

@anonym_d4be68 ale na to nemá peniaze. Keby mal už to urobí a nevypisuje tu sprostosti na koňovi. Buď je toto vtip, alebo je on zlatokop a chce chuderu mamičku aj deti ošklbávať...

anonym_c40185
23. júl 2026
@anonym_be08bd

@anonym_be08bd Milan je asi incel. Z tvojho komentára mi to tak príde.

anonym_34e74e
23. júl 2026

Mamicka s detmi je hlavne-HLAVNE! opatrna zavesit si na krk niekoho. Takze to ze si s tebou uziva ako si uziva je zatial na nej. Skus na nu hlavne netlacit. Ponukni jej nejaku pomoc. Skus uistit ze to a nou myslis vazne. Resp ze by si to s nou rad skusil aj na vztah nie len na taketo stretka... nic viac radšej ani nerob.

anonym_621f98
23. júl 2026
@tiezjedna

O čo ti ide, keď už ju klátiš? Sa chceš hrať na lásku?

@tiezjedna toto sa môže spýtať žena?

ria_sprout
23. júl 2026

Preboha, dúfam že je na mk a spozna sa, nech vie že ju niekto chce manipulovať aby mu "papala z rúk" akoze na grc vyjadrenie a ešte viac na grc plan

anonym_37dea2
23. júl 2026
@anonym_be08bd

@anonym_be08bd Milan tu už nemá účet.

anonym_119d25
23. júl 2026

@anonym_37dea2 A za čo ho vyhodili? Lebo som si všimla, že je nejaký divný. Na jednej strane písal ako keby bol ešte dieťa a na druhej strane mi prišiel ako úchyl. Asi obťažoval viac ľudí a tak ho nahlásili...

tiezjedna
23. júl 2026
@anonym_621f98

@tiezjedna toto sa môže spýtať žena?

@anonym_621f98 spýtala som sa tak, aby mi autor mdlého umu rozumel😉

heidi4
23. júl 2026
@anonym_119d25

@anonym_37dea2 A za čo ho vyhodili? Lebo som si všimla, že je nejaký divný. Na jednej strane písal ako keby bol ešte dieťa a na druhej strane mi prišiel ako úchyl. Asi obťažoval viac ľudí a tak ho nahlásili...

@anonym_119d25 sak uplne od veci pisal a spamoval kazdu temu svojimi komentarmi o futbale, ktore nikoho nezaujimali

anonym_119d25
23. júl 2026
@heidi4

@anonym_119d25 sak uplne od veci pisal a spamoval kazdu temu svojimi komentarmi o futbale, ktore nikoho nezaujimali

@heidi4 Ok, no tak čo s ním. On si nájde cestu zasa inde a bude otravovať tam 😀

crazy_cat_lady
23. júl 2026

Bud si troll, alebo mentalny mrzak. Verim, ze to prve

anonym_c40185
23. júl 2026
@tiezjedna

@anonym_621f98 spýtala som sa tak, aby mi autor mdlého umu rozumel😉

@tiezjedna mdlý rozum sa pýta také blbé otázky. Preto nechcela veriť, že by žena bola tak blbá.

tiezjedna
23. júl 2026
@anonym_c40185

@tiezjedna mdlý rozum sa pýta také blbé otázky. Preto nechcela veriť, že by žena bola tak blbá.

@anonym_c40185 milá anonymka, máš nejakú filozofickú chvíľku??