Ako zvládať kritiku od milenca?
Ahojte. Milenec mi vyvcita uplne hluposti. Napriklad ked je so zenou, a nemoze mi pisat, tak odomna vyzaduje aby som mu nonstop nieco pisala. Ked mu nepisem utoci namna a je namna odmerany. Povedala som mu ci si mam pisat sama so sebou ked neodpisuje, ale on to vobec nepocuva co mu hovorim. on sa neozve aj pol dna ale ja ked mu neodpisem do minuty tak uz je koniec sveta. Ako by ste to riesili?
@anonym_autor kazdy mesiac riesis novy problem s tym istym milencom. Ako by klasik MK napisal, Ten musi mat zlatu cicinu, lebo inac si neviem predstavit jediny dvovod preco sa ho drzis ako kliest
Ja mam s mojim milencom dohodu, kedy si piseme, a kedy vobec. Bezpecny cas je skoro rano, obaja vstavame skoro a jeho zena rovnako ako moj muz spia dlhsie.
Tak sa zober, zaklop mu na dvere a pozvi sa na kavu. Vyriesite zi to rucne strucne vsetci traja medzi sebou
@lindusss2016 veru tak, treba nastaviť pravidlá a režim. Nech mu žena nebráni odpisovať hneď, nezabáva ho malichernosťami a povinnosťami v domácnosti a okolo detí, aby si stíhal vytriasť vajcia a odpisovať obratom.
@princkrason ano je ich dosť 😀ale autorka sa úplne odmlčala, nereaguje a pritom aké nízke IQ musí mať keď napíše také niečo na toto fórum kde každý dobre vie že také ženy budú na totalku skritizované.
@niki35 prvotne bolo toto fórum pre matky a malé deti, teraz je všeobecné, ale aj tak je v podstate zamerané pre ženy, matky, rodiny, deti. To už je potom veľká odvaha písať takéto témy- milenec. Neodsudzujem, ale mi to príde trápne a úsmevné - pomýlené fóŕum.
Ja mam s mojim milencom dohodu, kedy si piseme, a kedy vobec. Bezpecny cas je skoro rano, obaja vstavame skoro a jeho zena rovnako ako moj muz spia dlhsie.
@anonym_d8a3a9 to je aka skvela dohoda
😄🤮🤮🤮
@anonym_autor no hadaj ako? Predovsetkym by som si nezacinala so zenacom a bez ohladu na to, ci je zenaty alebo nie, vykaslala by som sa na hentakeho debila 😅😅
Toto je známa firma, opakovane tu vypisuje, ako jej milenec niečo sľúbi a potom to nedodrží, lebo musí byť s rodinou a k tomu ju psychicky tyranizuje. Nechápem, aké nízke IQ a sebavedomie musí mať žena, aby sa nechala šikanovať a komandovať milencom. A ako si on musí byť istý, že ona ho nepotopí.
Je to také jednoduché, poslala by som ho kade ľahšie..
Pokiaľ si na ňom finančne závislá tak možeš akurát tak šúchať nožičkami kým ho neomrzíš..
@niki35 prvotne bolo toto fórum pre matky a malé deti, teraz je všeobecné, ale aj tak je v podstate zamerané pre ženy, matky, rodiny, deti. To už je potom veľká odvaha písať takéto témy- milenec. Neodsudzujem, ale mi to príde trápne a úsmevné - pomýlené fóŕum.
@cacianka no áno 🙂 asi by som adresovala také témy na iné fórum . Ale aj tak.. ako môže za také niečo čakať od žien nejakú podporu? 😀 Kto normálny bude podporovať neveru a ešte jej dávať nejaké dobré rady ako si ma poradiť s milencom ktorý má doma manželku a deti? Odveci
@anonym_autor kazdy mesiac riesis novy problem s tym istym milencom. Ako by klasik MK napisal, Ten musi mat zlatu cicinu, lebo inac si neviem predstavit jediny dvovod preco sa ho drzis ako kliest
@anonym_041f6d no lebo chce sex a keď jej na to príde manželka, možno aj po papuli....
@princkrason ano je ich dosť 😀ale autorka sa úplne odmlčala, nereaguje a pritom aké nízke IQ musí mať keď napíše také niečo na toto fórum kde každý dobre vie že také ženy budú na totalku skritizované.
@niki35 ona má iba Q.........I asi nikdy nemala
neviem co ti poradit. Ked je to milenec, tak napisem ked chcem. A ked sa mi nechce tak nepisem. Ak ma problem, tak je to jeho problem
Dúfam že toto je vymyslená story, neverim, že si tak sprostá
@anonym_926a4c toto isté aj mňa napadlo 😂😂😂

ty si sem uz pisala. Este ti rozum nenaliali?