icon

Ako zvládať kritiku od milenca?

Včera o 19:02

Ahojte. Milenec mi vyvcita uplne hluposti. Napriklad ked je so zenou, a nemoze mi pisat, tak odomna vyzaduje aby som mu nonstop nieco pisala. Ked mu nepisem utoci namna a je namna odmerany. Povedala som mu ci si mam pisat sama so sebou ked neodpisuje, ale on to vobec nepocuva co mu hovorim. on sa neozve aj pol dna ale ja ked mu neodpisem do minuty tak uz je koniec sveta. Ako by ste to riesili?

Strana
z2
beata_k
Včera o 19:05

@anonym_autor To ho ma zo zlata, ci preco si s nim?

anonym_623575
Včera o 19:06

🍿🍿

anonym_3f7718
Včera o 19:06

A sedliacky rozum si nechala tam kde hrdosť? Na vtákovi zenatemu, ktorému robíš iba matrac?

anonym_b613c3
Včera o 19:07

Ja by som sa ozvala jeho zene, ze teda nech sa nehneva, ale nech laskavo povie svojmu muzovi, ze je slusne odpisat svojej milenke hned. To co je toto za spravanie 🤷🤷🤷🤦🤦

anonym_9ab121
Včera o 19:07

Ach jaj

anonym_11bc75
Včera o 19:08

@anonym_autor vys💩rala by som sa na neho. Toto fakt potrebujes?

anonym_17d245
Včera o 19:13

Tak čo má takú drzosť! Určite by som zavolala jeho manželke a posťažovala sa. Určite bude mať pochopenie! 😅

margotka17
Včera o 19:14

@anonym_autor skôr by si mala riešiť iné veci, ako písanie si s ženatým milencom. Tebe nevadí, že hráš druhé husle? Chcela by si byť na mieste jeho manželky? To fakt ti nevadia základné veci v živote?

kabinka11
Včera o 19:16

@anonym_autor No rieš to tak, že odpíšeš do minúty, lebo do dvoch už môže byť pri ňom žena. 🤦‍♀️

sidicek
Včera o 19:17
@anonym_17d245

Tak čo má takú drzosť! Určite by som zavolala jeho manželke a posťažovala sa. Určite bude mať pochopenie! 😅

@anonym_17d245 real pribeh ,chlapova milenka sa prisla stazovat manzelke ,ze ju podvadza s dalsou milenkou 🙂)))

anonym_926a4c
Včera o 19:18

Dúfam že toto je vymyslená story, neverim, že si tak sprostá

sticker
niki35
Včera o 19:21

Toto a príbehy podobné tomuto sú podľa mňa vymyslené na rozprúdenie diskusie. To sa nedá veriť že takéto hlupane existujú 🤷

anonym_575eae
Včera o 19:24

@anonym_autor
Si nahlavu chod sa liecit

autor
Včera o 19:25
@niki35

Toto a príbehy podobné tomuto sú podľa mňa vymyslené na rozprúdenie diskusie. To sa nedá veriť že takéto hlupane existujú 🤷

@niki35 ver ze toto sa realne deje

anonym_a61be0
Včera o 19:29
@anonym_autor

@anonym_autor takže si potvrdila ze take hlupane existujú?
😃😃
Nue je ti zo seba zle?
Dobrovolne sa správať ako chudera a este byt dodrbaná??

crazy_cat_lady
Včera o 19:29

Dobre si si nasla 😂

minenkaa
Včera o 19:30
@anonym_autor

@anonym_autor ako vymleta musíš byt ,aby toto bola pravda

lindusss2016
Včera o 19:42

Tak sa zober, zaklop mu na dvere a pozvi sa na kavu. Vyriesite zi to rucne strucne vsetci traja medzi sebou

anonym_29ecbc

ked ti neospise-napis jeho zene ci nieje nahodou s nim,ze cakas na odpoved a nic .. ci by mu mohla podat mobil

fadama

Je to vymyslené 🤦‍♀️

abbey1
Včera o 20:16

@anonym_autor Zamyslela by som som sa nad sebou, prečo potrebujem ženatého milenca a prečo som tak klesla.

evkatk
Včera o 20:17

Veď je to psychopatický žiarlivec. Písať máš neustále preto, aby sa uistil, že sa práve v tom čase nemiluješ s iným. Výčitky nezmyselné sú tiež typické s psychopatiou. Ak chceš mať v živote peklo a strachovať sa o život, skús s ním žiť a užiješ si peklo určite.

domkakvet
Včera o 20:32

@anonym_autor sleduje ci nechrapes aj s dalsimi, aby sa nenakazil, ked si taka lahsia a ked hned odpises, tak vie, ze nic nehrozi.

biba_18
Včera o 22:30

musíš písať aby si sa neflákala niekde inde s niekym iným… len celkom neviem čo touto témou chceš - chceš od nás radu ako by sme riešili - ale čo konkrétne ako by sme riešili 😏 bo tu je viac vecí na riešenie…

anonym_f65e38
Včera o 22:57

Koľko ma rokov? 15? 🤔
“Na písanie sprav mám cca pól hodinu večer, vtedy dopíšem.” 🤷‍♀️

anonym_ab52d5
Dnes o 02:29

Podla seba, sudim teba!
On si mysli, ze ked on podvadza vlastnu zenu, ze to robia vsetci, aj ty. Takto ta chce kontrolovat non-stop. Ver tomu, ze keby sa po case rozviedol (v co ty dufas), urobil by ti zo zivota peklo. Chorobna ziarlivost a malipulacia nie je nic, co by ta v buducnosti urobilo stastnou. Bolo by rozumne to co najskor ukoncit.

anonym_ac6f44
Dnes o 02:45

Tiez mi vadi keď milenec večer keď ma ženu doma nepíše..alebo deti vedľa seba..mám preto ale pochopenie, pretože sama mám muža a deti a nie vždy sa da hneď odpísať ..tvoj milenec je veľmi nevyzrety a snaží sa ta vycvičiť..ver že keď budeš skákať ako on píska,tak ho rýchlejšie omrzis akoby si chcela..takže pekne ignoruj a ešte ho riadne zato zdrb čo si to vôbec dovoľuje! Odpises podľa svojich moznosti, keď on odpíše a hotovo !!!!

anonym_674351
Dnes o 05:17

Riešením je nemať milenca

princkrason
Dnes o 05:23
@niki35

@niki35 ja tomu aj verim ,ludia si coraz jebnu.... hlavne na Slovensku

niki35
Dnes o 05:38
@princkrason

@niki35 ja tomu aj verim ,ludia si coraz jebnu.... hlavne na Slovensku

@princkrason ano je ich dosť 😀ale autorka sa úplne odmlčala, nereaguje a pritom aké nízke IQ musí mať keď napíše také niečo na toto fórum kde každý dobre vie že také ženy budú na totalku skritizované.

Strana
z2