Ako zvládnuť nepochopenie v partnerskom súžití?
Podľa mňa to už nemá význam stále mu hovoriť to isté, že mi malo pomáha, on sa stále vyjadruje že mi pomáha dosť. Lenže prečo väčšinu dna leží na gauči s mobilom v ruke a ja stále na nohách v domácnosti a okolo deti až pokým nejdu spať. Stále mi vo všetkom oponuje a vytáča do nepricetnosti. Stále si vravím, že sa s ním nebudem baviť, aby som si neznicila zdravie..nejakú dobu aj vydržím, ale potom znova vybuchnem a poviem mu všetko, čo si myslím. On je tichej povahy, väčšinou ani neodpovedá. Mňa si vôbec neváži, nerieši so mnou nič, v podstate si ma nevšíma, komunikuje iba s deťmi. Ja sa cítim iba ako sluzka. Chcem v tom vytrvať kvôli deťom, lebo ich mam najradšej na svete. Chcem sa začať venovať iba sebe a deťom a tak byť šťastná a spokojná.
@natalka13 to je fakt kresťan roka, každú nedeľu v kostole určite aj v prvej lavici a nie je schopný si ani zobrať matku svojich detí za ženu a doma prstom nepohne, otras
@bielasovicka to sa už teraz nedá vysvetliť prečo
@ina2405 nie je toto vymyslené ale je to pravda
@guiseppinka to nie je také ľahké odísť aj kvôli bývaniu. Nechcem aby moje deti chodili po kanáloch a ja s nimi..
@betulinka1 pýtala som sa ho x krát na svadbu a nikdy sa nevedel vyjadriť. Uz sa ho nepýtam nič lebo už som totálne rezignovala.
@ina2405 všetko je pravda
@natalka13 aj mne to pride veľmi divne no ja ho nedokážem nijako donútiť aby si ma vzal a za tejto situácie ani už nemám záujem.
@retatka nie je druhým práveže prajem aby boli v láske v šťastní.
@janickacrazy asi tak ako vravíš
Viem, ze to nie je lahke. Peniaze su dolezite. Ale aj pokoj
@guiseppinka pokoj dosiahnem keď nato nebudem myslieť a zámeram sa na deti a seba. Najlepšie keď sa s ním nebudem baviť a tak nemôžem s nim prísť do konfliktu.
Nie, nedosiahnes ten pokoj ani ked sa s nim nebudes bavit. Pokoj dosiahnes iba vtedy ak ho nebudes vidiet. Inak ta bude vzdy vytacat. A dostanes sa do stadia, kedy ti bude nesmierne vadit. Aj ked si budes mysliet, ze to das uplne v pohode..
A este, ty sa sice budes konfliktom vyhybat, ale ver tomu, ze si vzdy najde nieco, cim ta do konfliktu dostane.
Nebud naivna. Pokoj mat s nim v jednom dome nikdy mat nebudes. Nechce ta.
Mas s nim deti lebo iny nebol po ruke a uz si "mala vek"
Kde si byvala dovtedy kedze si mala uz cca 35+rokov?
Ja ti úplne rozumiem, mám doma niečo podobné. Dala som sa do fázy, ak to nejde vo dvojici, život nekončí, treba si užívať život inak, je xy možností.
Ono takto žili voľakedy, síce z iných dôvodov, ale rozvody neboli časté, takže dá sa to nejako.
@guiseppinka ved sa budem snažiť ho co najmenej vidieť
@guiseppinka nesmiem sa dat. Lebo jemu to isto robí radosť keď ma naštve do nepricetnosti. Budem hrať jeho hru a nedám sa.
@natalka13 ja som vďačná za moje deti.
@janka743 áno mas úplnú pravdu a ďakujem Ti pekne za povzbudenie. Kvôli deťom sa oplatí žiť.
@gribka1 teraz sú veľmi sebavedome ženy a vedia to s chlapmi.
Mozes si hovorit, co chces. Je super, ze si silna, ale fakt je, ze to donekonecna nepojde - vidim to dookola vo vela pripadoch. Dojdes do bodu, kedy si povies dost. Ver tomu, ze vzdy si najde nieco, cim ta vytoci. To by si musela s nim nebyvat.
@gribka1 tak to je fakt rada... za aku cenu takto zili? Ze zena bola strhana a v 40tke vyzerala na 60 a keby mohla, tak najradsej umrie... to uz je len predstava stastneho alebo spokojneho zivota...
Skus mu to nehovorit rozkazom. Ale napr mohol by si nasupat zemiaky,ja zatial spravim maso. Alebo mohol by si povysavat,ja potom umyjem podlahu. Robit veci spolocne,nech nema pocit,ze ho buzerujes.
@guiseppinka ja sa to naučím. Som odhodlana kvôli deťom. A byt mame spoločný.
Vela stastia
@guiseppinka To nie je rada, len konštatovanie ako voľakedy ženy trpeli. Ak si na to autorka trúfa, dať sa to dá. Či bude šťastná? Pochybujem.
@guiseppinka to máš pravdu, moja svokra vyzerá o 10-20 staršie aka je strhana.

No super katolik a aj ty s nim, hlavne ze uz mate dve deti a kazdu nedelu klopete na kostol a svadba v nedohladne.