icon

Ako zvládnuť posmešky od kamarátky kvôli vzdelaniu?

23. sep 2025

Kamaratka sa smeje z moje vysokej školy. Je to všzasp sv.A. ....ona nemá ani maturitu ale len učňovské. Ja sama viem že tá škola je nič moc ale ja som sa učila na každú skúšku. Čo by ste jej povedali

Strana
z2
autor
23. sep 2025

@anonym_autor pýtala sa ma či neviem kde sa dá kúpiť maturita, nie neviem, tú si treba odchodiť a ona že ale nepotrebuje také učivo, potrebuje len papier aby mohla ísť na vysokú školu 🙈

anonym_2ba048
23. sep 2025

@anonym_autor toto co su dnes za temy. fakt vymyslene, zachvilu sa to budeme pytat na typ vloziek a tampomov.

lenka.25
23. sep 2025

A nie je ti to jedno ? Len teda asi to nebude kamarátka , aspoň ja takéto slepice nepovažujem za kamarátky

mysicka36
23. sep 2025

😀 a ako chce spraviť prímačky, keď nebude vedieť učivo? Ale pobavila som sa. Nepotrebuješ takú kamarátku, nájde si nový okruch kamarátov na tejto škole.

autor
23. sep 2025
@anonym_2ba048

@anonym_autor toto co su dnes za temy. fakt vymyslene, zachvilu sa to budeme pytat na typ vloziek a tampomov.

@anonym_2ba048 ahoj a nedá sa ti to preskočiť alebo neotvárať,jednoducho ignorovať? Vieš,aby si sa nemusela zbytočne pohoršovať.

anonym_2ba048
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_2ba048 ahoj a nedá sa ti to preskočiť alebo neotvárať,jednoducho ignorovať? Vieš,aby si sa nemusela zbytočne pohoršovať.

@anonym_autor vazne sa tu uz budeme pytat na kazdu vec? 🙈

anonym_bf1cc7
23. sep 2025
@mysicka36

😀 a ako chce spraviť prímačky, keď nebude vedieť učivo? Ale pobavila som sa. Nepotrebuješ takú kamarátku, nájde si nový okruch kamarátov na tejto škole.

@mysicka36 na niektoré školy sa prijímačky nerobia 😄

autor
23. sep 2025
@anonym_2ba048

@anonym_autor vazne sa tu uz budeme pytat na kazdu vec? 🙈

@anonym_2ba048 a čo je na tom zlé ?

simsalabim
23. sep 2025

@anonym_autor ak nevies, co je povedat, tak si asi ten diplom nezasluzis 🙈

zabka79
23. sep 2025

@anonym_autor prirodzene ked sa budes posuvat dopredu ostatnych nechas za sebou....a budes mat ine kamaratky...

gemerka17
23. sep 2025

@anonym_autor kamarátka vela rozumu nepobrala ale sama dobre vie, čo tá tvoja VS je zač. Ma proste zle meno, a vedia to vsetci. Učiť na skúšky poctivo sa môžeš, ale na trhu praci ti to s týmto diplomom bude prd platné. Skus sa poradiť s chat gpt, co by jej odpovedal.

anonym_2c87d0
23. sep 2025

Chceš pracovať v danej oblasti alebo tú VŠ študuješ len kvôli titulu?

anonym_2ba048
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor niekedy mam pocit ze je tu vela nesvojpravnych

januska12323
23. sep 2025

Prečo takú osobu nazývaš kamarátkou? Mohla si spraviť maturitu na svojej škole a nie sa pýtať kde to kúpiť.

motylik2559
23. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, predpokladam,ze VS si si nevyberala len za to, aby si mala titul, ale za to,ze ta ta skola bude bavit a bavi. Na blbe reci sa vykasli. Je to tvoja vec aku skolu vystudujes. Kamaratka ti bud zavidi, alebo je hlupa,ked sa vysmieva z takychto veci. Kedysi sesterka si dorabala maturitu na sukromnom gympli a veruze tam musela ist aj v tyzdni a aj sa ucit, ked mali skusku na maturu, lebo napriek tomu,ze si to platila neznamena,ze jej daju len tak papier. Tvoja kamaratka asi nebude moc rozumny clovek. A velmi by som zvazila, ci by kamoskou ostala.

dskjhfdlkdjhl
23. sep 2025

@anonym_autor Preco si myslis, ze jej musis nieco povedat? Na blbe reci je najlepsia ignoracia. Nemusis sa bavit s kazdym, ani pocuvat kazdeho.

juma2
23. sep 2025

tak to asi nebude prilis dobra kamaratka 🙂 na to, ze uz nemate 15, tak by som cakala, ze mate toho rozumu viac 😀

autor
23. sep 2025
@anonym_2ba048

@anonym_autor niekedy mam pocit ze je tu vela nesvojpravnych

@anonym_2ba048 ako si vydedukovala? Či vlastná skúsenosť?

viestta
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ty sama si nevies vytvorit nazor na tu kamosku? To sa musis na MK spytat co si o tom mas mysliet? Lebo neverim, ze si sa prisla len pochvalit (na tvojej VS nie je nic zle ak sa vies s vzdelanim uplatnit v odbore) lebo postazovat (na blbu kamosku). Si zvedava na to co ti zeny napisu. Ak sa to dozvies az potom si utvoris nazor?

autor
23. sep 2025
@viestta

@anonym_autor a ty sama si nevies vytvorit nazor na tu kamosku? To sa musis na MK spytat co si o tom mas mysliet? Lebo neverim, ze si sa prisla len pochvalit (na tvojej VS nie je nic zle ak sa vies s vzdelanim uplatnit v odbore) lebo postazovat (na blbu kamosku). Si zvedava na to co ti zeny napisu. Ak sa to dozvies az potom si utvoris nazor?

@viestta až keď si napísala TY som si názor utvorila

anonym_1b288e
23. sep 2025

Taká by už dávno kamoška nebola a keď chce nech si kúpi aj tri maturity, ja mám moje svedomie čisté

monulka205
23. sep 2025

@anonym_autor prečo píšeš, že tvoja škola je nič moc? Veď si stoj za tým, čo si si vybrala. A to, že tvoja kamoška nemá maturitu a chce si ju kúpiť hovorí za všetko. Ešte by som jej ako kamarátke poradila, aby si našetrila veľa peniažkov, lebo ak sa nejakým nedopatrením dostane aj na VŠ, bude si musieť kupovať možno aj každú skúšku a nie len titul 🙂

greywolf
23. sep 2025

@anonym_autor 1) Ano ta skola je nie velmi popularna. 2) len hlupak sa smeje z druheho studia

mamutka
23. sep 2025

@anonym_autor takto by sa k tebe kamarátka nesprávala.

anonym_981da7
23. sep 2025

@anonym_autor nič by som jej nepovedala, zvažovala by som, na čo mi je takáto "kamarátka"

viestta
23. sep 2025
@anonym_autor

@viestta až keď si napísala TY som si názor utvorila

@anonym_autor som rada, ze som ti pomohla vytvorit si nazor.

tiika
23. sep 2025

@anonym_autor sama vieš, že úroveň tej školy je aká je, takze nie je prekvapivé, ak sa niekto podobne vyjadrí. Na druhu stranu si študovala poctivo, vieš, ze školu si zvladla aj svojou usilovnosťou, za jej úroveň nemôžeš. Je to teda iba kamoskin názor, nemusíš ju o ničom presviedčať. Nebrala by som si to teda osobne a viac by som sa na tu tému nebavila.

misanthropicdann
25. sep 2025

@anonym_autor co sa nad tým pozastavujes?
By som jej len odpovedal,
Ďakujem za názor na štúdium od veľmi si ho vážim hlavne keď je od človeka co to nedotiahol ani na maturitu.

betulinka1
25. sep 2025
@misanthropicdann

@anonym_autor co sa nad tým pozastavujes?
By som jej len odpovedal,
Ďakujem za názor na štúdium od veľmi si ho vážim hlavne keď je od človeka co to nedotiahol ani na maturitu.

evansova
25. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pýtala sa ma či neviem kde sa dá kúpiť maturita, nie neviem, tú si treba odchodiť a ona že ale nepotrebuje také učivo, potrebuje len papier aby mohla ísť na vysokú školu 🙈

@anonym_autor A vieš ty čo?.Škoda ti s ňou strácať čas, nemá poňatia o čom je štúdium, veď uvidí keď sa pokúsi získať aspoň maturitu!

anonym_05c390
25. sep 2025

Drucer nedávno urážal ženy bez maturity,že by nevedeli vychovávať deti,preto musia chodiť do škôlky..ale prepáčte,vy s vysokou školou tu dávate dosť debilné témy 🙏

Strana
z2