icon

Ako zvládnuť satirické správanie partnera?

22. jan 2025

Ahojte baby,chcem sa spýtať,urazili by ste sa keby Vám chlap poslal na spoločný účet 2 eur za orálny sex?Môj chlap s ktorým som iba par mesiacov sa mu to vzdalo vtipné. Napísal to aj do správy pre príjemca. Ide o to ,že mne tento satiricky humor na moju osobu nie je smiešny a ešte sa odul a tresol telefónom keď som mu to vytkla. Nejde iba o to ale mam pocit že je takmer stále voči mne satiricky a že on sa nebude kvôli mne meniť ako povedal. Nechápem prečo to stále robí a ešte urobil zo mňa paničku s vysokým egom. Pritom iba chcem aby sme sa správali slušne.

gribka1
22. jan 2025

Neverím, že toto bolo prvé, kde sa prejavil jeho "humor", ak by sme spoločne nejako takto vtipkovali aj v bežnej komunikácii, tak toto už nie je nič.

pralinka25
22. jan 2025

@enmery no to ano to je tiez pekne odveci. ano napisala som skratka si nesadli. tiez nerozumiem naco su uplne nekompatibilni ludia za kazdu cenu spolu a potom sa cuduju problemom neskor. ja sa neviem urazat. myslim ze sa to este nikomu ani nepodarilo ale ktovie aka bola aj autorkina reakcia a kolkata v poradi. mozno sa ani neofucal ale nastval lebo nevieme vobec co mu a ako povedala. predpokladam ze taketo nieco nebolo prvy krat a snad vie s kym chodi.

simca06022011
22. jan 2025

no mate srandovny ucet, robi tam srandicky... ale je to trapne, proste ak toto robi bezne taketo narazky, asi by som to proste bez zmeny aj ja ukoncila. TO ako.. prebehne bankar ucet a tam platby za oralny sex.. super... ako...
inak ked je satiricky.. tak ja by som mu na to povedala, ze je trapny, keby aspon riadna suma, ale to nic moc, fakt je z lacneho kraja=nabuduce nic nebude :D

zanka777
22. jan 2025

Vôbec neverím tejto téme a ten nezmysel že po pár mesiacoch máte spoločný účet a s odôvodnením že tam máte len drobné na kávu atď aby ste sa učili a skúsili si spolu hospodáriť?to vážne?to sa fakt nájdu ľudia čo takým bludom uveria?trápne.

enmery
22. jan 2025

@pralinka25 O tom hovorím. Ja si robím aj srandu zo seba. Mám kamoša už od detstva, ktorý má úplne humor cez čiaru až do vesmíru. Keď mi raz tak niečo povedal, iná kamoška pri nás sedela a bola zhrozená. Ibaže keď som mala v živote fakt veľký problém, tá kamoška ani ťuk, ten nekorektný kamoš mi bez drístov pomohol aj bez jeho humorných poznámok. To sa volá rešpekt. A zase ako hovorím, ja sa neurážam, ak mi niekto povie, že môj humor nie je ok, rešpektujem to. Vychádza mi z toho, že sa stretli úplne nekontabilní ľudia a fakt nechápem, prečo sú spolu. Ako píšeš, v budúcnosti to bude robiť len stále väčšiu neplechu.

vv88
Autor odpoveď zmazal
natalka13
22. jan 2025

Na spolocny ucet? Teda vlastne aj sebe? To uz je uplny magor. A primitiv uz len tym ucelom platby a nizkou sumou.

gerber58
22. jan 2025

Pre mna by to teda priatel nebol za ziadnu cenu. Myslis si, ze vas vztah berie a bude brat vazne alebo len ironicky? Pre mna konecna

autor
22. jan 2025

@gerber58 Viem, že vzťah berie vážne,obaja sme už po 40tke a nechceme sa popáliť ale bojím sa práve toho ,že časom sa prestaneme rešpektovať a mať voči sebe úctu. A to trucovanie mi vadí ale ja ho vždy slušne upozornim, že mi to nie je príjemné sa baviť môj účet

quaxi
22. jan 2025

Nie je žiaden buran, nevychovanec ani nič podobné. Proste má taký štýl humoru. Ja robím v IT a to sú samí asociáli, keď mi mali kolegovia poslať na účet čo sme sa skladali tak z 15 chlapov tam 13 napísalo rôzne podobné vtipné prasaciny. Pre mňa v pohode vtipná situácia, dobre som sa pobavila a ešte som to čítala manželovi nech sa spolu zasmejeme. Lenže čo je pre niekoho úplne normálne, nemusí inému vyhovovať. Tebe toto zjavne nesedí, máš nekompatibilnu povahu, takže si dlhodobo asi nebudete rozumieť a bude to trápenie pre obe strany.

pralinka25
22. jan 2025

@enmery ved to ze jeho humor vobec neznamena ze je blbec ani ze ju ma za handru ani ze si ju nevazi. urobili sa tu zavery bez toho aby sme ho poznali. tiez prave mam v okoli ludi tohoto razenia a nie su to debili ani asociali ako pise @quaxi taky druh ludi. musia sa najst skratka rovnaki.

pralinka25
22. jan 2025

inak to ze trucuje by mi vadilo napriklad. ten jeho humor vobec. truc nezeriem ani mojim detom a dospelakom uz vobec nie.

grof_monte_christo
22. jan 2025

@anonym Máš pocit, že sa k tebe zachoval ako k lacnej prostitútke. Netráp sa nad tym, že si divná a nemas zmysel pre humor. Drvivá väčšina žien by to vnimala rovnako.

h2
22. jan 2025

My by sme sa na tom zasmiali. Keby ste vedeli, čo mne dnes poslal môj muž... Ani nenapíšem radšej, ale rehotali sme sa, ako blázni.

beky223
22. jan 2025

Všetci sú tu veľmi kritickí voči tvojmu partnerovi, ale ja som asi jediná, ktorej by to prišlo celkom vtipné a na oplátku by som poslala 3e na ten účet s podobne "vtipným odkazom" 😄 ja si nemyslím, že mal za cieľ urobiť z teba handru, proste vtip.. to že sa za to potom urazil je druhá vec, no ale jednoducho nie ste zjavne v humore kompatibilní...

gribka1
22. jan 2025

Takže aký pomer nás tu je tých, čo by sme sa z toho smiali🤣

grof_monte_christo
22. jan 2025

@gribka1 Daj hlasovať 🙂

jasminet
22. jan 2025

volakedy som robila v banke, keby ste vedeli ake "informacie pre prijemcu" tam boli niekedy popisane... sme sa za brucha chytali s kolegovcami 😀 a ano, aj mne manzel raz posielal € na ucet (teda hoooodne €) s popiskom "za sex a lásku"... zasmiala som sa ked mi prisli a neriesila som

gribka1
22. jan 2025

@grof_monte_christo Veď nepotrebujeme presne, zatiaľ menšina 😂

pragmaticka
22. jan 2025

Mna len udivuje, ze 40r ludia si posielaju po 2e na spolocny ucet?? Ta suma je priserne nizka a po druhe, v tomto veku by som sa na kavicku, ci do kina od muza urcite nechala pozyvat a obcas by som teda vybrala penazenku aj ja! Inak tiez myslim ze nie ste na rovnakej vlnovej dlzke!!ty nerozumies jeho humoru..mne je sympaticky,robi si zo zivota prču..mne by urcite sedel.nemam rada prilis vaznych ludi ani ludi, co beru zivot a seba prilis vazne 🙄🙄🤣🤣

pralinka25
22. jan 2025

@h2 napis k snehuliakovi 😀🙏

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
ika11123
22. jan 2025

Uf to fakt 🤨 veru ani mne by to smiešne nebolo.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
autor
22. jan 2025

@pragmaticka no tie 2 eura poslal ako zo srandy že 2×oral.Že na spoločný účet mi bude posielať za oral po 1 eure. A som ho nepocuvala ja že len sranduje a on tu "srandu" urobil do konca.

lija22
22. jan 2025

looool strasne som sa zasmiala prepac

pralinka25
22. jan 2025

@mandzula si lacna 😀 zvys teraz taxu aj s urokami 😝

gribka1
22. jan 2025

Ta mu povedz, že nabudúce nech si pripraví hotovosť. Ale nie, v tomto kontexte je to debil. Myslela som si, že len vtipkuje, ale ak ti fakt za každý orál poslal 2 eura ....

mandzula
Autor odpoveď zmazal
enmery
22. jan 2025

@mandzula Jak sex zadarmo, šak chlapi vykrikuje, že sex vo vzťahu je vlastne ten najdrahší😁😄