icon

Ako zvládnuť satirické správanie partnera?

22. jan 2025

Ahojte baby,chcem sa spýtať,urazili by ste sa keby Vám chlap poslal na spoločný účet 2 eur za orálny sex?Môj chlap s ktorým som iba par mesiacov sa mu to vzdalo vtipné. Napísal to aj do správy pre príjemca. Ide o to ,že mne tento satiricky humor na moju osobu nie je smiešny a ešte sa odul a tresol telefónom keď som mu to vytkla. Nejde iba o to ale mam pocit že je takmer stále voči mne satiricky a že on sa nebude kvôli mne meniť ako povedal. Nechápem prečo to stále robí a ešte urobil zo mňa paničku s vysokým egom. Pritom iba chcem aby sme sa správali slušne.

Strana
z3
liv1
22. jan 2025

@doriiis toto je najlepsie co si ty vymyslela 😁

liv1
22. jan 2025

@h2 napiiiiis aspon do spravy, nech sa trocha pobavim 😁

liv1
22. jan 2025

@dharmasanata sa rehocem jak kon, ze len 2 eura preto ze mozno v tom dobra nie si 😂😂😂. Baby vy dobre davate 😅

alan1234
22. jan 2025

ja by som mu konkurovala a nabuduce by som povedala ze nech plati pracou. Sex bude iba ked ………….a pritom by som sa dobre zasmiala …..

beky223
22. jan 2025

Tak mne sa priam pýta mu na to povedať niečo v štýle, že ešte že on tam posiela e za oral, lebo keby ty máš posielať e za tvoje orgazmy, tak je ten účet prázdny 😂

misicka31
22. jan 2025

Pošli mu 5€ na sprcháč,že smerdzi tam dolu🤣

pralinka25
22. jan 2025

@mandzula jasne teraz mas krycie meno najdrahsia 😀

mandzula
Autor odpoveď zmazal
enmery
22. jan 2025

@mandzula Ešte si ich celkom slušne pomenovala😄

yasina
22. jan 2025

coo :O dobre citam? to je co za .....ehm..maníka a typka ?

ja by som si z neho vystrelila...

0,25 centov na viagru posielam charitu

h2
22. jan 2025

@pralinka25
@liv1 No jo, vedela som, že to sem aj tak budem musieť napísať. Poslal mi fotku psieho 💩 v tráve. Vysvetlím: od minulého týždňa máme doma šteniatko, od chovateľa bolo zvyknuté vykonávať potrebu vnútri na podložky. Zvykáme ju, robiť to vonku, ale ide to ťažko. Dnes to bolo prvýkrát, čo urobila veľkú potrebu vonku. Takže som sa, samozrejme, potešila a v tom duchu som na to aj odpísala. Potom doma mu hovorím: "Voľakedy si mi posielal krásne romantické správy a vyznania lásky. No a dnes, pošleš mi psie hovno!" A on, že: "Nehovor, že ťa to nepotešilo viac?!" A už to išlo. 😂🤣

yasina
22. jan 2025

@h2 toto je tiez dobre :D

bystrozraky
22. jan 2025

Pošli mu tiež 2 eurá z toho spoločného konta na jeho účet s komentárom: ze, za dve eurá si to môže spraviť nabudúce sám pod mostom a ze mu prajes prijemnu zabavu 😅

demodun
22. jan 2025

@h2 no a nehovor, že si nemala radosť 😁

h2
22. jan 2025

@demodun 😂 A ešte akú!

demodun
22. jan 2025

No ja som asi tiež divná, ale ja by som sa na tom zasmiala.
@pralinka25 a to ja som urážlivá 😁

domkakvet
22. jan 2025

Nie neurazila by som sa, ale rovno sa s nim rozisla.

renesance80
22. jan 2025

ide skôr o ironický a čierny humor ,keď to mám správne nazvať, mám také dieťa, tak že pre mňa nič nové pod slnkom , to sa nezmení

liv1
22. jan 2025

@h2 😂😂😂👍 srandisti 😁

michal_dr
22. jan 2025

@autorka
Takže ty mu povieš, že sa ti dačo nepáči, čo ti je mneprijemné, proti srsti, partner sa oduje a treskne telefonom.. ? 🤔

Tak tomu sa povie rešpekt a úcta... 🙄
Nič horšie ako ignorácia kartnera... Keď, žena hovori, keď kričí, miluje a ma chuť problem riešiť, keď mlčí... to už je v haji, tvoj partner je vzhladom na vek zrejme neskuseny. Zartovat, robit blbosti je ok, ale ak partner povie, toto už je moc, treba ho rešpektovat.

Ano blbosti, ale toto su prave tie blbosti, ktore vedia partnera schladiť až zmraziť a potom si tie 2 eura moze posielat sam sebe, ked mu odídeš zo vzťahu...
Rešpekt a úcta je základom vzťahu...
(prehanam, možno áno...keby to však bola pre autorku blbost, autorka si nepride sem na forum po nazor inych k niečomu, čo ju netrápi).

Dúfam, ze sa partner uvedomi 😉

zelenina1
23. jan 2025

" ešte sa odul a tresol telefónom keď som mu to vytkla".... toto je najproblematickejsia cast celej temy 🙂 urazlivy chlap, naozaj to potrebujes?

vikiki29
23. jan 2025

Nevyzretý primitív. Nie som žiaden studený čumák, ale neznášam takéto blbé vtípky. Ak je on taká povaha, po čase ti bude liezť na nervy všetko. Hľadala by som inde.

misiak7777
23. jan 2025

Dúfam že nie som jediná, ktorá to robí opačne 😃😃😃😃

rorino
23. jan 2025

On je taký typ,že si môže robiť posmešky z každého,ale z neho nik?Tak mu to skús pár krát vrátiť rovnakou mincou,ale toto na plnohodnotný vzťah nevyzerá.Ocividne nie ste rovnako naladeni.

slavka1988
23. jan 2025

Tak ty mu pošli 2,50 na lístok do ....odkiaľ prišiel

Strana
z3