icon

Ako zvládnuť svadbu po hádke so snúbencom?

6. jún 2025

Ahojte, zajtra máme mať svadbu a so snúbencom sme sa veľmi pohádali. Veľká šanca na udobrenie nie je, bola to naozaj škaredá hádka. Ako zvládnuť takto zajtrajší deň? :((

Strana
z4
michelle567
6. jún 2025

No udobriť sa ešte dnes. Čo iné

michala.s
6. jún 2025

My sme sa pohadali tak, ze som treskla dverami a odisla. Ešte v noci sme sa udobrovali.

pralinka25
6. jún 2025

stres robi svoje.
ale ak nie ste scopni sa udobrit teraz casom to bude este horsie. berte to ako skusku ci vobec do toho ist.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
autor
6. jún 2025

My sme spolu uz dlhsie, nehadame sa casto, ale ak ano, taha sa to viac dni.. pri takychto vyostrenych hadkach sme sa nikdy neboli schopni udobrit rychlo.. cize tu sancu nevidim. Napriek tomu chceme byt spolu a svadbu rusit nechceme.. len tento den som si predstavovala uplne inak :( aj ked viem ze my si za to mozeme..

beata_k
6. jún 2025

Tak nepis tu, ale vstan a chod za nim 🤷😉

minenkaa
6. jún 2025

Tak je asi chyba vo vás oboch a neviete sa hádať ,čo je to za blbost hnevať sa aj niekoľko dni, zbytocne míňanie energie

maranta_leuconeura
6. jún 2025

Tak prid za nim,povedz mu, ze ti je luto, ze ste sa pohadali a ze by si chcela, aby ste zajtra mali pekny den. Uvidis, ako bude reagovat. Preco ste sa pohadali?

autor
6. jún 2025
@beata_k

Tak nepis tu, ale vstan a chod za nim 🤷😉

@beata_k Bola som, vravi, ze aktualne mi odpustit nedokaze. Ze niekedy ano, ale teraz nie

beata_k
6. jún 2025

Tak to nechaj dnes uz tak. Rano mu urob kavu a obijm ho. Zajtra bude lepsie. Drz sa 💪

rozculena
6. jún 2025

ty sa chceš vydávať za niekoho,s kým sa takto hádate?? A on ti nechce odpustiť,aj keď sa mu ospravedlníš? 😨

maranta_leuconeura
6. jún 2025

Fuh no, reagovala by som, ze aktualne si svadbu s tebou neviem predstavit. Mozno niekedy ano, ale teraz nie.
Naozaj chces aby sa to nieslo v takejto atmosfere? A ked uz pocas manzelstva budes mat tazku situaciu a budete pohadani tak co? Necha ta na dialnici s pokazenym autom, odignoruje ta ked budes chora, odmlci sa ked budes potrebovat nieco urgentne vyriesit, nezaplati ti ani vodu na dovolenke ked si zabudnes penazenku? Lebo poznam taky par, nevedia spolu komunikovt presne ako vy dvaja.

procrastique
6. jún 2025

Lol, toto nie je určite človek, ktorého si máš zobrať.

dzulli1980
6. jún 2025

My s mužom sme sa tiež parádne povadili deň pred svadbou ... môj muž je taký, že musí vychladnúť, nemá zmysel riešiť to s ním "za horúca" ... stretli sme sa až druhý deň na obrade ... tie naše namosúrené ksichty na svadobných fotkách, dodnes sa na tom smejeme 😀 ... neviem, prečo ste sa pohádali, možno stres, nervy, predsa len je to obrovská životná zmena ... nalej si pohárik vína a relaxuj, dobre bude 😉

ivik4
6. jún 2025

A co ak to tak malo byt ? Ak Ti pan kral nedokaze odpustit a rozpravat sa s Tebou uz teraz normalne ani skrz Vasu vlastnu svadbu ? 😵‍💫

ruxandra
6. jún 2025

Ste deň pred svadbou a on ti nevie odpustiť, resp sa s tebou o tom probléme porozprávať ako dospelý človek? A si si istá, ze chces byt cely život s takým prerastenym deckom?

Pozri, ty si za nim uz bola a on ti povedal, ze ti nevie odpustit. Nemáš uz teraz veľmi čo urobit. Už len mozes počkať do rána. Ak bude rano stále zduty a nebude sa chciet o tom s tebou bavit, normálne by som ho poslala do.. niekam.

kaja0210
6. jún 2025

Zajtra máte vašu spoločnú svadbu? Prepáč, ale ak mám ísť na svoju vlastnú svadbu pohadana so snúbencom,tak na tú svadbu neprídem a bude ma čakať v kostole sám, kým si neuvedomí, že vo vzťahu je odpustenie dôležité.
Je to manipulátor.

nikaeli
6. jún 2025

Nehádate sa často.
Práve teraz však máte vyostrený konflikt.
Ospravedlnila si sa.
On ti teraz nevie odpustiť.
Čo sa teda stalo??
Čo si urobila, že sa s tebou povadil natoľko, že ti večer pred vašou svadbou nevie odpustiť?

vler
6. jún 2025

Pre mna je zarazajuce, ze ani jeden z vas, vediac ze zajtra sa beriete, nebol ochotny/schopny prestat sa hadat vcas aby ste sa nedohadali do krvi

fiirsttiime
6. jún 2025

Keby mi toto povedal na tu svadbu sa nedostavim 🙈😁 ale.... nevieme kvôli čomu ste sa pohádali... je rozdiel ked sa pohadate kvôli nevere a rozdiel kvôli zasadaciemu poriadku🙈

deti95060810
6. jún 2025

v takomto stave má byť svadba? to si neviem predstaviť....
išla by som za ním a nech vysvetlí ako zajtra idete robiť. má vôbec zmysel svadba?
máte veľkú svadbu? 🙄

minenkaa
6. jún 2025

A je naozaj ta svadba dobrý nápad ,keď neviete spolu nájsť spoločnú reč ,mate už deti?

weronika171717
6. jún 2025

Kvôli čomu ste sa pohádali?

domkakvet
6. jún 2025

Bude to asi stresom ale ist na svadbu pohadani, mali by ste to vyriesit.

gab1sol
6. jún 2025

A čo je dôvodom hádky? Čo ti nevie odpustiť? Zájdem do extrémov, ale ak ide o farbu kvetov vo svadobnej kyticu, tak to vyriešte, pre to si nekazte svadbu. Ale ak vyšlo najavo, že si mu bola napr. neverná (to je opačný extrém), tak asi to bude ťažké a nečudujem sa mu… Tak teda záleží aj na dôvode hádky.

kubkovan
6. jún 2025

Tiez sme sa den pred svadbou pohadali a teraz uz manzel, volal sesgre (mojej), ze kto je v prave (teraz sa uz na tom len smejeme)😅, proste nervy robia svoje. Nedajte si skazit den, ak to je kvoli prkotine, alebo pribuznom 🙂 vela stastia prajem ❤️

1ryba
Odpoveď bola odstránená
motylik2559
6. jún 2025

Ahoj a co si mu vlastne spravila,ze ti nevie odpustit a ze mozno az raz? O co ide? Lebo zas je rozdiel malicherna blbost, na ktoru by sa zduval ako ozaj decko a je rozdiel povedzme nieco zavazne ako nejake klamstva ci nieco tak zavazne ako nevera povedzme (mozno nadhodene ale vies ako to myslim). Myslim,ze je ozaj dolezite aj to, o co slo a co konkretne ti nevie odpustit🤷‍♀️

cimage
6. jún 2025

Urcite chcete tu svadbu teraz? Ja viem, ze vsetko je zajednane, nachystane, ale takto ofucani z toho nic mat nebudete. Nevieme co zavazne sa udialo, ze ti nevie odpustit, ale v takomto stave vstupit do manzelstva? Za mna nie.

kristinka92
6. jún 2025

Myslím že je ten pravý čas porozmýšľať, či sa na tu svadbu dostavis…síce dost neskoro, ale nie je úplne po funuse. Horšie by bolo uvedomiť si, že si si zobrala nesprávneho. Nechcem hrotit vašu situáciu, ale čo bolo príčinou tak strašnej hádky že ti teraz nevie odpustiť, keď si sklopila usi a išla sa ospravedlniť a on sa ďalej zduva jak decko?

Strana
z4