icon

Ako zvládnuť svadbu po hádke so snúbencom?

6. jún 2025

Ahojte, zajtra máme mať svadbu a so snúbencom sme sa veľmi pohádali. Veľká šanca na udobrenie nie je, bola to naozaj škaredá hádka. Ako zvládnuť takto zajtrajší deň? :((

okseen
7. jún 2025
@rejka7

@okseen že 25 percent🧐 a nepreháňaš to trošku?? Ja by som povedala tak 10 percent najviac😂

@rejka7 sak som optimista 😂😂😂

gov
Odpoveď bola odstránená
bessie12
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov tak by bolo fajn keby sa nám vrátila celá suma za svadbu 🤣🤣 ale my to kvôli peniazom nerobíme. Koľko sa vráti, toľko sa vráti. Cela suma to určite nebude, len časť z toho.

tiezjedna
7. jún 2025
@cimage

@gov niekto robi svadbu kvoli velkym darom a jedlu? Ved svadba je pomaly drahsia ako byt a na daroch sa urcite nevrati 100%.

@cimage na to vôbec nereaguj. @gov je chronický pesimista a vytrvalý negativista na všetko. Svadby sa robia kvôli saniu peňazí, na dovolenky sa lieta kvôli fotkám na socky a tak...😉čo komentár, to perla😉

alickapusinka
7. jún 2025

počkaj to ma byť vaša svadba spoločna.

tiezjedna
7. jún 2025

...asi to zvládli, keď sa autorka nehlási 🙂 Prajme im šťastie🌹

cimage
7. jún 2025
@tiezjedna

@cimage na to vôbec nereaguj. @gov je chronický pesimista a vytrvalý negativista na všetko. Svadby sa robia kvôli saniu peňazí, na dovolenky sa lieta kvôli fotkám na socky a tak...😉čo komentár, to perla😉

@tiezjedna vidim, ze je mimo. Radost ho mat doma. Potom sa chlapi stazuju na mk, ze ich ziadna zena nechce.

pralinka25
7. jún 2025
@cimage

@tiezjedna vidim, ze je mimo. Radost ho mat doma. Potom sa chlapi stazuju na mk, ze ich ziadna zena nechce.

@cimage vsak a kto by to chcel.

gab1sol
7. jún 2025
@bessie12

@gov tak by bolo fajn keby sa nám vrátila celá suma za svadbu 🤣🤣 ale my to kvôli peniazom nerobíme. Koľko sa vráti, toľko sa vráti. Cela suma to určite nebude, len časť z toho.

@bessie12 svadbu sme mali síce v roku 2014, viem, že teraz sú ceny úplne inde. Svadbu sme robili veľkú preto, lebo sme náš deň chceli osláviť s rodinou. Nepozerali sme pri tom na peniaze. Chceli sme ich tam, tak tam boli. A teda, keď sme po svadbe dávali dokopy dary, prekvapilo ma, že my sme na svadbe “zarobili”. Ale musím napísať - veľa vecí som si robila sama, výzdobu mi robila kamarátka za cenu materiálu, pri svadobných šatách som vyhrala požičovné zadarmo a pre muža som vyhrala ušitie obleku zadarmo (fakt sa na mňa obrátilo šťastie, ľutujem, že som si vtedy nepodala lotto 🤣).

carter30
7. jún 2025

Už je bašavel v plnom prúde 🕺💃🙂

bessie12
7. jún 2025
@gab1sol

@bessie12 svadbu sme mali síce v roku 2014, viem, že teraz sú ceny úplne inde. Svadbu sme robili veľkú preto, lebo sme náš deň chceli osláviť s rodinou. Nepozerali sme pri tom na peniaze. Chceli sme ich tam, tak tam boli. A teda, keď sme po svadbe dávali dokopy dary, prekvapilo ma, že my sme na svadbe “zarobili”. Ale musím napísať - veľa vecí som si robila sama, výzdobu mi robila kamarátka za cenu materiálu, pri svadobných šatách som vyhrala požičovné zadarmo a pre muža som vyhrala ušitie obleku zadarmo (fakt sa na mňa obrátilo šťastie, ľutujem, že som si vtedy nepodala lotto 🤣).

@gab1sol my určite nezarobime na tom a ani nechceme. A pochybujem, že sa nám vráti cca 20-25 tisíc € 🙈
Veľa veci som objednala z Aliexpress a Shein ci Amazon. Vyšlo ma to o dosť lacnejšie. Najdrahšia položka sú šaty a nápoje (alko aj nealko ) v NL.

mantilka
7. jún 2025
@kaca222

To je dobrý blbec, že “teraz ti odpustiť nedokážem”.
My máme s mužom jednu zásadu a to nikdy neísť do postele pohádaní. Ak sa pochytíme, tak vždy sa musíme udobriť pred spaním.

@kaca222 tak isto. Tento pár by sa nemal brať. Nie sú zrelí na manželstvo.

monikabull
8. jún 2025

.

autor
8. jún 2025

Ahojte, update: dovod hadky- nebola to vyslovene vazna vec, ziadna nevera ani nic podobne, ale ani banalita typu farba servitky, mne sa nepacilo nieco na jeho spravani, co som okomentovala, on bol zas sklamany z mojho “zmyslania”, a kazdy z nas chcel presvedcit toho druheho ze preco je v prave..Co sa tyka svadby, nakoniec bola, rano sme sa rozpravali, boli sme na seba mili, dohodli sme sa, ze si zachranime den, a potom uz islo vsetko pekne. Ale tu nezhodu este budeme musiet doriesit, ale uz dufam nie hadkou, ale pochopenim jeden druheho.

monikabull
8. jún 2025

Tak veľa veľa Lásky❤️❤️ a šťastia 🍀🍀 Vám prajem v manželstve a nezabúdajte na kompromisy😊😊.

bielasovicka
8. jún 2025

Gratulujem 🌹

kiki68
8. jún 2025

No mate na to cely zivot to doriesit 😀 gratulujem

minenkaa
8. jún 2025

Teda ja negratulujem ,vy ste sa naozaj pohádali koli to mu ,že každý z vás ma iný názor ,veď to je uplne normálna vec a este chlap to nemôže prekusnut

maranta_leuconeura
8. jún 2025

Potom daj vediet, ked sa budete rozvadzat. Aj ked pochybujem, ze to niekomu pomoze, ked ani tebe netrklo 🚩🚩🚩

beata_k
Odpoveď bola odstránená
beata_k
9. jún 2025
@maranta_leuconeura

Potom daj vediet, ked sa budete rozvadzat. Aj ked pochybujem, ze to niekomu pomoze, ked ani tebe netrklo 🚩🚩🚩

@maranta_leuconeura Je ti lepsie na dusi ked si jej toto napisala?

aurora33
9. jún 2025
@beata_k

@beata_k ale ved má pravdu.

beata_k
9. jún 2025
@aurora33

@beata_k ale ved má pravdu.

@aurora33 Ine sa pytam. A vobec nevieme, ci ma pravdu. Ty mas vestecku gulu?
Tebe pride normalne napisat toto zena, ktora sa v sobotu vydala?

aurora33
9. jún 2025
@beata_k

@beata_k v tomto konkrétnom prípade áno.

really8
9. jún 2025
@beata_k

@beata_k vies tu maju vsetky dokonalych muzov s ktorymi su stastne kazdy den cely den cely svoj zivot aj aj tak bude. A samozrejme ti muzi (a zeny uz vobec) nemaju jedinu zlu vlastnost.

beata_k
9. jún 2025
@aurora33

@beata_k v tomto konkrétnom prípade áno.

@aurora33 Hovori z teba iba urazene ego lebo autorka neposluchla anonymne zeny na diskusnom fore 24 hodin pred svadbou aby ju zrusila. Nic o tych ludoch neviete 48 hodin po svadbe tu idete vynasat sudy. Nic len urazene ego z vas hovori. Ale ved dobre, klasicky MK.

aurora33
9. jún 2025
@beata_k

@aurora33 Hovori z teba iba urazene ego lebo autorka neposluchla anonymne zeny na diskusnom fore 24 hodin pred svadbou aby ju zrusila. Nic o tych ludoch neviete 48 hodin po svadbe tu idete vynasat sudy. Nic len urazene ego z vas hovori. Ale ved dobre, klasicky MK.

@beata_k 😃😃😃 urcite nemám urazené ego 😃 ale aby som sa musela pretvarovať na vlastnej svadbe, že je všetko ok, tak to by som sa veľmi zamyslela. Takže si myslím, že toto urcite nebude dlhotrvajúce šťastne manželstvo.

maranta_leuconeura
9. jún 2025
@beata_k

@beata_k je mi rovnako. Nechapem ludi co vstupuju do manzelstva neuvazene alebo s tym ze ,,ved on sa zmeni", ,,ved potom to vyriesime", ,,ved potom uz bude vsetko krasne". Mozno to fakt vyriesia a budu zit stastne az do smrti, ale statistika hovori nieco ine. A nemam dokonaleho muza, kazdy mame chyby, aj sa hadame, aj sa obcas niekto urazi, lebo s emociami sa ucime pracovat az teraz v dospelosti (,,vdaka" vychove nasich rodicov, ma to tak vela ludi 30-40). Ale co je podla mna dolezite, ze v krizovych alebo stresovych situaciach drzime spolu, vtedy doslova zabudneme na akykolvek konflikt nech by bol pred minutou. Je mi luto, ze toto autorka nema. A pre mna je to taka klucova vec, ze mozno by som fakt tu svadbu odsunula. Autorke sa to tiez nezdalo normalne, preto sem napisala a my sme odpovedali, vlastne sme jej len potvrdili, ze to tak nie je v poriadku. Keby s takymto spravanim partnera bola ok, asi sem nepise. A sanca na rozvod je pri priemernom pare polovicna, aka je potom sanca pri pare, ktory vstupuje uz s neriesenymi problemami v komunikacii?

really8
9. jún 2025
@maranta_leuconeura

@beata_k je mi rovnako. Nechapem ludi co vstupuju do manzelstva neuvazene alebo s tym ze ,,ved on sa zmeni", ,,ved potom to vyriesime", ,,ved potom uz bude vsetko krasne". Mozno to fakt vyriesia a budu zit stastne az do smrti, ale statistika hovori nieco ine. A nemam dokonaleho muza, kazdy mame chyby, aj sa hadame, aj sa obcas niekto urazi, lebo s emociami sa ucime pracovat az teraz v dospelosti (,,vdaka" vychove nasich rodicov, ma to tak vela ludi 30-40). Ale co je podla mna dolezite, ze v krizovych alebo stresovych situaciach drzime spolu, vtedy doslova zabudneme na akykolvek konflikt nech by bol pred minutou. Je mi luto, ze toto autorka nema. A pre mna je to taka klucova vec, ze mozno by som fakt tu svadbu odsunula. Autorke sa to tiez nezdalo normalne, preto sem napisala a my sme odpovedali, vlastne sme jej len potvrdili, ze to tak nie je v poriadku. Keby s takymto spravanim partnera bola ok, asi sem nepise. A sanca na rozvod je pri priemernom pare polovicna, aka je potom sanca pri pare, ktory vstupuje uz s neriesenymi problemami v komunikacii?

@maranta_leuconeura svadba moze byt aj pre zenicha dost stresujuca a ludia reaguju inak. Vobec nevieme nic o pozadi ich fungovania. Mozno mas ty o dost viac rokov ako zenich alebo nevesta a ked si bola v ich veku tiez si sa spravala inak. Ale tieto tu samozvane prorokyne co samozrejme uplne vsetko v zivote preskakali a vedia najviac..to je vlastne smutne

beata_k
9. jún 2025
@maranta_leuconeura

@maranta_leuconeura Ja v s tebou mozno aj suhlasim. Ale este raz...napisat toto zene 48 hodin po svadbe, ze sa rozvedu je nevhodne. Absolutne nic o ich vztahu nevies, ale napises tu podla teba pravdu pravducu.