Ako zvládnuť svadbu po hádke so snúbencom?
Ahojte, zajtra máme mať svadbu a so snúbencom sme sa veľmi pohádali. Veľká šanca na udobrenie nie je, bola to naozaj škaredá hádka. Ako zvládnuť takto zajtrajší deň? :((
@gov niekto robi svadbu kvoli velkym darom a jedlu? Ved svadba je pomaly drahsia ako byt a na daroch sa urcite nevrati 100%.
počkaj to ma byť vaša svadba spoločna.
...asi to zvládli, keď sa autorka nehlási 🙂 Prajme im šťastie🌹
@tiezjedna vidim, ze je mimo. Radost ho mat doma. Potom sa chlapi stazuju na mk, ze ich ziadna zena nechce.
@gov tak by bolo fajn keby sa nám vrátila celá suma za svadbu 🤣🤣 ale my to kvôli peniazom nerobíme. Koľko sa vráti, toľko sa vráti. Cela suma to určite nebude, len časť z toho.
@bessie12 svadbu sme mali síce v roku 2014, viem, že teraz sú ceny úplne inde. Svadbu sme robili veľkú preto, lebo sme náš deň chceli osláviť s rodinou. Nepozerali sme pri tom na peniaze. Chceli sme ich tam, tak tam boli. A teda, keď sme po svadbe dávali dokopy dary, prekvapilo ma, že my sme na svadbe “zarobili”. Ale musím napísať - veľa vecí som si robila sama, výzdobu mi robila kamarátka za cenu materiálu, pri svadobných šatách som vyhrala požičovné zadarmo a pre muža som vyhrala ušitie obleku zadarmo (fakt sa na mňa obrátilo šťastie, ľutujem, že som si vtedy nepodala lotto 🤣).
Už je bašavel v plnom prúde 🕺💃🙂
@bessie12 svadbu sme mali síce v roku 2014, viem, že teraz sú ceny úplne inde. Svadbu sme robili veľkú preto, lebo sme náš deň chceli osláviť s rodinou. Nepozerali sme pri tom na peniaze. Chceli sme ich tam, tak tam boli. A teda, keď sme po svadbe dávali dokopy dary, prekvapilo ma, že my sme na svadbe “zarobili”. Ale musím napísať - veľa vecí som si robila sama, výzdobu mi robila kamarátka za cenu materiálu, pri svadobných šatách som vyhrala požičovné zadarmo a pre muža som vyhrala ušitie obleku zadarmo (fakt sa na mňa obrátilo šťastie, ľutujem, že som si vtedy nepodala lotto 🤣).
@gab1sol my určite nezarobime na tom a ani nechceme. A pochybujem, že sa nám vráti cca 20-25 tisíc € 🙈
Veľa veci som objednala z Aliexpress a Shein ci Amazon. Vyšlo ma to o dosť lacnejšie. Najdrahšia položka sú šaty a nápoje (alko aj nealko ) v NL.
.
Ahojte, update: dovod hadky- nebola to vyslovene vazna vec, ziadna nevera ani nic podobne, ale ani banalita typu farba servitky, mne sa nepacilo nieco na jeho spravani, co som okomentovala, on bol zas sklamany z mojho “zmyslania”, a kazdy z nas chcel presvedcit toho druheho ze preco je v prave..Co sa tyka svadby, nakoniec bola, rano sme sa rozpravali, boli sme na seba mili, dohodli sme sa, ze si zachranime den, a potom uz islo vsetko pekne. Ale tu nezhodu este budeme musiet doriesit, ale uz dufam nie hadkou, ale pochopenim jeden druheho.
Gratulujem 🌹
No mate na to cely zivot to doriesit 😀 gratulujem
Teda ja negratulujem ,vy ste sa naozaj pohádali koli to mu ,že každý z vás ma iný názor ,veď to je uplne normálna vec a este chlap to nemôže prekusnut
Potom daj vediet, ked sa budete rozvadzat. Aj ked pochybujem, ze to niekomu pomoze, ked ani tebe netrklo 🚩🚩🚩
Potom daj vediet, ked sa budete rozvadzat. Aj ked pochybujem, ze to niekomu pomoze, ked ani tebe netrklo 🚩🚩🚩
@maranta_leuconeura Je ti lepsie na dusi ked si jej toto napisala?
@beata_k ale ved má pravdu.
@aurora33 Ine sa pytam. A vobec nevieme, ci ma pravdu. Ty mas vestecku gulu?
Tebe pride normalne napisat toto zena, ktora sa v sobotu vydala?
@beata_k vies tu maju vsetky dokonalych muzov s ktorymi su stastne kazdy den cely den cely svoj zivot aj aj tak bude. A samozrejme ti muzi (a zeny uz vobec) nemaju jedinu zlu vlastnost.
@beata_k v tomto konkrétnom prípade áno.
@aurora33 Hovori z teba iba urazene ego lebo autorka neposluchla anonymne zeny na diskusnom fore 24 hodin pred svadbou aby ju zrusila. Nic o tych ludoch neviete 48 hodin po svadbe tu idete vynasat sudy. Nic len urazene ego z vas hovori. Ale ved dobre, klasicky MK.
@aurora33 Hovori z teba iba urazene ego lebo autorka neposluchla anonymne zeny na diskusnom fore 24 hodin pred svadbou aby ju zrusila. Nic o tych ludoch neviete 48 hodin po svadbe tu idete vynasat sudy. Nic len urazene ego z vas hovori. Ale ved dobre, klasicky MK.
@beata_k 😃😃😃 urcite nemám urazené ego 😃 ale aby som sa musela pretvarovať na vlastnej svadbe, že je všetko ok, tak to by som sa veľmi zamyslela. Takže si myslím, že toto urcite nebude dlhotrvajúce šťastne manželstvo.
@beata_k je mi rovnako. Nechapem ludi co vstupuju do manzelstva neuvazene alebo s tym ze ,,ved on sa zmeni", ,,ved potom to vyriesime", ,,ved potom uz bude vsetko krasne". Mozno to fakt vyriesia a budu zit stastne az do smrti, ale statistika hovori nieco ine. A nemam dokonaleho muza, kazdy mame chyby, aj sa hadame, aj sa obcas niekto urazi, lebo s emociami sa ucime pracovat az teraz v dospelosti (,,vdaka" vychove nasich rodicov, ma to tak vela ludi 30-40). Ale co je podla mna dolezite, ze v krizovych alebo stresovych situaciach drzime spolu, vtedy doslova zabudneme na akykolvek konflikt nech by bol pred minutou. Je mi luto, ze toto autorka nema. A pre mna je to taka klucova vec, ze mozno by som fakt tu svadbu odsunula. Autorke sa to tiez nezdalo normalne, preto sem napisala a my sme odpovedali, vlastne sme jej len potvrdili, ze to tak nie je v poriadku. Keby s takymto spravanim partnera bola ok, asi sem nepise. A sanca na rozvod je pri priemernom pare polovicna, aka je potom sanca pri pare, ktory vstupuje uz s neriesenymi problemami v komunikacii?
@beata_k je mi rovnako. Nechapem ludi co vstupuju do manzelstva neuvazene alebo s tym ze ,,ved on sa zmeni", ,,ved potom to vyriesime", ,,ved potom uz bude vsetko krasne". Mozno to fakt vyriesia a budu zit stastne az do smrti, ale statistika hovori nieco ine. A nemam dokonaleho muza, kazdy mame chyby, aj sa hadame, aj sa obcas niekto urazi, lebo s emociami sa ucime pracovat az teraz v dospelosti (,,vdaka" vychove nasich rodicov, ma to tak vela ludi 30-40). Ale co je podla mna dolezite, ze v krizovych alebo stresovych situaciach drzime spolu, vtedy doslova zabudneme na akykolvek konflikt nech by bol pred minutou. Je mi luto, ze toto autorka nema. A pre mna je to taka klucova vec, ze mozno by som fakt tu svadbu odsunula. Autorke sa to tiez nezdalo normalne, preto sem napisala a my sme odpovedali, vlastne sme jej len potvrdili, ze to tak nie je v poriadku. Keby s takymto spravanim partnera bola ok, asi sem nepise. A sanca na rozvod je pri priemernom pare polovicna, aka je potom sanca pri pare, ktory vstupuje uz s neriesenymi problemami v komunikacii?
@maranta_leuconeura svadba moze byt aj pre zenicha dost stresujuca a ludia reaguju inak. Vobec nevieme nic o pozadi ich fungovania. Mozno mas ty o dost viac rokov ako zenich alebo nevesta a ked si bola v ich veku tiez si sa spravala inak. Ale tieto tu samozvane prorokyne co samozrejme uplne vsetko v zivote preskakali a vedia najviac..to je vlastne smutne
@maranta_leuconeura Ja v s tebou mozno aj suhlasim. Ale este raz...napisat toto zene 48 hodin po svadbe, ze sa rozvedu je nevhodne. Absolutne nic o ich vztahu nevies, ale napises tu podla teba pravdu pravducu.

@okseen že 25 percent🧐 a nepreháňaš to trošku?? Ja by som povedala tak 10 percent najviac😂
@rejka7 sak som optimista 😂😂😂