icon

Ako zvládnuť žiarlivosť na manželovu kolegyňu?

13. sep 2024

Ahojte chcela by som pocut Vas nazor. Manzel ma kolegynu s ktorou si velmi rozumie. Pracuje aj z domu a takmer kazdy den si pisu cez firemny chat vselijake srandy, smajliky a pod.. Mimo pracovnej doby sa vsak vobec nekontaktuju, len v praci sedia spolu v kancelarii a chodia spolu stale na obed. Je to kocka, sportovkyna.. Manzel povedal ze to nie je jeho typ a aj keby nemal mna tak ju nechce.. Ona ma vazny vztah, bude sa v blizkej dobe vydavat.. Mame dieta, byt, ja super pracu, no ziarlim aj tak...

Strana
z2
joannita
17. sep 2024

@b_a_m_b_i v prvom rade on je zenaty a on nema co smajliky posielat inej. Kolegyna nikomu vernost neslubovala.

b_a_m_b_i
17. sep 2024

@joannita pisem ze aj on keby bol seriozny, tak nenasiera zbytocne svoju zenu

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
17. sep 2024

Tak som si ja zacala s mojim muzom, ze sme si rozumeli v praci, srandicky, obedy. A tak ma moj muz zacal podvadzat ze zacal srandicky kolegynami.
Ako si sa dala dokopi ty s tvojim muzom?
Je tvoj muz taky flitrovac so vsetkymi zenami? Ze napriklad povie nejaku srandicku pokladnicke v obchode, alebo castnicke? Alebo je takyto srandista len s kolegynou?
Ale hlavne ten vyrok ze nie je jeho typ a nechcel by ju. To je ocividne klamstvo. Ak by nebola jeho typ, netravil by s nou tolko casu. Takze ta uplne chapem ze sa mas na pozore. Neviem ci s tym mozes nieco urobit, lebo kym neposiela srdiecka alebo nepise dvojzmyselnosti, je to tazke napadnut. Este mozno ak by si mu povedala ze ti vadi ze spolu chodia na obedy.

Pocuvala som relaciu nedavno a ze co je najhorsie co moze muz povedat ked sa ho manzelka opyta ci si mysli ze je najaka zena pekna, alebo kocka, "Nevsimol som si".😀

valeva
17. sep 2024

@sashabb Aj ja súhlasím. Autorke odporúčam nebyť stíhačka, ale preverovať, hovoriť s ním o svojich pocitoch. Ja som slepo dôverovala a tiež ma presviedčal, že "kdeže ona nikdy". Netušila som nič a dozvedela som sa to ako posledná. Zvládla som to, ale bol to strašný šok pre mňa, keď som sa dozvedela, že sú milenci.

hendikep
17. sep 2024

@andreatytler a ustáli ste to? či to bol exmanžel?

red_cat
17. sep 2024

Aj moj muz ma taku kocku kolegynu v kancelarii😉 a tiez si velmi rozumeju. Ona je fakt supa..teraz sa rozisla, slobodna, este aj moj svokor sa do nej zabuchol ked ju raz stretol pred manzelovou robotou, kde sa mali s muzom stretnut😁 odvtedy ju svokor spomina, ze aka kraaasna zena a ta postava jak lusk😂
Nepoviem ze neziarlim, ale zas tak normalne, s mierou..
Asi si uvedomujes ze chyba je v tebe a tvojej hlave a nie v muzovi ci v kolegyni;) ale co s tym ti nepodarim.. no viem ta pochopit a musia to byt velmi neprijemne pocity. Drzim palce aby si si to nejako spracovala❤️

andreatytler
18. sep 2024

@hendikep Ustali. Je to iny vztah, ale stale dobry.

dankanka
18. sep 2024

Ahoj. Aj ja si s kolegom obcas napisem smajlika alebo posleme divne video. Hlavne ked je napsta atmosfera alebo mame nudnu poradu. Je to vzdy ale nieco, co sa tyka prace..nikdy by ma nenapadlo si s nim nieco zacat, respektujeme takisto vlastne sukromie abnajviac sa bavime o detoch, su v podobnom veku. Cize riesime len deti, ich povinnosti v skole a pracu. Vyrastala som medzi bratrancami a na sidlisku kde bolo koprc deciek a nepride mi zvlastne, komunikovat aj s muzmi. A teda nenapadlo ma ziarlit na muzove kolegyne :D. Ja si vzdy poviem, ze ak chce podvadzat, tak bude. Ako tomu zabranim? Nikoho nevlastnime a nikomu do hlavy nevidime. A nemozeme mat nad vsetkym kontrolu. Preto to neriesim.

b_a_m_b_i
18. sep 2024

Tak ja na takyto typ priatelstva medzi muzom a zenou neverim,
lebo vzdy na jednej, alebo druhej strane sa moze zacat chciet viac.
Kto kukaval relaciu Cheaters, vie ze 90% podvadzacov a podvadzaciek tam bolo s "najlepsou kamaratkou, najlepsim kamaratom".

inaemre
18. sep 2024

Uplne bezna situacia. Mam milych kolegov, s niektorymi si rozumiem lepsie. Chodim s nimi rada na obed, rozpravame sa o praci, autach ale aj detoch....posielame si smiesne videa alebo obrazky na odlahcenie ked mame tazky den. Nieje na tom vobec nic!

inaemre
18. sep 2024

@andreatytler "nieje to moj typ" mi manzel povie bezne. Ja dokonca viem kto je jeho Typ. Ked sme niekde spolu tak ho casto aj sama upozornim, ze pozri, tam vlavo stoji riadna kocka, ta sa ti urcite paci. Ja ked stretnem pekneho chlapa tak to tiez casto poviem mojmi muzovi. Ale my si proste doverujeme. Ja viem ue nikdy by nic neurobil. 🤷‍♀️

andreatytler
19. sep 2024

@inaemre Lenze tohto chlapa ocividne tesi spolocnost tejto kolegyne. Pochybujem ze by si s nou tak dobre rozumel ak by nebola jeho typ.

moonlight1210
19. sep 2024

@andreatytler ale mozes si vyborne rozumiet s muzom, mat spolocny humor, takze ako kamarati-kolegovia fungujete v symbioze. No zaroven moze mat nejake dalsie vlastnosti a nazory, co su pre teba no-go. Ale nevycitas mu ich a neriesis to, lebo naco. Aj tak s nim nezijes, ani to neplanujes.
Vies, ze vdaka tomu nie je tvoj typ.

Takze navonok vychadzate super, same srandicky, pohoda. Vonkajsi pozorovatel by povedal: ej, tu to iskri, tu z toho daco bude, tu by som si dal na nu pozor.
Ale ty vies, ze ako kamos je fajn, ale partner? Nikdy. Z tohto mracka nezaprsi.
Ibaze to nikomu nevysvetlis.

andreatytler
19. sep 2024

@moonlight1210 Podla mna to takto moze vnimat iba zena. Ja neverim ze muz dokaze mat so zenou cisto kamaratsky vztah, hlavne ak si s nou rozumie a este k tomu je to super kocka. Muz nebude riesit ci ma zena nejake vlastnosti ktore by mu prekazali v partnerstve. On ju chce iba na sex. Na zivot uz zenu ma.
Ale nech sa autorka skusi opytat muza ze v com teda nie je ta kolegyna jeho typ, ze co mu na nej vadi ze by ju nechcel. Ak by to bola pravda, mal by hned vediet povedat konkretne veci co mu na nej vadia.
Ja ale nechcem tvrdit ze muz autorky musi urcite byt zaletnik. Je kludne mozne ze je verny ale mysli si ze taketo klamstvo zenu ukludni.

joannita
19. sep 2024

@moonlight1210 chlapi to takto nemaju. Ked je zena kocka a sexy a on s nou travi cas, je otazka casu kedy si ju zacne predstavovat aj inak ako kamaratku. Oni to nedokazu oddelit.
Ak by bola dajme tomu obezna alebo neatraktivna cize ano vyslovene nie jeho typ, tak ok, ale sexy kolegyna s ktorou manzel travi cas je vzdy hrozba. VZDY.
Taketo kamaratstvo z muzovej strany nefunguje. A viem o com pisem, kazdy moj kamos sa vzdy casom pokusil o viac. Zacina to vzdy nevinne a muz skusa jemnymi dvojzmyslami ci sa zena chyti a ak ano, dalej proste nedokaze odolat.

mantilka
19. sep 2024

@joannita Áno máš pravdu, ale nie každá atraktívna žena má záujem o každého ktorý prejaví záujem.

mantilka
19. sep 2024

Autorka a myslíš si, že tvoj muž je natoľko atraktívny, že by sa jej oplatilo až tak skomplikovať život ? Ona partnera má a ide sa vydávať...predpokladám, že je práve šťastná.
Na druhej strane to správanie nie je úplne vhodné.
Ako tvoj muž to vyriešil? Lebo aj ty môžeš urobiť to isté. Skús sa ho na to opýtať, či on s tým súhlasí, aby si mala superkamosa-kolegu. Uvažujes, že chces vyskúšať aké to je mať superkamosa.

ibatanecnica
19. sep 2024

@marcellka32 toez si myslim ze to obom imponuje ako sa ten druhy k nemu chova.

joannita
19. sep 2024

@mantilka samozrejme. Ale tu ide o ten fakt, ze ma zaujem ten zadany muz...

anonym_bb60b0
8. dec 2025
@andreatytler

@moonlight1210 Podla mna to takto moze vnimat iba zena. Ja neverim ze muz dokaze mat so zenou cisto kamaratsky vztah, hlavne ak si s nou rozumie a este k tomu je to super kocka. Muz nebude riesit ci ma zena nejake vlastnosti ktore by mu prekazali v partnerstve. On ju chce iba na sex. Na zivot uz zenu ma.
Ale nech sa autorka skusi opytat muza ze v com teda nie je ta kolegyna jeho typ, ze co mu na nej vadi ze by ju nechcel. Ak by to bola pravda, mal by hned vediet povedat konkretne veci co mu na nej vadia.
Ja ale nechcem tvrdit ze muz autorky musi urcite byt zaletnik. Je kludne mozne ze je verny ale mysli si ze taketo klamstvo zenu ukludni.

@andreatytler verny urcite nie je a mas pravdu chceme len sex. Iba od tej kolegyne zalezi ci bude.

anonym_bb60b0
8. dec 2025
@joannita

@moonlight1210 chlapi to takto nemaju. Ked je zena kocka a sexy a on s nou travi cas, je otazka casu kedy si ju zacne predstavovat aj inak ako kamaratku. Oni to nedokazu oddelit.
Ak by bola dajme tomu obezna alebo neatraktivna cize ano vyslovene nie jeho typ, tak ok, ale sexy kolegyna s ktorou manzel travi cas je vzdy hrozba. VZDY.
Taketo kamaratstvo z muzovej strany nefunguje. A viem o com pisem, kazdy moj kamos sa vzdy casom pokusil o viac. Zacina to vzdy nevinne a muz skusa jemnymi dvojzmyslami ci sa zena chyti a ak ano, dalej proste nedokaze odolat.

@joannita my muzi chceme vzdy. Iba od vas zalezi ci to dostanene 😉

joannita
8. dec 2025
@anonym_bb60b0

@joannita my muzi chceme vzdy. Iba od vas zalezi ci to dostanene 😉

@anonym_bb60b0 áno veď som to napísala. Keď sa vám naskytne príležitosť, vždy ju využijete.

Strana
z2