Ako zvládnuť zvedavé otázky od známych?
Pekný deň, 🙂
po náhlej smrti veľmi blízkeho človeka som dosť viditeľne pribrala. Bolo to tým, že som smútok zaháňala jedlom, a ešte aj od lekárky užívam antidepresíva. Jedna známa z našho sídliska, nemám s ňou bližší vzťah, dokonca nepoznáme ani svoje mená, iba sa zo slušnosti pozdravíme a to je všetko. Tá známa sa ku mne pristavila, keď som pred obchodom čakala na kolegyňu a začala sa ma vypytovať, prečo som tak pribrala. Že či nie som chorá. Ja som jej slušne povedala, že nemám záujem toto rozoberať, ona však bola neodbytná, odpoveď zo mňa vyslovene "páčila". A trvalo to asi 5 minút.Potom som si vydýchla, že už vyšla kolegyňa a odchádzame. Tá žena mi teraz neodpovie ani na pozdrav, dokonca mám pocit, že ma ohovára.
Ako sa od toho odosobniť ?
@santafe Dievča, ja mám 45 rokov a som šedivá. A kvôli zdravotným problémom si nemôžem farbiť vlasy. Takže nosím už 10 mesiacov krátky účes a priznané šediny. Vyzerá to, paradoxne, ako módny šedivý preliv. Má to šmrnc. No pridáva to roky. 🤷🤷🤷 Nie, fotku nepridám. 😉 Takže tvoje neviditeľné vrásky sú pre mňa úsmevné. 🙂
Tak tu máš odpoveď,ona je netaktna,neslusna a dotieravý,len sa tvári,že o Tom nevie.Bud rada,ze sa ti ani nezdravo,aspoň už budeš mať pokoj A ak ťa ohovára?Na to sa môžeš z vysoka....Za to ani lacnejší chlieb nebude,ani teplejší deň😉
Presne.
Nie na hulvata ale jednoducho ked sa o niečom nechceš baviť tak sa nebav.
@kikappp Veď som opísala svoj postup, že som sa aj chrbtom otočila. Jej to zrejme nevadilo, kedže som sa jej ani potom nevefela striasť.
Tak potom fajn ,žiaden problém.
Mám tiež také susedy, hovorím im čo chcem a keď tlačia na novinky tak im hovorím blbosti aby sa tetky mali o čom baviť. A to že sa nepozdravy no svet sa preto nezrúti. Si skôr deprimovana a treba čas. Držím palce nech ti prejde rýchlo zlé obdobie
Nie každý má slušnosť v sebe. Pýtajú sa na to do čoho je ich ho...o. a rozoberajú veci o ktorých by mali byť ticho. A nemajú ani chopa, že to niekomu môže byť nepríjemné. To je proste nedostatok emocionálnej inteligencie. Musíš sa na to povzniesť. Žiadna iná obrana neexistuje, ak teda nechces im nejakú uvaliť 😜
@andulka1988 Ďakujem 🙂
schudni a potom sa jej smej do očí 😄

@heni79 ďakujem, mám vrásky, len bohužiaľ predná kamera no🤷