Aký je váš názor na 7 detí s 5 otcami?
"ahojte".. mam velmi dobru kamosku a preto nechcem aby toto bolo nejake sudenie jej, ani brane ako ohovaranie. Je to velmi krasna zena za ktorou sa otaca snad kazdy chlap, Velmi krasnu postavu a celkovy vzhlad a vzdelana. Ale je velmi specificka. Ma v 35 rokoch totiz 7 deti. Asama sa tym netaji ze s 5 chlapmi. Zaujimal by ma vas nazor. Ona sama vie ze to pisem rano sme sa o tom bavili a rada si precita komentare. Dakujeme.
ked je z osady je to bezne
@anonym_autor No, moj nazor je, ze uz by mohla prestat roztahovat nohy kazdemu, kto okolo nej prejde. To rodi kazdy druhy rok, ci ako to stiha?
ked je z osady je to bezne
@anonym_6e681b nie nieje. Ma vysoku skolu a pracujeme pre rovnaku financnu instituciu z domu.
@anonym_autor rozmyslam.ako to stiha popri rodine..asi deti budu v uzadi 😬
@anonym_autor rozmyslam.ako to stiha popri rodine..asi deti budu v uzadi 😬
@anonym_7140d4 Prave to je pointa, ze si zasluzi obdiv a nie aby ludia na nu hadzali spinu.
7 deti by som nechcela ani iba s jednym manzelom. A nie to este s 5 chlapmi. To si dlho musela vymyslat tuto blbost? Zena, ktorej by sa tato hroza stala, ze s 5 chlapmi by si z toho nerobila srandu s kamoskou, ze zaloz temu na MK. Ale by sa hanbila a tajila to.
Paradoxne tie deti by mohli byt do dnešneho sveta viac súce ako dáky jedinačik ofukovaný z každej strany. Ona mi je v podstate ukradnutá,krásnych zien mame tisíce,ja o tych detoch rozmyšľam. Ale už by mohla mysliet na to,ze večne mlada nebude a klofnut niekoho uz stáleho.Deti raz ididu...
@anonym_6e681b nie nieje. Ma vysoku skolu a pracujeme pre rovnaku financnu instituciu z domu.
@anonym_autor tak asi je nadrzana a vybera si este k tomu nespravnych chlapov, ked ich tak casto strieda a bez ochrany
@anonym_7140d4 Prave to je pointa, ze si zasluzi obdiv a nie aby ludia na nu hadzali spinu.
@anonym_autor zaco obdiv? Ze si narobila sedem deti s piatimi roznymi chlapmi? Co presne je na tom obdivuhodne?
@anonym_autor už ich všetky vychovala? Jednu som poznal takú, mala 6, neviem či s troma. Väčšina detí skončila na drogách a fete, min. jedno v cigánskej osade.
7 deti by som nechcela ani iba s jednym manzelom. A nie to este s 5 chlapmi. To si dlho musela vymyslat tuto blbost? Zena, ktorej by sa tato hroza stala, ze s 5 chlapmi by si z toho nerobila srandu s kamoskou, ze zaloz temu na MK. Ale by sa hanbila a tajila to.
@anonym_5cf035 tiez to tak vnimam ako nezmysel, nepoznam vzdelanu zenu, ktora by sa spravala ako posledna osadacka
@anonym_autor zaco obdiv? Ze si narobila sedem deti s piatimi roznymi chlapmi? Co presne je na tom obdivuhodne?
@crazy_cat_lady ze sa nebala pohlavnych chorob je asi obdivuhodne 😂
A si si istá ze s tebou pracuje?😅 Pri toľkých alimentoch a OČRkach neviem kedy by stíhala ešte pracovať. Jedine že na ôsmom.
@anonym_autor nieco tu nesedi. Mudra krasna vzdelana, 7 deti s 5 timi muzmi je ako oxymoron. Nieco ako sucha voda
Je to jej vec, pokial sa o deti stara a zvlada servis okolo nich, nech si pokojne este 3 urobi.
Je mi jedno kto ako svoj život prežije. Aj keď teda úprimne 7 detí s 5 chlapmi začína znieť ako Borisko K. v sukni.
@anonym_autor sorry, žena, ktorá si urobí dobrovoľne 7 detí s 5 chlapmi si nezaslúži žiadny obdiv. Fuj žena to je.
@anonym_autor a to takto chcela ci VŠ vzdelaná žena ešte nepočula o antikoncepcii? Keď chce niekto veľa detí, ok. Ale prečo chce niekto veľa detí s veľa mužmi, nerozumiem. Myslím, že prvé čo väčšinu ľudí napadne, že je to promiskuitna, nezodpovedá žena.
Máme obdivovať ženu, ktorá deťom odmala ničí vzťahovu vazbu, deťom mení oteckov na bežiacom páse a zároveň každé ma iného otca? Vieš čo znamená vzťahová väzba? Tá sa buduje istotou a nie tým, že každú chvíľu iný chlap doma. Samozrejme najviac si to odskáče najstaršie dieťa, bez pomoci deti silno pochybujem žeby zvládala 7 detí sama. Obdiv majú žiaľ deti ak sa psychicky dostanú z toho naučeného vzorca od mamy.
2x sa pomýliť ok, do tretice partner fajn.
Ale rodiť každému partnerovi dieťa ako jabloň?
Keď už nič iné, tak aspoň kvôli tým deťom. Nemá šancu sa venovať osobitne, v tomto musia stradať.
Inteligentne možno pôsobí, ale to je tak všetko.
Inteligentná žena dbá na psychiku svojich detí a aj na to aby vedela každému poskytnúť materiálnu ale aj psychickú podporu.
Nepotrebuje obdiv ale dostať rozum. Rodiť deti ako na bežiacom páse nie je známka vzdelania ale nevedomosti. Kedy stihla byť vzdelaná? Myslíš strednú školu?
@anonym_autor a za čo si zaslúži obdiv? Ja nevravím, že si ho na 100% nezaslúži. Ale nenapísala si nič, čo by som na tej žene mohla obdivovať. Poznám rodinu so 7 deťmi. Veriaci. 1 žena s 1 mužom a spolu majú 7 detí. Každé má Vš, sú to slušní vychovaní ľudia, všetci pracujú a mnohí už majú rodiny. Takýchto ľudí so 7 deťmi obdivujem. Za čo by som mala obdivovať tvoju kamarátku? My netušíme či tie deti zvláda. A neviem, ja akosi proste nepochopím mať veľa detí s veľa mužmi. Necháp ma zle, sama chcem veľkú rodinu a príde mi to krásne. Ale s 1 mužom. Chapem že niekedy vzťahy nevyjdu podľa predstáv a otcovia sú dvaja. Ale 5? Fú….
Geneticka diverzita zarucena a slovenske dochodky zachranene 🙂
Je mi jedno kto ako svoj život prežije. Aj keď teda úprimne 7 detí s 5 chlapmi začína znieť ako Borisko K. v sukni.
@maca1984 No Boris to neodrodil, ten len zasunul a zaplatil. :D
Ľahké ženy si odkedy zaslúžia obdiv? Určite nie ten moj
Ak je ten príbeh pravdivý, tak mi je z neho smutno. Neviem si predstaviť investovať svoju dôveru do piatich partnerov a tak veľakrát sa sklamať. Neviem si predstaviť, ako funguje takto pozliepaná rodina, ako funguje stretávanie sa detí s ich otcami a či vôbec funguje. Tiež sa prikláňam k názoru, že niet za čo ju obdivovať, jej život musí byť obrovský chaos.

No veď dobre,ked je spokojná aj deti sú,tak čo
Je to jej vec, či aký je problém?