Aký je váš názor na 7 detí s 5 otcami?
"ahojte".. mam velmi dobru kamosku a preto nechcem aby toto bolo nejake sudenie jej, ani brane ako ohovaranie. Je to velmi krasna zena za ktorou sa otaca snad kazdy chlap, Velmi krasnu postavu a celkovy vzhlad a vzdelana. Ale je velmi specificka. Ma v 35 rokoch totiz 7 deti. Asama sa tym netaji ze s 5 chlapmi. Zaujimal by ma vas nazor. Ona sama vie ze to pisem rano sme sa o tom bavili a rada si precita komentare. Dakujeme.
za mňa výmysel
Osoba, čo má 7 detí s 5 mužmi pre mňa nie je žena...
@anonym_autor a to takto chcela ci VŠ vzdelaná žena ešte nepočula o antikoncepcii? Keď chce niekto veľa detí, ok. Ale prečo chce niekto veľa detí s veľa mužmi, nerozumiem. Myslím, že prvé čo väčšinu ľudí napadne, že je to promiskuitna, nezodpovedá žena.
@anonym_388b2d Presne nato že je vzdelaná by mohla aj vediet čo je antikoncepcia a ine druhý ochrany mne skôr príde ako tie z osady čo netušia ako sa chrániť 🤦
vymyslená téma. A ak nie, a máš pocit s kamarátkou, že by si zaslúžila obdiv 35 ročná žena vysokoškolsky vzdelaná so 7 deťmi, ktoré má s 5 mužmi, tak ju pokojne prihlás do ankety Slovenka roka, radi sa na ňu pozrieme 😀
Osobne si nemyslim o nej nic. Je to jej zivot. Nikdy by som si nedovolila sudit inych, ani da nad tym nezamyslam, ze preco ma niekto sedem deti s piatimi muzmi, alebo tri deti s tromi, alebo je styrikrat vydata a rozvedena. Beriem to tak, ze kazdy iba hlada svoje stastie, niektori inym sposobom, ako ostatni, ale preto nie su menej hodnotnymi ludmi ako ostatni.
Jedna takáto zila aj u nás. Chlapi, co si s ňou začali, to bol vždy odpad - násilníci, basisti, alkoholici... Staršie deti som poznala zo školy, boli to také zanedbané, zakriknuté, nie príliš šikovné chúďatá a potom raz znovu otehotnela, porodila, nikomu nič nepovedala a dieťa napchala do rímsy, kde ho našli mŕtve. Zavreli ju kdesi na psychiatriu a deti skončili niekde v domove. Bolo to aj v novinách. Takto nejako si tú ženu predstavujem.
Za mňa je to celkom dobrý biznis model tak na 18 rokov. Keď dostane od každého výživné 200€, tak má celkom fajn pasívny príjem 😂😂
@anonym_autor aky nazor k tomu treba? Ja si neviem predstabit riesit intimny zivot mojich kamosiek a nevidim rozdiel mat 5 deti s jednym a vychovavat ich v rozvratenom manzelstve a 5 deti kazde s inym ale vychovavat ich normalne. Ide o to ako su deti vychovavane a v akom prostredi vyrastaju a nie kolkych maju otcov. O nic zena, ktora ma s jednym muzom nie je lepsia.
Tu plati, ze VS vzdelana este neznamena inteligentna...
Ja som v rychlosti precital "7 dni s 5 chlapmi" a ono je to nakoniec este stavnatejsie :D
Nesudim, kazdy ma iny typ povahy a zivot, ale za partnerku by som ju nechcel.
Poznám babu ktorá má troch synov s tromi mužmi. Babka mala sedem od dvoch, jeden zomrel, druhý zdúchol, ale ja kýho volá musím mať na všetko názor? Veď mne to môže byť fuk
Ale keď vlastne stihla pracovať, nabrať skúsenosti a prax v 25ke skončila vs teraz má 35,tj10r a porodila sedem detí?
@anonym_autor poznam take ktore su pekne ale su zaroven aj ikonicky sproste, taka je aj tvoja spominana kamoska ale zase jej uznam ze si to dobre zariadila, nakotila si rychlo deti a chlapi jej teraz platia podla svojho osobneho uvazenia nie na svoje deti ale na jej zivotny standart, pre mna je to cigansky zivot ale vzdy 1000x lepsie ako praca za pasom.
Ze niekde je chyba,ked si nedokaze udrzat chlapa,a vychovavat s nim deti.A to,ze je krasna no ked to niekomu povie tak si hned pomysli,no dievca zlate ty si riadne ku...radodajka.To ostatne nikoho nebude zaujimat.
A chudence deti sa za nu hanbia aj ked to mozno nepovedia ale v skole budu mat zle casy.
V rodine máme takú. Bratranec si našiel vtedy mala 4 deti so 4 mužmi, s ním má posledné dieťa, takže 5 detí s 5 mužmi. Prvé mala počas SŠ, posledné tesne pred 40 narodeninami. Každé dieťa iné priezvisko.
A preco by som na nu mala mat nazor? Je to jej zivot a zije ho ako ona chce.
Ty sa musis o tie deti starat? Varit im? Satit ich? Do skoly rozvazat? Mimoskolske aktivity platit? Ak sa ty o tie deti nemusis starat ani fyzicky ani ekonomicky tak nechapem na co ju musis prepierat na verejnom fore? Najviac sa mi paci “jedna moja dobra kamoska” - s dobrymi kamoskami ako si ty, uz clovek nepotrebuje nepriatelov
@anonym_7140d4 Prave to je pointa, ze si zasluzi obdiv a nie aby ludia na nu hadzali spinu.
@anonym_autor zaslúži si obdiv? Akože za čo? Úbohé deti. No a matka je proste štetka.
Ked môze mat Boris 17 deti s 14 rôznymi zenami a este sa dostal do parlamentu,preco by nemohla mat ona 5 deti,kazde s inym🤔.
Ked môze mat Boris 17 deti s 14 rôznymi zenami a este sa dostal do parlamentu,preco by nemohla mat ona 5 deti,kazde s inym🤔.
@tundra ma ich 7 😄
Žena, ktorá má 7 detí, nemôže byť normálna, ani keby ich mala s jedným chlapom. Chúďatá deti.
@anonym_7140d4 Prave to je pointa, ze si zasluzi obdiv a nie aby ludia na nu hadzali spinu.
@anonym_autor prečo si ma zaslúžiť obdiv?
Nemám na to žiadny názor. V podstate má to nezaujíma 🙃☺️ jej život
Nemám žiaden názor. Mňa sa to netýka. A ona to predpokladám nemá napísané na čele a pokiaľ sa vie o tie deti postarať, je to len jej vec
@anonym_autor obdiv si robíš srandu? Obdiv by som jej dala keby mala tie deti s jedným chlapom, ale s 5timi to je skôr úchylka každému rozkročiť nohy a dať si spraviť dieťa, choré, by ma zaujímala ako chodí s nimi na výlety a podobne, či každý víkend hodí oteckom deti a vybavené, ale je to jej život a netrápi ma to, skôr tie deti ľutujem, že každý sa im bude vysmievať ako to je, deti vedia byť zle
Mna este napadla taka otazka:Kde boli deti,ked rodila dalsie a dalsie??Dala ich oteckom,ci ???

Mna by zaujimalo ako sa jej to podarilo resp. co sa v jej zivote stalo ze je na tom takto? Neviem ci ju mam lutovat ze narazila na zle exemplare chlapov, alebo je to je jej zivotne nastavenie mat vela deti len nenasla k tomu jedneho chlapa (viacdetne rodiny stale existuju) alebo je to iba zlatokopka a zije z alimentov?