icon

Beriete dôveru partnera ako pozitívnu vlastnosť?

eviku777
30. aug 2024

Ahojte. Rada by som si vypocula len nazor nakolko ma to dost trapi, nic viac nic ziadne osocovanie skor nazor ako to vnimaju ine zeny. S priatelom mame spolu krasny vztah 2 roky ja mam tesne pred 40 on pred 50 presli samozrejme ze v tomto veku ked sme spolu zacali kazdy pochopitelne uz ma nejaku vztahovu, partnersku minulost. O ktorej sme podstatne veci vzajomne vopred vedeli. Prekvapilo ma vsak aj dost bolelo ked mi raz pri vecernom rozhovore pri vinku pocas vecera partner priznal ze ked mal 35 tak 2x navstivil eroticky klub, popisal mi aj pocity aj priebeh nie detailne ale dost na to aby to zabolelo. Je to davna minulost ked som ho nepoznala ano, zaujima ma skor nazor ci to beriere ako prejav maximalnej dovery ze takuto vec priznal aj ked to boli alebo to beriete za uplne zle a zamyslenie sa nad vztahom?

eviku777
autor
30. aug 2024

@earlgrey samozrejme ako som pisala v uvode kedze nie sme najmladsi kazdy sme uz mali partnersku/vzathovu minulost. Ja som sa nevypytovala hovoril to sam a opatrnne.

eviku777
autor
30. aug 2024

@petulka2021 to vsetko mi je jasne pytala som sa len na nazor ci to beriete ako + ze to povedal alebo nie to je vsetko

eviku777
autor
30. aug 2024

@ankare zabolelo to vseobecne celkovo myslim ze by to zabolelo kazdeho v sekunde ked ti to partner hovoti ai urcite nikto ihned nedokaze vytvorit usmev na tvar " a gved minulost" . Raz sa mu pacilo, raz nie

eviku777
autor
30. aug 2024

@ivanakal nezila som ako mniska pisala som v uvode mala som dohodobe vztahy nikdy vsak nie sex na jednu noc

eviku777
autor
30. aug 2024

@marianarem nie nemal pocas daneho rozhovoru spomenul ze bol na kompletne testy po tom.

eviku777
autor
30. aug 2024

@7miriam77 neplanujem sa rozist velmi si rozumieme po kazdej stranke. Pytala som sa na naozory/pohlad inych nie na to ci mi radi niekto rozchod

1ryba
Odpoveď bola odstránená
h2
30. aug 2024

@eviku777 "...zaujima ma skor nazor ci to beriere ako prejav maximalnej dovery ze takuto vec priznal..." Beriem to, že ti to povedal, ako prejav maximálnej blbosti. Toto si mal nechať pre seba.

zuzanka.zuzu
30. aug 2024

@1ryba mňa celkom baví počúvať skúsenosti a príbehy iných 🤭 ja som to dokonca z niektorých dolovala 😀 aj prvý sex, aj najhorší sex, aj najlepší sex, proste som chcela vedieť kde má limity.... čiže mne by to rozhodne nevadilo, priznávam sa 😁

7miriam77
30. aug 2024

@eviku777 ... Veď áno, no napísala si zamyslenie sa nad vzťahom...ono ak to budeš citovo strasne prežívať, to jeho priznanie,tak sa vám ten vzťah začne kaziť.

zuzanka.zuzu
30. aug 2024

ale z reakcií žien (niektorých mojich rovesníčok) som teraz pochopila prečo sa niektorí muži zdráhajú/zdráhali mi o tom hovoriť 🤔 ja to beriem ako dôvernejšiu sexkonverzáciu, nie hneď pri zoznámení samozrejme

3petka
30. aug 2024

@eviku777 nemam problém, vyrobím si ho?
A čo bolo to keď ste sa ešte nepoznali, neviem čo s tým chceš vlastne riešiť.

sissy27
30. aug 2024

@eviku777 ja nikdy nepochopim toto rozpitvavanie sexualnej minulosti. Uz ked mal potrebu ti to v zachvate otvorenosti a uprimnosti vesat na nos, tak aspon detaily si mohol odpustit 🙈 hadam nie je uplny tupy aby nevedel, ze ziadna zena toto nebude povazovat za plus, tak preco ma potrebu to este kvetnato opisovat ako najlepsiemu kamosovi z detstva po 8 pivach?? Uz len za toto by som ho nechcela, ze nevie kde su hranice…

earlgrey
30. aug 2024

@eviku777 Ja by som ho stopla a vysvetlila mu, že ma to nezaujíma 😀 či by sa urazil alebo nie, proste ja o tom s nikým nedebatím.

betulinka1
30. aug 2024

@eviku777 vobec by som to neriesila. Za mna je eroticky salón to iste ako ked slobodní chlapi chodia po diskotékach a trtkaju kade tade na jednu noc a ani nevedia s kym. V tom erotickom salóne je aspon kazdemu jasne, kde je hranica a co sa od koho ocakava. Napriklad viem, ze v niektorych chodia baby aj pravidelne na testy pohlavných chorob, samozrejme zalezi od vedenia. Pri babách na zoznamkach a diskotékach je ovela viac pravdepodobne, ze nachytá chlap nejaku pohlavnú chorobu ako pri babách v erotických salónoch.

tilly
30. aug 2024

Mrzí na, že ťa to zabolelo. Do erotických salónov nechodia iba zvrhlici, ale aj normálni chlapi. Ak nie je vo vzťahu, tak prečo nie...

kiki68
30. aug 2024

@eviku777 chlapi to maju inak a mozno bola nejaka situacia vtedy. Akoze kolko zien a muzov robilo kadeco, len to nepriznaju. Takze aspon je uprimny. Ale co moze na tomto zaboliet? Jedine keby opisuje ake to bolo dokonale. Co by bola taka trosku blbost a to by sa chlap skaredo prekecol. Ale treba byt realista.

kiki68
30. aug 2024

@betulinka1 tie baby chodia kazdy mesiac na testy po tzv. Stempel. Jedna kamoska toto robila dost dlho… Tak za mna lepsie ako nejake disko na jednu noc zenske. Hlavne ked sa to stalo raz

vierkainka
30. aug 2024

@eviku777 nerozumiem tomu ze " zabolelo" 🤦Ved sa to stalo ešte pred vasim vzťahom, niekoľko ROKOV predtým,ako ste sa vobec poznali.Sama píšes, že máte krásny vzťah.Poriadne si precitaj všetky komentáre a dobre si rozmysli co urobíš.Nepokaz si zbytočne vzťah, kvôli niečomu,co s tebou nemalo nič spoločné.Je to jeho minulosť a zdôveril sa ti.Neobhajujem ho, ale ani nezatracujem.Zelam.vsetko dobré.🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
30. aug 2024

@1ryba tak určite by ma to "nezabolelo" a skôr by som sa pýtala prečo bol najlepší, v čom to bolo (inak ešte mi NIKDY ŽIADNY neodpovedal že najlepší sex bol v bordeli alebo eskort, každý mal doteraz nejakú svoju femme fatale "obyčajná" žena ktorá bola niečím výnimočná a myšlienky na ňu ho sprevádzajú celý život, hoci medzi tým kľudne mali napr.aj uspokojivé manželstvo a to sa skončilo kvôli niečomu úplne inému)

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sisska96
30. aug 2024

No a? Však bol mladý. Teraz na staré kolená už nejde a to je podstatné

betulinka1
30. aug 2024

@kiki68 kazdy mesiac dokonca. No vidis @autorka lepsie ako keby ti povedal, ze som mal 100 zien za dva roky.

zmrzlinka2021
30. aug 2024

@earlgrey ja sa dávam mužovi, on mne a je to môj muz

zmrzlinka2021
30. aug 2024

@tato_
@7miriam77

Nech si robia ľudia čo chcú, Ja nie som "veľa ľudí". Dnes a vlastne aj vždy veľa ľudí aj podvádzali, aj opúšťalo rodiny, aj holdovalo alkoholom... A potom hľadáme vinníkov všade inde, len nie v sebe. Ja mám muža s hodnotami, 17 rokov, a poznám dosť mužov, ktorí majú zásady, hodnoty, vážia si ženy. Točí robia ostatní má nezaujima

7miriam77
30. aug 2024

@zmrzlinka2021 aj chlap s hodnotami potrebuje sex a nebude čakať roky na tú pravú a ostane panicom...možno sa nájde aj taký, ale to bude dáky výstavný kus

zmrzlinka2021
30. aug 2024

@7miriam77 a prečo by nepočkal? Žena nie je vec. Môj manžel počkal. A aj iní muži. Teraz ani jeden z tých chlapov nežije v neporiadku - rozvedený a pod.

mane01
30. aug 2024

@eviku777 bol k tebe uprimny a ty z toho robis hned problem! No a? No tak vyskusal, a co… ja sa necudujem, ked vam, mile damy, ti chlapi klamu… lebo co maju z uprimnosti? 🫣

mimirka32
30. aug 2024

@eviku777 mne by to nevadilo. Mozno bol zvedavy a vyskusal. Ked bol potom na testoch a je zdravy, tak by som to vobec neriesila. Tiez som porobila v minulosti blbosti