icon

Ako blahoželať bývalému, ktorý škodí?

3. feb 2024

Caute moj ex ma okruhliny. Nemame dobry vztah, popravde neznasame sa vzajomne. On mna preto ze nevie zniest, ze som povedala dost jeho klamstvam a odisla. Ja jeho preto lebo sa msti na detoch a nici mi zivot aj po rozchode. (Dieta to nevie, to je cisto medzi nami to co stvara). Ale klamal cely zivot len neskoro mi to doplo. A aktualne bude mat okruhle narodeniny a ked si predstavim ze mam takemuto cloveku poslat "suche" vsetko najlepsie ma napina..Najradsej by som ho odignorovala, ale viem ze zas by mal zamienku na dalsie bludy Ako by ste to riesili? Stat si za principom, alebo mu akoze zapriat cez spravu? Sranda je ta, ze aj ked mu nepoprajem mozno zas nejak zautoci.

anjelicek26
3. feb 2024

Pomôcť deťom vybrať a nachystať a odniesť ockovi darček je kompromisne a asi najvhodnejšie riesenie...

dzulli1980
3. feb 2024

Veď stačí, keď mu zablahoželajú deti (keďže nevedia, čo sa medzi vami deje), Ty mu blahoželať nemusíš, či?

klip0
3. feb 2024

A načo mu chces blahoželat. Absolútne by som to neriešila.

pribinak
3. feb 2024

Prečo by si mu mala blahoželať? Nerozumiem…..
Deti nech mu urobia či kúpia darček. Hotovo. Viac by dom to nijak neriešila

luccija
3. feb 2024

Ignorovat

andrea_heh
3. feb 2024

... načo mu priať ? 🤦‍♀️ deti nech mu nakreslia obrázok , neviem kolko majú rokov , alebo čosi malé kúpiť a vy s ním neriešte takéto banality za to že vám podráža nohy 🤦‍♀️

marianarem
3. feb 2024

Nic mu nepis, ak je to, ako hovoris, tak bude mat blbe reci, aj ked poprajes.

nyusika
4. feb 2024

Tak na to, že ti ničí život a máte medzi sebou zlý vzťah, mu venuješ príliš veľa energie 🙈
Nie je nič horšie, ako ženské očakávania - nie, jemu nič nedocvakner, nie, nezmení sa.

Ignorovať ho treba, komunikácia výlučne o deťoch.

dadka1997
4. feb 2024

Ja mam tiez ex, tiež mame všelijaké problemy a teda my si určite nevynšujeme 🤣 a ani by ma to nezaujimalo.. komunikujeme len o detoch a to je vsetko

autor
4. feb 2024

Tak som mu poslala 1 vetu kedze sa jedna o okruhle narodeniny, neznizim sa na jeho uroven. Ale diky za rady. Do buducna uz prestanem riesit aj toto. 🙂

muchotrafka298
4. feb 2024

Nerozumiem na co si robis zbytocne starosti. Bav sa s nim len o detoch a hotovo. A ze ma narodeniny? Tak ma. Nemusis mu gratulovat, ked nechces. Ja negratulujem nikomu, koho neznasam (ja takych ludi nemam, proste ked mi niekto nevyhovuje, nebavim sa s nim). Uz gratulujem len tym ludom, ktori zagratulu k sviatku aj mne.

tykat
4. feb 2024

Tebe on ako blahozela na narodeniny?

domkakvet
4. feb 2024

Zablahozelaj mu, stale mate spolocne deti.

gabika0825
4. feb 2024

Nevidím dôvod prečo by si mu mala blahoželať keď je medzi vami takýto vztah. Myslíš že on ti bude blahoželať? Stačí keď mu pogratuluju deti a hotovo

marca12
4. feb 2024

Neblahozelala by som mu. Zazelaju mu deti,mozte spolocne pripravit darcek prenho,to je tak vsetko,co by som urobila.

charlotte911
4. feb 2024

Je to ex, minulosť, nie? Keby ste dobre vychádzali nepoviem, ale v tomto prípade? Aj ja som rozvedená a nie v najlepšom- alkohol, milenky, ponižovanie ...mňa nezaujímajú jeho sviatky, aktivity, vzťahy....medzi nami je komunikácia iba kôli deťom ak treba, pre mňa je už minulosťou on a tam patria aj jeho oslavy, neotačaj sa za minulosťou, pozeraj dopredu, tie dvere už zatvor čo boli, ale ako píšem, keby ste sa rozišli v dobrom a dobre vychadzali, tak je to iné, no takých pripadov je veľmi málo

slovakboy
4. feb 2024

Keď je u zle fyzicky z predstavy že mu gratuluješ, tak to určite nerob!

tykat
4. feb 2024

@slovakboy tak uz pisala ze mu blahozelala lebo ze okruhliny. 🙈 Mne by to nenapadlo ani keby 100 rokov oslavoval.

egonsk
4. feb 2024

napis mu: Prajem pekne okruhliny a vela sil do c1c!ny, nech ti zdravie stale sluzi, nech po tebe kazda tuzi. .... to ho urcite potesi a ty mu das najavo, co jedine je pre neho prím.

autor
Autor odpoveď zmazal