Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera
Ahojte,
budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.
@jano99 za mňa je kompatibilita aj o veku, nechcela by som muža staršieho či mladšieho o viac ako 3 roky, to je už iná generácia
@anonym_0b86c9 To ani ja, ja mam 45 a 50tnik je pre mna uz stary. Tak do 3 rokov rozdiel je ideal. Ale su zeny, ktore hladaju vyrazne starsich alebo mladsich. Mozno taku najde.
Janko by sa mal hlavne pozrieť do gatí, kto je. Keď si niekto nevie zvoliť správne ani pohlavie, tak ako si zvolí partnera.
Že ho to baví tieto nablblé kecy, ty kks... ale asi sa len bavká a mysli si o sebe, ako tu na MK exceluje 🙈🙈🙈 😁a že tu z neho niekto odpadne.
Kašli už na to. Ženy ti lezú na nervy, v tvojom veku a prípade už budeš liezť na nervy aj ty im. V tvojom veku a aj - 10 rokov už sú všetky buď vydate, alebo minimálne raz rozvedené, s deťmi. Tak kompatibilita nebude.
Alebo sú v tom veku slobodne, bezdetné ale tam toho nebude sedieť viac
@jano99 Mám to v niečom podobné s tebou.Mám po 40tke a muži mi normálne začali liezť na nervy.Nevravím,že by som neprijala muža do svojho života,ale tie skúsenosti,ktoré mám s nimi ma natoľko odradili,že som sama a možno ďalšie roky aj budem sama.Ja keď som zistila pri určitom mužovi,že je to iba obyčajná maska,tak ma prešla chuť hľadať ďalej...🫣
@jano99 nájdeš prečo nie?Aj tu je veľa žien, ktoré mali deti po 40 tke venovali sa práci, nevhodný partner život nie je nalinajkovany ako by to malo byť.Ak takú nájdeš a budete mať dieťa budeš si to viac vážiť a užívať ako mladší.Ak nevylucis to, že žena už bude mať jedno, dve deti nevidím to čierne.A tie, ktoré do teba kopu to je závisť, že muži môžu mať deti aj neskôr a hľadáš mladšiu
@jano99 Moj ujo sa zenil po 50tke do 60tky stihli dve male deti. No ale o nejakej velkej energii sa tu neda hovorit, ked boli deti male, chodil spavat zarovno s nimi 😅. Neviem co z neho mlada manzelka mala, ale stale su spolu, cochvila bude mat 70. Zelam aj tebe, aby si nasiel vztah, aky hladas a ta zena ti nebude liezt na neevy a budes si ju vazit a respektovat - lebo to je zaklad dobreho vztahu. Drzim palce.
@dadis kolki tu chodia spat spolu s detmi. otazka je skor ci sa im venoval cez den. nehovorim, ze 50r nie je vela, na mna uz je. ale zasa kolko mladych sedi na mobile a na dieta kaslu alebo tu vyplakavaju ake narocne to je, nevladzu a ze toto necakali. zas neidealizujme, ze mlady rodic znamena kopu energie a neviem co.
Dalsi, co (si mysli, ze) vyzera o 20 rokov mladsie. To bude nejaka nova choroba. Coraz viac ludi to dostava.🙂
Zdá sa.....že aj keď som už viackrát napísal otázku, kvôli ktorej som vytvoril môj príspevok......tak všetci riešia buď môj vek, alebo mi prajú veľa šťastia pri hľadaní (ktorého realizácia nebola ešte vôbec zahájená).......Ďakujem za poporu 🙂 Ešte keby tak niekto napísal aj názor na moju otázku.....🙂
@jano99 a aky si vysoky? mas pekne zuby? farba oci? vlasy? odkial si ? 🙂
Dalsi, co (si mysli, ze) vyzera o 20 rokov mladsie. To bude nejaka nova choroba. Coraz viac ludi to dostava.🙂
@anonym_44accd Sebavedomie mu teda nechyba😀
Prečo ti stroskotali predchádzajúce vzťahy? Veď v tvojom veku nemať ešte vážny vzťah, je na zamyslenie. Na každej žene hľadáš akúkoľvek chybičku a hneď ju vymeníš? Alebo máš len známosti na jednu noc a nemieniš sa prispôsobovať niekomu inému v tvojom živote?
@dadis kolki tu chodia spat spolu s detmi. otazka je skor ci sa im venoval cez den. nehovorim, ze 50r nie je vela, na mna uz je. ale zasa kolko mladych sedi na mobile a na dieta kaslu alebo tu vyplakavaju ake narocne to je, nevladzu a ze toto necakali. zas neidealizujme, ze mlady rodic znamena kopu energie a neviem co.
@anonym_d869b9 Ja neviem, ja som s detmi nechodila spat, to hovoril on, ze to je neskutocna unava...ale uz je na dochodku, obe deti na ZS, ma cas sa s nimi ucit 😅
Nuž, keď doteraz na teba srali, kým si mal aspoň benefit, že si nemal veľa rokov.... tak teraz už na teba budú určite srať keďže ako vidíme v diskusií, nemáš absolútne čo ponúknuť.
@jano99 čau.... som Štefka, 30 rokov, plné prsa velké lono, deti nemám a chcem s tebou, budem sa o teba s láskou starat, aj o deti , kúpim rošky aj slaninku, upečeme.... píš
@jano99 čau.... som Štefka, 30 rokov, plné prsa velké lono, deti nemám a chcem s tebou, budem sa o teba s láskou starat, aj o deti , kúpim rošky aj slaninku, upečeme.... píš
@ivicatolic 🤦♀️
@anonym_44accd nezávid 😂
Deti chces, teraz máš 50, ale kým niekoho stretneš, presvedcis sa, že áno s touto, potom kým sa zadarí oplodniť, tak pridaj si ešte tieto roky, to už budeš pomaly dôchodca.
Tieto typy ako ty, užívať, peniaze, a potom na dôchodku si búchajú hlavu o stenu, že však asiiii radšej som mohol mať to decko, to by stálo isto viac za to, nuž ale už čas prebehol 🤔
Ak sa mýlim, s tým užívaním a € , tak sa ospravedlňujem.
@svetlonos Neviem odkiaľ vieš, že žijem roky sám.....ty si nejaká jasnovidkyňa? 😉
@jano99
Áno Janko, niekedy som jasnovidna, to úplne bez srandy. Ale podľa toho čo píšeš na to netreba byť ani jasnovidkou 🙂.
Úplne chápem, že sa v 50tke cítiš super, pokiaľ tak aj vyzeráš je to fajn.
A čo sa tej kompatibility týka - môj otec si našiel ženu staršiu odo mňa o 5 rokov 😁, teda od seba o dosť mladšiu.
Špekulovali aj o deťoch. Dnes sú Happy, že ich nemaju. Stačia vnúčatá na radosť.
Pokiaľ sa chceš o deti aktívne starať, vie to byť náročné. Ale veď skús ak chceš. Ale treba to zmeniť nastavenie vo vnimaní žien. A úprimne - keby si ty taký super, už by si ťa aj super ženská všimla.
Čosi nebude úplne na parádu ani u teba. To neber ako nejaký hejt, len zrejme fakt. A pokiaľ si deti nikdy nemal, prebratia ti život úplne. Spontánnosť bude pesnička budúcnosti, plány rovnako.
Zdá sa.....že aj keď som už viackrát napísal otázku, kvôli ktorej som vytvoril môj príspevok......tak všetci riešia buď môj vek, alebo mi prajú veľa šťastia pri hľadaní (ktorého realizácia nebola ešte vôbec zahájená).......Ďakujem za poporu 🙂 Ešte keby tak niekto napísal aj názor na moju otázku.....🙂
@jano99 kde si viackrat napisal tu otazku?
Nieje tu ani raz.
@anonym_d869b9 Ja neviem, ja som s detmi nechodila spat, to hovoril on, ze to je neskutocna unava...ale uz je na dochodku, obe deti na ZS, ma cas sa s nimi ucit 😅
@dadis aj my sme spali cez deň s deťmi ja vždy cez deň a muž cez víkend.Neidealizujme si mladších rodičov, že sa im veľmi venujú.Len mizivé percento mužov príde v dobrom čase domov a behá okolo detí veď diskusie o tom svedčia.Moj bratranec sa rozviedol po 15 r manželstve, lebo žena sa necítila na deti tak chudák na smolu, lebo žena má kariéru a nechce rodinu, lebo by ju brzdila.Má 45 r a po deťoch veľmi túži je teraz divný?Druhý žil 13 r vo Švédsku a vrátil sa kvôli starnucim rodičom.Niekedy mi príde to zmýšľanie ešte také malomestiacke rýchlo dom, deti, lebo máme 25-30 r a všetko iné sa vymyká priemeru.Hlavne, že každé tretie manželstvo sa rozvádza.Ja som žila 7 r v zahraničí tam sa nikto nepozerá na ľudí prečo nemali deti skôr musela tam byť nejaká chyba, asi budeš mať chyby, keď si v 40 tke bez detí a zazemia
Zeny nebudte take, ved je zabavny 🤣 mozno nejaku zlomi.
@eeffka - ne neviem, podla mna je tak akurat mega trapny...
a zabavny asi tak ako show Farmar hlada zenu
tam nech sa prihlasi do sutaze ala Mama ozen ma 🙂 najde seberovnu konecne
@dadis aj my sme spali cez deň s deťmi ja vždy cez deň a muž cez víkend.Neidealizujme si mladších rodičov, že sa im veľmi venujú.Len mizivé percento mužov príde v dobrom čase domov a behá okolo detí veď diskusie o tom svedčia.Moj bratranec sa rozviedol po 15 r manželstve, lebo žena sa necítila na deti tak chudák na smolu, lebo žena má kariéru a nechce rodinu, lebo by ju brzdila.Má 45 r a po deťoch veľmi túži je teraz divný?Druhý žil 13 r vo Švédsku a vrátil sa kvôli starnucim rodičom.Niekedy mi príde to zmýšľanie ešte také malomestiacke rýchlo dom, deti, lebo máme 25-30 r a všetko iné sa vymyká priemeru.Hlavne, že každé tretie manželstvo sa rozvádza.Ja som žila 7 r v zahraničí tam sa nikto nepozerá na ľudí prečo nemali deti skôr musela tam byť nejaká chyba, asi budeš mať chyby, keď si v 40 tke bez detí a zazemia
@anonym_a32b01 Ja nic neidealizujem, len konstatujem. On sam hovoril o tom, ze nevladze a ze je ozaj na tie deti stary. A detom sa nijako extra viac nevenuje, tak normalne. Ale deti vzdy chcel, tak je to vsetko tak ako ma byt... nie, ja som o 19 s detmi nechodila spat a nikoho ineho takeho ani nepoznam 😅😂
ludia vie tu vobec niekto, co bola otazka?
zrejme si stojim na kabli😀
@anonym_44accd to je choroba celého sveta 60 ročné sa porovnávajú s 20 ročnými, je to na smiech, je to samozrejme psychická barlička ale aj tak😀 tí ľudia sú si neistý hlavne
ludia vie tu vobec niekto, co bola otazka?
zrejme si stojim na kabli😀
@anonym_586144 otázka asi znela, či si Janko, ktorý nerád používa otáznik a miluje bodky..... Môže nájsť kompatibilnu ženu a mať s ňou deti. 🤔
.... Aspoň tak som to pochopila ja ....... 😃 ....
Ak niekto nepochopil (podľa pôvodného názvu: ženy ma už nevzrušujú, ale rozčuľujú....otázka sa týka kompatibility vo všeobecnosti
@jano99 zaklad uspechu je pozitivne nastavenie a ocakavanie. Koho myslis, ze pritiahne muz, ktoreho zeny rozculuju? Co ponukas? Spolahlivost, zodpovednost, vernost, lasku? Ci co vlastne?
Skor je to pokus o ironiu 🙂
- v 50tke ide zacat novy zivot a samozrejme vsetky z neho padnu asi na zadok (tak ako muzi z tunajsich 50tok)
- (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu), to ako sa kazda stazuje, ze ma narcisa (co jej nevadilo s nim prezit predtym 10-20 rokov)
- ženy ma už dosť unavujú - to ako kazda tu ma vsetkych muzov za fuj, odpad, ale aj tak sa ide nacapit na zoznamku, ved nadej na Brada Pitta umiera posledna. Logika kriva, ak vseci su fuj a aj tak ide medzi nim hladat praveho
- povazuje sa o 20 rokov mladsieho, tak ako vela zien na mk
Skor je to pokus o ironiu 🙂
- v 50tke ide zacat novy zivot a samozrejme vsetky z neho padnu asi na zadok (tak ako muzi z tunajsich 50tok)
- (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu), to ako sa kazda stazuje, ze ma narcisa (co jej nevadilo s nim prezit predtym 10-20 rokov)
- ženy ma už dosť unavujú - to ako kazda tu ma vsetkych muzov za fuj, odpad, ale aj tak sa ide nacapit na zoznamku, ved nadej na Brada Pitta umiera posledna. Logika kriva, ak vseci su fuj a aj tak ide medzi nim hladat praveho
- povazuje sa o 20 rokov mladsieho, tak ako vela zien na mk
@anonym_44accd Pokus vysiel 😁.
Moj nazor je, ze to nie je nemozne si zalozit rodinu aj v 50. Bude to urcite narocnejsie, ale su muzi, co sa im to podarilo a potom to bolo tiez narocne 😅. Nechapem len tu negativnu odozvu, co tu jeho prispevok vyvolal, ved kazdy nech si zije, ako si zariadi.
Ahojky, ja si skôr myslím, že máš šancu stretnúť rozvedenu mamičku, alebo slobodnú mamičku, pri ktorej budeš akceptovať jej dieťa,deti....Podľa mňa 50 rokov nie je veľa,no tebe sa ten vek o dosť zvýši, kým sa dieťa narodí.... najskôr sa musíš zoznámiť, spoznať sa, oplodniť,čo nebude tiež na prvý krát, 9 mesiacov čakať na miminko...takže to budeš mať aj 52-53 rokov. Byť tebou hľadám tu prvú možnosť a hľadám rozvedenú dámu, ktorá ťa možno ocení a možno z toho bude aj veľká láska. Veľa šťastia 🍀

@anonym_562c97 Nevedel som, že mám krízu stredného veku......dobre vedieť...😉
@jano99 za mňa je kompatibilita aj o veku, nechcela by som muža staršieho či mladšieho o viac ako 3 roky, to je už iná generácia